הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשלום מיסים בהזמנות מחול

• פותח/ת השרשור Liron.
  • פורסם בתאריך

Liron.

משתמש מתחיל
47
4
נק' מוניטין:
4
47
4
אני רוצה להזמין סינגלט של sbd

Your Shopping Cart

סך הכל יוצא 125 לישט כולל משלוח
הסינגלט עצמו עולה 75 לישט

כמה מיסים אני אמור כביכול לשלם?

יהיה מכס

תבדוק קופונים, או תביא של חברה אחרת שמתחת למדרגת המכס

75 USD

לsbd אין הנחות לצערי
תכלס 600 שקל זה מאוד יקר לסינגלט ואני עדיין מתלבט בין כמה חברות

שמע דוגרי, הלבוש שלך לא יקבע את טוטאל שלך, ממליץ לך להביא משהו בסיסי או לקנות מהתחרות וזהו.

אם זה משהו שאתה מעוניין להיות רציני בו וsbd מחרמן אותך תפדל, אבל לכרגע חושב מיותר.

Pioneer אולי יפרגנו לך, תגיד יש מס וsbd מוצצים וכנראה יתנו לך הנחה יפה

לא צוחק

• פותח/ת השרשור
שמע דוגרי, הלבוש שלך לא יקבע את טוטאל שלך, ממליץ לך להביא משהו בסיסי או לקנות מהתחרות וזהו.

אם זה משהו שאתה מעוניין להיות רציני בו וsbd מחרמן אותך תפדל, אבל לכרגע חושב מיותר.

Pioneer אולי יפרגנו לך, תגיד יש מס וsbd מוצצים וכנראה יתנו לך הנחה יפה

לא צוחק

אני מתכנן להתחרות עוד(אני רק בתחילת הדרך) וחושב אם שווה להשקיע באסבידי , מה אתה אומר אחי?
דרך אגב פיוניר נראה כמו סמרטוט לא יכלו לשים תמונה שמישהו לובש את הסינגלט?

@LironR אתה הזמנת מsbd אחי, כמה הכל , כולל הכל יצא לך?
ואתה יכול לפרט על מה שילמת (מכס/מעמ..)

אני מתכנן להתחרות עוד(אני רק בתחילת הדרך) וחושב אם שווה להשקיע באסבידי , מה אתה אומר אחי?
דרך אגב פיוניר נראה כמו סמרטוט לא יכלו לשים תמונה שמישהו לובש את הסינגלט?

@LironR אתה הזמנת מsbd אחי, כמה הכל , כולל הכל יצא לך?
ואתה יכול לפרט על מה שילמת (מכס/מעמ..)
תשקיע בכיף, כסף שלך.

אבל תבין שמעבר למותג אתה לא מקבל פה משהו מעבר. מאמין שdaniel bell משתמש בסינגלט שלהם אגב

• פותח/ת השרשור
למי אכפת מסינגלט קנה מה שזול

רוצה משהו איכותי שיחזיק לכמה שנים
וגם יראה טוב ומקצועי אני יודע שזה לא כל כך חשוב אבל עדיין

גם אינזר יחסית איכותי ואני מתלבט אם שווה לחסוך את הכסף ולקנות שרוולי ברכיים או משהו בסגנון

וגם יראה טוב ומקצועי אני יודע שזה לא כל כך חשוב אבל עדיין

גם אינזר יחסית איכותי ואני מתלבט אם שווה לחסוך את הכסף ולקנות שרוולי ברכיים או משהו בסגנון
זה סילנגט לא חגורה זה חולצה עם תחתונים פשוט תקנה את מה שזול

כמה אתה הולך להשתמש בו? פעמיים/שלוש/ארבע פעמים בשנה בתחרות? למה שכל סינגלט לא יחזיק לך כמה שנים לפחות? זה לא שאתה מתאמן איתו קבוע כמה פעמים בשבוע

ואם אני מאינזר שהסינגלט עולה 37 דולר והמשלוח 75 יקחו מכס?
המס נקבע על פי סכום המוצר עצמו ללא עלות השילוח (כל עוד הם מצויינים בניפרד, כמעט כל המקומות לא עושים בעיה עם זה ומפרידים את מחיר המוצר מהמשלוח). אם וכאשר יש צורך בתשלום מס, החישוב הוא שיכלול של מחיר המוצר ביחד עם עלות השילוח, 17% מהסך של שניהם יקבע כמה התשלום (מתחת ל-500 דולר, המס הוא 17%). כלומר, במקרה שציינת, אם מחיר המוצר הינו 37 דולר, לא משנה כמה מחיר השילוח לא יהיה עליו מס. כאשר המוצר עולה מעל 75 דולר, הוא יהיה כרוך בתשלום מס בהתאם לרף.
הנה כל ההסבר אם אתה רוצה לדעת יותר: https://www.gov.il/he/departments/guides/personal_import?chapterIndex=3

הנה מחשבון לחישוב נוח של התשלום: https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/PersonalImportTax

(אם זה לא מה ששאלת והבנתי לא נכון, אז נא להתעלם וסתם זיינתי את השכל).

• פותח/ת השרשור
מה נסגר איתך לאף אחד לא אכפת מאיזה חברה הסינגלט שלך תפסיק לקנות מותג רק כי זה מותג זה בעיקר מביך

מה הקשר
אם היה אכפת לי ממותג אז הייתי קונה ישר את הsbd בלי לשאול שאלות
אני יכול לקנות כל חברה אבל מעדיף משהו מוכר ויודע שהוא יהיה נוח ויראה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית