הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK 677 שבועיים על

• פותח/ת השרשור Teeqzy
  • פורסם בתאריך

Teeqzy

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
בן 22
מטר 72
25mg כל יום בבוקר על בטן ריקה תאיבון מוגבר בטירוף
לפני שבועיים שקלתי 62
אני שוקל נכון להיום 71 אכלתי הרבה אבל הרבה יותר מהרגיל, מה שמוזר כי התאבון תמיד הייתה בעיה בשבילי והיה לי קשה להגיע למאזן חיובי קבוע, העלתי את הפלוס הקלורי שלי ב1000+, אני משלב את זה עם גיינר, התיאבון פשוט בלתי נסבל וזה כמובן טוב בשבילי כי אני במסה, כמובן שהרבה מזה זה משקל מים (נוזלים)
מה שכן אני נהייתי הרבה יותר גדול, וורידים בולטים בטירוף אני מרגיש שהמשקל מים הלך בעיקר לידיים והחזה ובגלל זה אני נראה הרבה יותר גדול כרגע בידיים

וכמובן פאמפ מטורף בחדר כושר ועלייה בכוח

זה הגיוני ?

• פותח/ת השרשור
על כל אחד זה עובד שונה
זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה מרגיש שעליתי הרבה בנוזלים

נשמע יותר כמו בלוף
לעלות 9 קילו ב14 יום .
זה אומר כעט קילו ביום 🤦‍♂️
אם זה MK אמיתי, ולפי המקור שלי זה אמיתי כי אני השתמשתי בהם.

אז אתה בהחלט יכול לעלות משקל כזה אבל 60% יהיה מים וגליקוגן במיוחד אם הוא העלה את הפלוס הקלורי שלו ב1000.

• פותח/ת השרשור
אם זה MK אמיתי, ולפי המקור שלי זה אמיתי כי אני השתמשתי בהם.

אז אתה בהחלט יכול לעלות משקל כזה אבל 60% יהיה מים וגליקוגן במיוחד אם הוא העלה את הפלוס הקלורי שלו ב1000.
היו לך תוצאות כלשהן? אולי אתה יכול לתת טיפים אני מתכוון להמשיך איתו 3 חודשים
ממש קשה עם הרעב הזה אני יכול לאכול ואחרי חצי שעה שוב לאכול כמו סוס

• פותח/ת השרשור
3 חודשים = 90 יום = כמעט קילו ביום...
מה היעד 120 קילו 🤣

לא נראה לי הגיוני לעלות קילו ביום . נוזלים שומן שריר מה שלא יהיה
וגם לא משנה אם אוכלים 1000 קקל יותר ביום
אני אמשיך לדעכן פה כל שבוע לגבי שינויים במשקל וכל מיני

• פותח/ת השרשור
תעשה תמונות הכי טוב.
10 קילו כך שבועים
יהיה מעניין
חחחח נעשה ככה שאני אעשה תמונות נגיד עכשיו ה9 לחודש
אז ב30 חודש אני אעלה תמונות עם משקל של לפני אחרי

אני בעצמי לא יודע עד כמה יועיל הmk, לא מצפה שזה יהפוך אותי עכשיו לאיזה יורי בויקה או לעלייה קטלנית בשרירץ מה שהכי עיניין אותי בו זה שהוא מגדיל את התאבון (מאוד מגדיל) בשביל אנשים כמוני זה פלא כי התזונה שלי זה הדבר היחיד שדופק אותי והגעתי להרבה מצבים שמאוד לא נעימים שאני מנסה לדחוף כמה שיותר ויותר אוכל כדי להגיע למאזן חיובי ולהתקדם,
עם הMk הזה בנתיים זה עובד מצויין רק מקווה שהוא לא יפסיק את הפעולה הזאת אחרי תקופה מסויימת

מה אתם מוכרים פה סיפורים על מאגרי גליקוגן? גם עם סייקל טסט אתה לא עולה במאגרים עד כדי כך.

בוא אני אגיד לך מה קרה בפועל…
שריר? עלית מעט
גליקוגן? מעט יותר
שומן? הרבה יותר

קל 4-5 קילו מתוך ה9 שעלית הם שומן אלא אם כן תעלה תמונה שמוכיחה אחרת ואז אני אכתוב שיצאתי אידיוט ו mk זה ה-דבר.

נערך לאחרונה:
קצת חיים בסרט פה אם אתם חושבים שהבחור ימשיך לעלות באותו הקצב ככל שיעבור הזמן הגוף יגיע למצב של אדפטציה העלייה ככל הנראה בעיקר מורכבת מנוזלים/ שומן/ ואולי מעט שריר אבל לספר סיפורים שהעלייה תמשיך להיות באותו הקצב בחלוף הזמן היא די מגוחכת MK ידוע כחומר שמעלה המון נוזלים קחו בחשבון שגם כמות הפחמימה שהוא צורך במהלך היום עלתה משמעותית יותר פחמימה יותר נוזלים יתכן וגם בהמשך המשקל ירד מעט עקב הרגולציה של הגוף.

אתה מבין שאני ציני ....?

אין מצב שעלית ב14 יום 9 קילו
לא משנה מה אכלת ולא משנה מה לקחת.

קל 4-5 קילו מתוך ה9

9קילו ב14 יום....
לא ניתן לעלות במשקל בקצב כזה.
לא עםmk ולא עם אנדרול.

כמות הפחמימה שהוא צורך במהלך היום עלתה משמעותית

עדיין 9 קילו ב14 יום ... זה אומר כמעט קילו ביום.

אני אומר הבחור עלה 2-3 קילו של נוזלים בלחץ. כאשר רוב הסיכויים השקילה של ההתחלה היתה בבוקר והשקילה הנוספת בערב על בטן מלאה.

אתה מבין שאני ציני ....?

אין מצב שעלית ב14 יום 9 קילו
לא משנה מה אכלת ולא משנה מה לקחת.

9קילו ב14 יום....
לא ניתן לעלות במשקל בקצב כזה.
לא עםmk ולא עם אנדרול.

עדיין 9 קילו ב14 יום ... זה אומר כמעט קילו ביום.

אני אומר הבחור עלה 2-3 קילו של נוזלים בלחץ. כאשר רוב הסיכויים השקילה של ההתחלה היתה בבוקר והשקילה הנוספת בערב על בטן מלאה.

ברור שאפשר לעלות 9 קילו ב14 יום. אבל זה ייעצר שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית