הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Anabol hardcore

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלום רב,
לאחרונה ראיתי איזה כמה משפרי טסט או מין תמיכה אנאבולית ואני קצת לוקה בחסר מבחינת רמת הידע שלי בנושא, לכן פניתי אליכם.
אני מעלה לפה 2 סוגים של תוספים שרציתי לקבל מכם חוות דעת וגם כמובן הסבר על הנושא.
***מחדד... אני רוצה הסבר על החומרים שמכילים התוספים, ואיך הם באים לידי ביטוי במה שבעצם הם אמורים לעזור.
אני רוצה להבין מה הם מכילים ובמה זה עוזר או לא עוזר.
* תוסף ראשון מצורף ב 2 התמונות הראשונות.
** תוסף שני מצורף ב 2 תמונות שלאחר מכן.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210905-172701_Facebook.jpg
    Screenshot_20210905-172701_Facebook.jpg
    KB 111.8 · צפיות: 62
  • Screenshot_20210905-173606_iHerb.jpg
    Screenshot_20210905-173606_iHerb.jpg
    KB 71.6 · צפיות: 65
  • Screenshot_20210905-174232_iHerb.jpg
    Screenshot_20210905-174232_iHerb.jpg
    KB 40.7 · צפיות: 61
  • Screenshot_20210905-174258_iHerb.jpg
    Screenshot_20210905-174258_iHerb.jpg
    KB 105.9 · צפיות: 53
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בזבוז כסף, מה שחוקי לא עובד.
אני יותר התכוונתי לחוות דעת והסבר על מה שהעלתי, אם זה ביזבוז כסף או לא פחות רלוונטי לשאלה.
ניסתי בעבר
כמעט את כל הרשימה של ״מעודדי טסטוסטרון״
של אייהרב 😃

לא זזה רוורס
אז מה בעצם נמצא שם ב"תפריט" חח של אותו תוסף ראשון לדוגמה..
קטו משהו...
זה בעצם אמור לעשות מה?

כל מה ש תוספים האלה מכילים זה רשימה של חומרים שעל פי מחקרים גרמו שיפור בייצור טסט, השאלה מה נחשב ״שיפור״, גם לעלות מ12 ל 12.1 זה שיפור, האם זה משהו שבכלל תשים לב אליו ? לא.

זה בזבוז כסף ובגדול יותר תוספים פסיכולוגים.
לחלק מהמרכיבים יש אפקטים נוירולוגים שנותנים בוסט מצב רוח או חדות אז זה נחמד אבל תוכל לחסוך הרבה כסף אם פשוט תקנה אותם בנפרד.

אני יותר התכוונתי לחוות דעת והסבר על מה שהעלתי, אם זה ביזבוז כסף או לא פחות רלוונטי לשאלה.
אם אתה רוצה חוות דעת נורמלית, כדאי שלפחות תעלה את הlabel של הרכיבים באנגלית. אי אפשר באמת להבין במה מדובר.

נראה שהרכיב העיקרי זה סוגים שונים של 9-keto-diosgenin. מחיפוש קצר בסקולר נראה שיש רק מחקר אחד רוסי (1976) שהראה איזשהי פעילות אנאבולית אצל עכברים. לא ברור גם עד כמה אפשר לתת קרדיט למחקר הזה בכלל.

מעבר לזה, כלום. מכל הקטגוריה הזאת של התוספים-בכאילו אנאבוליים, בחרת את זה שיש עליו אולי הכי פחות מחקרים. גם בעכברים.
אתה צריך להבין שכשיש מידע כזה מוגבל, אי אפשר להסיק מה תהיה ההשפעה על בני אדם. יכול להיות שהגוף שלך יפרק את זה לפני שזה יגיע למחזור הדם ויכול להיות שזה פשוט ירד בבית שימוש בלי שום אפקט מהותי.

בקיצור, חבל על הזמן והכסף. אלא אם אתה מוכן לנסות בעצמך ולספר לנו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה חוות דעת נורמלית, כדאי שלפחות תעלה את הlabel של הרכיבים באנגלית. אי אפשר באמת להבין במה מדובר.

נראה שהרכיב העיקרי זה סוגים שונים של 9-keto-diosgenin. מחיפוש קצר בסקולר נראה שיש רק מחקר אחד רוסי (1976) שהראה איזשהי פעילות אנאבולית אצל עכברים. לא ברור גם עד כמה אפשר לתת קרדיט למחקר הזה בכלל.

מעבר לזה, כלום. מכל הקטגוריה הזאת של התוספים-בכאילו אנאבוליים, בחרת את זה שיש עליו אולי הכי פחות מחקרים. גם בעכברים.
אתה צריך להבין שכשיש מידע כזה מוגבל, אי אפשר להסיק מה תהיה ההשפעה על בני אדם. יכול להיות שהגוף שלך יפרק את זה לפני שזה יגיע למחזור הדם ויכול להיות שזה פשוט ירד בבית שימוש בלי שום אפקט מהותי.

בקיצור, חבל על הזמן והכסף. אלא אם אתה מוכן לנסות בעצמך ולספר לנו.
אחלה תשובה אחי, אני באמת בעצמי העלתי מה שמצאתי ישר לפה.
אני פשוט קצת פחות מבין בכל הקטו משהו ולכן רציתי ייעוץ שלכם, בכל מקרכ אני כנראה אוותר על התענוג אם מדובר במשהו שלא יתן כלום.
הלוואי והיה איזה תוסף שבאמת היה נותן שיפור משמעותי (מניח שאם היה אז כולם היו לוקחים חחח)
כל מה ש תוספים האלה מכילים זה רשימה של חומרים שעל פי מחקרים גרמו שיפור בייצור טסט, השאלה מה נחשב ״שיפור״, גם לעלות מ12 ל 12.1 זה שיפור, האם זה משהו שבכלל תשים לב אליו ? לא.

זה בזבוז כסף ובגדול יותר תוספים פסיכולוגים.
לחלק מהמרכיבים יש אפקטים נוירולוגים שנותנים בוסט מצב רוח או חדות אז זה נחמד אבל תוכל לחסוך הרבה כסף אם פשוט תקנה אותם בנפרד.
תודה על התשובה אחי, השכלתי.

אחלה תשובה אחי, אני באמת בעצמי העלתי מה שמצאתי ישר לפה.
אני פשוט קצת פחות מבין בכל הקטו משהו ולכן רציתי ייעוץ שלכם, בכל מקרכ אני כנראה אוותר על התענוג אם מדובר במשהו שלא יתן כלום.
הלוואי והיה איזה תוסף שבאמת היה נותן שיפור משמעותי (מניח שאם היה אז כולם היו לוקחים חחח)

בכיף. בכל מקרה אולי כדאי שתשאל את עצמך למה אתה מחפש תוספים כאלו, ומה אתה מנסה להשיג.
אם אתה חושב שיש לך איזשהו מחסור בהורמונים, תעשה עם הכסף הזה בדיקת דם הורמונלית.

אם אין שום בעיה (ואם אתה בריא בסך הכל אז סביר להניח שאין שום בעיה) אז תשקיע בתכנית אימונים ותזונה,
או במאמן מקצועי. אפשר להתקדם יופי גם בנטורולו.

אני חושב שבכללי
כל מי שמתכון להתאמן
כדי לעשות מרקרים לראות איפה עומדים.

סייג
אולי מעל גיל 25
לפני הכל ״דופק״ כמו שעון 😆

אין שום מחקר מדעי שאחד מהתוספים האלו עובד או ישפיע על מסת השריר.
מה שכן זה תעשייה גדולה עם מרווח פעולה רחב בפרסום שלה.
לכן כל חברה יכולה לעשות פרסום עם תמונה של בודי בילדר ענק כדי לקדם את המוצר.
דבר שיגרום להרבה חבר'ה צעירים לחשוב שהמוצר באמת עובד הרי יש מישהו ענק שמשתמש בזה ומפרסם אותו

אתה שאלת על הדברים האלו ואנחנו הסקנו שאתה מעוניין לקנות כי אתה חושב שזה עוזר.
מה ש @OA רשם רלוונטי כי אם אתה כן מתכוון לקנות אז אל כי זה בזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
אתה שאלת על הדברים האלו ואנחנו הסקנו שאתה מעוניין לקנות כי אתה חושב שזה עוזר.
מה ש @OA רשם רלוונטי כי אם אתה כן מתכוון לקנות אז אל כי זה בזבוז כסף.
ברור לי לגמרי, חלילה לא כועס.
הפוסט היה יותר ובעיקר כדי להבין מה החומרים שנמצאים בפנים וכיצד הם עובדים.
לא התכוונתי לקנות ולכן לא רלוונטי.
תודה רבה על התשובה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית