הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמיסת סיילין ניתנת להזרקה ?

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
היי !
נגמרו לי המים להזרקה שהזמנתי בזמנו (משתמש בהם לBPC\CJC\GHRP ושאר ה-Peptides) בכל מקרה רציתי לשאול האם המים האלו :
https://shop.super-pharm.co.il/heal...h-and-throat/LIFE-SALINE-UNID-12X5ML/p/353587

ניתנים להזרקה ? ראיתי מלא אשכולות בנושא פה בפורום אבל רציתי לוודא לפני שאני דוחף מחט עם המים האלה לגוף חח ..

אשמח לתשובה מאנשים שעושים שימוש במים האלה להזרקה ולא מישהו ״ששמע שאפשר״.

תודה !

יש מים סטריליים שזה בעצם מים עם 0.9 אחוז NaCl סודיום כלוריד
אם אני לא טועה זה מה שיש בסליין - מקור
סודיום כלוריד 0.9% - נשאל בתאריך 09/02/2012 - אתר Doctors

אבל עדיף להוסיף לזה במכלול 0.9% ba בנזיל אלכוהול ואז אתה מקבל מים בקטרוסטטיים, שמשמרים את מה שאתה מזריק יותר וישמרו לך על החומר ליותר זמן אחרי ערבוב טרם הזרקה ל60 יום בהערכה גסה בעוד מים סטריליים סתם כמה ימים עד שבוע וכבר אי אפשר לסמוך על מה שאתה מזריק
לתשומת לבך

• פותח/ת השרשור
יש מים סטריליים שזה בעצם מים עם 0.9 אחוז NaCl סודיום כלוריד
אם אני לא טועה זה מה שיש בסליין - מקור
סודיום כלוריד 0.9% - נשאל בתאריך 09/02/2012 - אתר Doctors

אבל עדיף להוסיף לזה במכלול 0.9% ba בנזיל אלכוהול ואז אתה מקבל מים בקטרוסטטיים, שמשמרים את מה שאתה מזריק יותר וישמרו לך על החומר ליותר זמן אחרי ערבוב טרם הזרקה ל60 יום בהערכה גסה בעוד מים סטריליים סתם כמה ימים עד שבוע וכבר אי אפשר לסמוך על מה שאתה מזריק
לתשומת לבך
אה טוב אז זה באסה … בקיצור נראה לי אזמין וזהו

• פותח/ת השרשור
בכלל לא

בחישוב זריז,לקנות בנפרד הכל יעלה זול יותר (אולי קצת כאב ראש)
אבל ישתלם בעתיד
כן אני בטוח שזה יותר משתלם .. מה התהליך של ההכנה והכל ? יש לך כמה דק לרשום לי במפורט ?
חוץ מhcg..
איזה פפטידים אתה מריץ כיום? וואלה סיקרנת
כרגע
BPC-157 , CJC-1295 w/DAC , GHRP-2

בעבר גם הרצתי TB-500

כן אני בטוח שזה יותר משתלם .. מה התהליך של ההכנה והכל ? יש לך כמה דק לרשום לי במפורט ?
ויאל ריק->מים (מי סליין,כמה שאתה רוצה) לויאל->בנזיל (פה יש דעות חלוקות,0.1-0.5 לדעת בית שמאי)
ערבב הכל
וזהו בגדול

ויאל ריק->מים (מי סליין,כמה שאתה רוצה) לויאל->בנזיל (פה יש דעות חלוקות,0.1-0.5 לדעת בית שמאי)
ערבב הכל
וזהו בגדול
0.9 אחוז בנזיל אלכוהול שזה תכלס אומר :
לשים 9.9ml מים סטריליים שאפשר לקנות בכל מקום
ואז להוסיף 0.1ml בנזיל אלכוהול וסגרת את הפינה
בשביל 10 l מים בקטרוסטטיים
חיסרון? צריך לקנות ביחסית כמויות כדי שזה ייצא משתלם אבל אם תכין בצורה סטרילית לא יהיה בעיה למצוא קונים..
אגב אם יש לך אפשרות לעבוד בהאב סטרילי ולפלטר את זה וכמובן לעקר את הוויאלה, עדיף.. אם לא אז לא כזה נורא כי החומרים והציוד אמורים להיות סטריליים To begin with

כרגע
BPC-157 , CJC-1295 w/DAC , GHRP-2

בעבר גם הרצתי TB-500
אשמח לשמוע את דעתך על הפפטידים האלה איך ההרגשה אישית לא ניסיתי אף אחד מהם ואשמח לשמוע חוות דעת עליהן

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע את דעתך על הפפטידים האלה איך ההרגשה אישית לא ניסיתי אף אחד מהם ואשמח לשמוע חוות דעת עליהן
BPC-157 \ TB-500 הם פצצה לפציעותֿ/דלקות/התאוששות

CJC\GHRP הם פפטידים משחררי הורמון גדילה , התחלתי אותם לפני שבוע אבל בהחלט כבר מרגיש את הנפיחות בבטן, עייפות , עלייה בנוזלים.

סהכ אני מבסוט מהם , יש עוד המון שאני רוצה לנסות כמו IGF-DES ו IGFL31 אבל לאט לאט 😃

זה חשוב, אחרת הכיס צועק הצילו
יש לך mt2 לשיזוף
Pt141 לליבידו, יותר חזק מכל סיאליס או כל דבר אחר שתנסה באחריות
MT2 וpt141 מאותו המשפחה אז הם חולקים תופעות לוואי ואפקט כמו ליבידו ושיזוף ועל הדרך אחלה של פאמפ אבל כל אחד מצטיין במה שהוא מצטיין, לצורך העניין mt2 זה נגזרת של pt141
יש לך עוד מלא פפטידים של אנטי אייגינג כמו Ipamorelin Sermorelin זה עולם ומלואו וגם הם עוזרים עם שיפור הרכב גוף ועוד כל מיני הפתעות חיוביות
Cjc לבד לא ייתן יותר מדי אבל ביחד עם ghrp או נגזרת gh כלשהו מקבלים הרבה יותר אפקט מהgh

Tb500 הוא סיסטמטי ונותן יותר אפקט מ bpc157 אבל גם יותר יקר בפער
Bpc157 הוא מקומי ומאוד עוזר לפציעות מקומיות
שתיהם באו מהעולם של כלבי מירוץ שצריכים שיקום מהיר אגב

אגב יש עוד מלא מלא מלא פפטידים אבל לא כולם מתאימים לכל כיס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה חשוב, אחרת הכיס צועק הצילו
יש לך mt2 לשיזוף
Pt141 לליבידו, יותר חזק מכל סיאליס או כל דבר אחר שתנסה באחריות
MT2 וpt141 מאותו המשפחה אז הם חולקים תופעות לוואי ואפקט כמו ליבידו ושיזוף ועל הדרך אחלה של פאמפ אבל כל אחד מצטיין במה שהוא מצטיין, לצורך העניין mt2 זה נגזרת של pt141
יש לך עוד מלא פפטידים של אנטי אייגינג כמו Ipamorelin Sermorelin זה עולם ומלואו וגם הם עוזרים עם שיפור הרכב גוף ועוד כל מיני הפתעות חיוביות
Cjc לבד לא ייתן יותר מדי אבל ביחד עם ghrp או נגזרת gh כלשהו מקבלים הרבה יותר אפקט מהgh

Tb500 הוא סיסטמטי ונותן יותר אפקט מ bpc157 אבל גם יותר יקר בפער
Bpc157 הוא מקומי ומאוד עוזר לפציעות מקומיות
שתיהם באו מהעולם של כלבי מירוץ שצריכים שיקום מהיר אגב

אגב יש עוד מלא מלא מלא פפטידים אבל לא כולם מתאימים לכל כיס
לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב.
רק תיקון קליל , גם TB-500 ו-BPC-157 שניהם סיסטמטים.

אבל כן מאוד יקר, הלוואי והיה לי את היכולת לקנות כל חודש סטאק חדש חחח ..

אני לרב מזמין מScience Bio יש לי לשם קוד ואם אני משלם בקריפטו דרך בינאנס אני מקבל עוד הנחה.
הקוד זה 'Nabet2410' למי שרוצה 10% הנחה ובתשלום כשמסמנים Crypto זה נותן עוד 5% הנחה.

לשאר הפפטידים הפחות מוכרים אני מזמין מxPeptides.

יש שם הרבה כסף על הרצפה, תתחיל להריץ סווינגים, תנהל סיכונים נכון, אל תגזים במינופים, יש שם כסף מכובד כדי לממן סטאקים... שאתה קונה בקריפטו פפטידים תמיד יהיה קצת עודף דולרים, תסחור איתם או זרוק על מטבע איכותי, לפעמים זה כסף טוב, לא המלצה וכדאי כמה שיותר ללמוד על מסחר לפני שאתה קופץ ראש
לגבי bpc157 הוא יעבוד סיסטמטי אבל יותר יעיל כמקומי
Screenshot_20210901-153756.png

• פותח/ת השרשור
יש שם הרבה כסף על הרצפה, תתחיל להריץ סווינגים, תנהל סיכונים נכון, אל תגזים במינופים, יש שם כסף מכובד כדי לממן סטאקים... שאתה קונה בקריפטו פפטידים תמיד יהיה קצת עודף דולרים, תסחור איתם או זרוק על מטבע איכותי, לפעמים זה כסף טוב, לא המלצה וכדאי כמה שיותר ללמוד על מסחר לפני שאתה קופץ ראש
לגבי bpc157 הוא יעבוד סיסטמטי אבל יותר יעיל כמקומי
צפה בקובץ המצורף 70439
כן מסכים איתך לחלוטין, וכן חח זה מה שאני עושה כל פעם שאני עושה הזמנה ונשאר לי עודף אני ממיר את זה למטבע ופשוט משאיר בחשבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית