הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD בשילוב DECA+TEST

• פותח/ת השרשור mach1n3
  • פורסם בתאריך

mach1n3

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
שלום לכולם,
בן 27 לא סייקל ראשון ולא שני.
פעם ניסיתי אך ורק LGD(למשך חודש - 10מג ביום) אבל עוד לא ניסיתי את זה בשילוב DECA+TEST.
המלצות? לנסות להתחיל שוב רק עם LGD ואז לשלב את הטסט\דקא? אני רוצה להתחיל ב 200מג בשבוע של DECA\TEST.
אשמח לרעיונות,תגובות וכו
מטרה: מסה.
תודה רבה וחג שמח

LGD יתן לך אפקט כמו דיבול חלש, זה הסארם שהכי אהבתי מהשלושה שניסיתי (RAD,Ostarine,LGD).

קח בחשבון שלהוסיף סארם לסייקל קלאסי של טסט ודקה יגרום לכמה דברים:

1. Crash SHBG מה שיגרום לעוד Free T מה שיוביל להמרה גבוהה יותר של טסט לאסטרוגן.
2. ינצח את שאר האנאבולים לקולטנים בגוף מה שאומר שעוד יותר טסט יומר לאסטרוגן.

שני הדברים האלה יכולים להביא אותך למצב שבו גם אם אתה לא צריך בדרך כלל AI על 200מג טסט, הפעם כן תצטרך, כי יהיה לך הרבה יותר המרה לאסטרוגן.

בקיצור דעה שלי זה שתתחיל לאט ותשים לב לתופעות לוואי של אסטרוגן אחרת תגמור עם Gyno.

בהצלחה אח.
דקה + טסט 3-4 חודשים סייקל קלאסי.

רוצה להוסיף משהו??

חודש ראשון בד"כ מוסיפים דיבול/אנדרול - עדיף מכל מיני סארמס וכו' לדעתי..
אח, איך הניסיון שלך עם אנדרול ?

נכון... יש אנשים עם נטייה לדקה-גינו 😆

הורמון הפרולקטין עולה להם מהנור 17 והם חייבים לשלב דוסטינקס מאמצע הסייקל בערך.
לא ניסיתי.

דיבול ניסית לפני 20 שנה בערך .
מיטן רוסי אורגינל רפואי.
100 כדור סולו לפי פרמידה (זה מה היו עושים פעם)
סייקל ראשון שלי והכי חזק שהיה - עליה של 8 קילו בערך בחודש
משקלי עבודה עלו ב 15 אחוז בערך

שום פיסיטי כמובן
הכוח נשאר
המים ירדו
נשאר שריר

מאז זרמו מים בנהר היתה הפסקה של מעל עשור...

נכון... יש אנשים עם נטייה לדקה-גינו 😆

הורמון הפרולקטין עולה להם מהנור 17 והם חייבים לשלב דוסטינקס מאמצע הסייקל בערך.

לא ניסיתי.

דיבול ניסית לפני 20 שנה בערך .
מיטן רוסי אורגינל רפואי.
100 כדור סולו לפי פרמידה (זה מה היו עושים פעם)
סייקל ראשון שלי והכי חזק שהיה - עליה של 8 קילו בערך בחודש
משקלי עבודה עלו ב 15 אחוז בערך

שום פיסיטי כמובן
הכוח נשאר
המים ירדו
נשאר שריר

מאז זרמו מים בנהר היתה הפסקה של מעל עשור...
הייתי רוצה לנסות דיבול אחרי שאעשה את הסייקל הראשון מה-TRT שלי.

לא עשית PCT בכלל ? והיית B&C או שהתאוששת לבד ? 😈

לא עשית PCT בכלל
שנת 2001 אחי...
אין אינטרנט .
אין פייסבוק
מי יודע מה זה pct בכלל.

והיית B&C או שהתאוששת לבד ? 😈
סייקל חודש ימים
נגמר
לקחתי טיפה קלן להוריד את השומן וזהו.
לא הרגשתי שום שינוי בזמנו.

כמו שרשמתי מאז עברו הרבה מים בנהר עשיתי בתקופה ההיא עוד מספר סייקלים עדינים וחלשים רק אחרי כמה סייקלים גיליתי מה זה pct.
התאוששות תמיד היתה רגילה וטובה
נולדו ילדים בלי שום בעיה.

היה הפסקה של מעל עשור מחומרים.
רק בגיל 35 -36 שחזרתי לקחת חומרים התחילו קשיים בהתאוששות ואז החלטתי לעשות את הבלאסט & קרוז. בגדול התחלתי אותו לפני שנה .
הייתי רוצה לנסות דיבול אחרי שאעשה את הסייקל הראשון מה-TRT שלי.
תתחיל עכשיו.
אם אתה בtrt
אתה יכול אפילו לעלות ל 250 בשבוע
ולקחת 30-40 מג דיבול איזה 6-7 שבועות

שנת 2001 אחי...
אין אינטרנט .
אין פייסבוק
מי יודע מה זה pct בכלל.

סייקל חודש ימים
נגמר
לקחתי טיפה קלן להוריד את השומן וזהו.
לא הרגשתי שום שינוי בזמנו.

כמו שרשמתי מאז עברו הרבה מים בנהר עשיתי בתקופה ההיא עוד מספר סייקלים עדינים וחלשים רק אחרי כמה סייקלים גיליתי מה זה pct.
התאוששות תמיד היתה רגילה וטובה
נולדו ילדים בלי שום בעיה.

היה הפסקה של מעל עשור מחומרים.
רק בגיל 35 -36 שחזרתי לקחת חומרים התחילו קשיים בהתאוששות ואז החלטתי לעשות את הבלאסט & קרוז. בגדול התחלתי אותו לפני שנה .

תתחיל עכשיו.
אם אתה בtrt
אתה יכול אפילו לעלות ל 250 בשבוע
ולקחת 30-40 מג דיבול איזה 6-7 שבועות
אשכרה אה , לא יכול לדמיין מה זה בלי לבדוק כל דבר באינטרנט חח … זמנים קשוחים, בטח להשיג משהו היה ללכת ולדבר עם מישהו בחדר לוקרים בחדר כושר חחח

כן זה התכנון שלי, גם ככה במרשם אני מקבל אמפולה בשבוע אבל אני פשוט יקח אמפולה שלמה, האמת שיש לי אנאבר אז אני רוצה לשלב את האנאבר ב8 שבועות האחרונים מתוך הטוטאל של 12 שאני רוצה לעשות.

זמנים קשוחים
אחלה תקופה ואחלה נעורים.
אם היו אומרים לי לפני 20 שנה שבעוד 20 שנה "כל בנאדם יסתכל על מסך / כף היד שלו/ יקרא עיתון או מאמרים לא מעניינים כל יום במשך 4-8 שעות בממוצע וימנע מלחיות ולחוות את החיים האמיתיים "

היתי אומר שהוא חיי בסרט וזה לא יקרה..

הנה היום ככה חיים
עדיף מדיבול....
נותן מראה יפה ולא סופח נוזלים מיותרים

• פותח/ת השרשור
LGD יתן לך אפקט כמו דיבול חלש, זה הסארם שהכי אהבתי מהשלושה שניסיתי (RAD,Ostarine,LGD).

קח בחשבון שלהוסיף סארם לסייקל קלאסי של טסט ודקה יגרום לכמה דברים:

1. Crash SHBG מה שיגרום לעוד Free T מה שיוביל להמרה גבוהה יותר של טסט לאסטרוגן.
2. ינצח את שאר האנאבולים לקולטנים בגוף מה שאומר שעוד יותר טסט יומר לאסטרוגן.

שני הדברים האלה יכולים להביא אותך למצב שבו גם אם אתה לא צריך בדרך כלל AI על 200מג טסט, הפעם כן תצטרך, כי יהיה לך הרבה יותר המרה לאסטרוגן.

בקיצור דעה שלי זה שתתחיל לאט ותשים לב לתופעות לוואי של אסטרוגן אחרת תגמור עם Gyno.

בהצלחה אח.

תודה רבה לשניכם על התגובות.
כרגע מה שיש לי זה את הLGD ולכן חשבתי לשלב אותו עם הסייקל הקלאסי.
כן יש לי נטייה לגינו אבל בדרך זה רק מתחיל אחרי הסייקל, אז סליחה על הבורות, אבל איך יש צורך בדברים כמו טמוקסי (שאם אני מבין נכון פותר את בעיית הגינו) תוך כדי הסייקל?
ומה שכתבת ב (1, 2.) מדבר על LGD בלבד? או ספיצפית בשילוב עם TEST+DECA? למעשה אתה אומר ששימוש ב LGD מצריך גם את ה TEST\DECA ?
ומה זה אומר מבחינתך להתחיל לאט? ברור לי שזה אינדיווידואלי וכו' אבל אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בנושא.
לדוגמה: להתחיל דווקא מה LGD? או מה TEST+DECA? מהשניהם יש לי מספיק לריצה של 3 חודשים של סייקל משולב.
טמוקסי\קלומיד כמובן יגיעו אח"כ בPCT (בדר"כ מתחיל כשבועיים אחרי הסייקל אבל נראלי כאן יש צורך להתחיל אולי אפילו לפני בגלל ה LGD?)
תודה רבה לכם !!!

תודה רבה לשניכם על התגובות.
כרגע מה שיש לי זה את הLGD ולכן חשבתי לשלב אותו עם הסייקל הקלאסי.
כן יש לי נטייה לגינו אבל בדרך זה רק מתחיל אחרי הסייקל, אז סליחה על הבורות, אבל איך יש צורך בדברים כמו טמוקסי (שאם אני מבין נכון פותר את בעיית הגינו) תוך כדי הסייקל?
ומה שכתבת ב (1, 2.) מדבר על LGD בלבד? או ספיצפית בשילוב עם TEST+DECA? למעשה אתה אומר ששימוש ב LGD מצריך גם את ה TEST\DECA ?
ומה זה אומר מבחינתך להתחיל לאט? ברור לי שזה אינדיווידואלי וכו' אבל אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בנושא.
לדוגמה: להתחיל דווקא מה LGD? או מה TEST+DECA? מהשניהם יש לי מספיק לריצה של 3 חודשים של סייקל משולב.
טמוקסי\קלומיד כמובן יגיעו אח"כ בPCT (בדר"כ מתחיל כשבועיים אחרי הסייקל אבל נראלי כאן יש צורך להתחיל אולי אפילו לפני בגלל ה LGD?)
תודה רבה לכם !!!
כרגע בשבוע שלישי של טסט + lgd
מתכנן להפסיק lgd בערך בשבוע רביעי חמישי.

אנאבולים הרבה יותר חזקים וסארמס אורליים טובים רק לתת קיק ראשוני לדעתי. סארמ בזריקה זה כבר משהו אחר אבל תופעות הלוואי גודלות בהתאמה.
אישית לא הייתי ממליץ על שילוב כמו שלך בכלל בגלל תופעות הגינו שגם ככה יכולות להיות בשילוב טסט ודקה, מה גם שסארמ מנצחים אנאבוליים בביינדינג אפיניטי ככה שההמרה לאסטרוגן תהיה מטורפת.
אם בכל זאת אתה מתכנן לעשות ניסוי שכזה הייתי מצמצם את המינונים לרמת trt ודקה לרמה טרפותית מינימלית ושם לב טוב מאוד לתופעות לוואי.
אבל שוב לדעתי ממש מיותר שילוב כזה.

• פותח/ת השרשור
כרגע בשבוע שלישי של טסט + lgd
מתכנן להפסיק lgd בערך בשבוע רביעי חמישי.

אנאבולים הרבה יותר חזקים וסארמס אורליים טובים רק לתת קיק ראשוני לדעתי. סארמ בזריקה זה כבר משהו אחר אבל תופעות הלוואי גודלות בהתאמה.
אישית לא הייתי ממליץ על שילוב כמו שלך בכלל בגלל תופעות הגינו שגם ככה יכולות להיות בשילוב טסט ודקה, מה גם שסארמ מנצחים אנאבוליים בביינדינג אפיניטי ככה שההמרה לאסטרוגן תהיה מטורפת.
אם בכל זאת אתה מתכנן לעשות ניסוי שכזה הייתי מצמצם את המינונים לרמת trt ודקה לרמה טרפותית מינימלית ושם לב טוב מאוד לתופעות לוואי.
אבל שוב לדעתי ממש מיותר שילוב כזה.

מה היית עושה במקום? או מה היית מעדיף יותר נכון להגיד, לרוץ על LGD בלבד יכול לתת תוצאות כמו TEST+DECA ב 200 MG (כל אחד) בשבוע)?

מה היית עושה במקום? או מה היית מעדיף יותר נכון להגיד, לרוץ על LGD בלבד יכול לתת תוצאות כמו TEST+DECA ב 200 MG (כל אחד) בשבוע)?
אם המטרה היא עלייה במסה אז טסט ודקה יעשו את העבודה בצורה הרבה יותר יעילה.
אם אתה ממש בקטע של שילוב סארמס הייתי הולך על mk (למרות שהוא לא בדיוק סארמ). יעזור עם התיאבון ושמירה על עודף קלורי מבלי להקיא את הנשמה כל פעם שהמשקל מתייצב. וגם עוזר לכאבים במפרקים. וכמובן כל שאר היתרונות של רמות gh גבוהות.

מה התכנון לטווח הארוך? אם קיים כזה.
תישאר לעד על trt ותצא ל1-2 סייקלים בשנה?

אל תהיה בטוח.
עושה בדיקות דם.
בודק פרופיל הורמונלי ,ספירת דם, ביוכימיה

הורדתי מינונים של חומר .
לא הולך לתת יותר 700-800 מג טסט בסייקלים.
במקסימום 500 גג.

תחשוב על זה
לעשות סייקל - פיסיטי - סייקל - פיסיטי
להשבית מערכת להחזיר מערכת לעבודה
לעשות סלט בגוף כל כמה חודשים
ולעשות את זה כמה שנים טובות זה לא הכי בריא בסופו של דבר.

כרגע אני עם חומרים.
כרגע אני לא מתכוון להכניס להריון אף אחת.
עושה סייקל , מסיים , יורד ל trt , בדיקות דם , הכל תקין ? חוזר שוב לסייקל - וכמובן מינונים עדינים.

בסופו של דבר כשאחליט סופית לרדת מנושא החומרים אעשה פיסיטי - אם אתאושש ואהיה בנורמה של הטסט לאוטו הגיל - הרווחתי .
לא אתאושש או ארצה להיות יותר חזק טיפה מהחברים הקשישים שלי,דאז, אעשה trt
מה התכנון לטווח הארוך? אם קיים כזה.
תישאר לעד על trt ותצא ל1-2 סייקלים בשנה?
אם אתה בעצם עושה 2 סייקלים בשנה אתה פוגע בציר כמעט 8/9 חודשים מתוך ה12 שיש בשנה.
אז מה זה trt ??? לעשות גשר קטן בין הסייקלים במקום לדחוף לגוף תרופות לסרטן השד .

אל תהיה בטוח.
עושה בדיקות דם.
בודק פרופיל הורמונלי ,ספירת דם, ביוכימיה

כתבתי אני בטוח לגביי החלק שאמרת שהרבה אנשים חיים על trt.

כשאני כותב מעקב עם רופא אני מתכוון שהוא יודע שאתה על טסט חיצוני, ולא בדיקות דם יזומות שאתה עושה.
אם אתה בעצם עושה 2 סייקלים בשנה אתה פוגע בציר כמעט 8/9 חודשים מתוך ה12 שיש בשנה.
אז מה זה trt ??? לעשות גשר קטן בין הסייקלים במקום לדחוף לגוף תרופות לסרטן השד .

אמת, אבל הסבירות שהציר ישתקם אחריי 8-12 שבועות הוא הרבה יותר גבוהה מאם תהיה על טסט 3-4 שנים או יותר ואז פתאום תחליט לעשות pct בטח ובטח בגיל שלך

כשאני כותב מעקב עם רופא אני מתכוון שהוא יודע שאתה על טסט חיצוני, ולא בדיקות דם יזומות שאתה עושה.
זה שהוא יודע זה דבר אחד...
האם הוא יודע מה לעשות עם זה - נושא בפני עצמו.
אמת, אבל הסבירות שהציר ישתקם אחריי 8-12 שבועות הוא הרבה יותר גבוהה מאם תהיה על טסט 3-4 שנים או יותר ואז פתאום תחליט לעשות pct בטח ובטח בגיל שלך
יתאושש אבל אז שוב יושבת ואז שוב יתאושש לכמה שבועות ואז שוב מושבת...
וזה בהנה שאתה מחליט לרדת מחומרים אחרי 3 שנים... ואם אתה ממשיך ככה עד גיל 50 מה אז.??
מסייקל לסייקל הטסט בגוף יורד , וגם בגלל הגיל...

מה אתה חושב שבגיל 50 יעמוד לך כמו היום ?? מה אתה חושב שהציר ההורמונלי שלך עם כל הסייקלים והפיסיטי שתעשה מהיום לעוד 20 שנה לא יפגע בך ??
אתה חושב שבגיל 50 תפסיק עם הסייקלים ותעשה פיסיטי אחרון וזהו...
תשאר 100 קילו על 10 אחוז שומן ??

איך אתה חושב אתה תרצה לחיות בגיל 50 ??
כמו כל החתייארים שעושים סקס פעם בשלוש חודשים אם האשה ועוד פעם בשנה עם כמה נערות בתילאנד... וזה עוד עם ויאגרה.

סביר להניח שתרצה להיות שרירי גם אז ותרצה לזיין כמו צעיר .לא תרצה לאבד את הכוח והשירים... תהיה מיושב מה שנקרא וכן סבירות גבוהה שתעלה על trt.
במידה והתשאר בתחום הספורט.
יכול להיות שגם תפסיק עם זה
תתחיל לשתות ולעשן
וסקס לא יעניין אותך בכלל וככ גם השרירים.
תהיה כמו רוב הגברים בגיל 55 עייף ובדרך לזקנה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית