הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD בשילוב DECA+TEST

• פותח/ת השרשור mach1n3
  • פורסם בתאריך

mach1n3

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
שלום לכולם,
בן 27 לא סייקל ראשון ולא שני.
פעם ניסיתי אך ורק LGD(למשך חודש - 10מג ביום) אבל עוד לא ניסיתי את זה בשילוב DECA+TEST.
המלצות? לנסות להתחיל שוב רק עם LGD ואז לשלב את הטסט\דקא? אני רוצה להתחיל ב 200מג בשבוע של DECA\TEST.
אשמח לרעיונות,תגובות וכו
מטרה: מסה.
תודה רבה וחג שמח

אתה צריך לשווק trt לגילאי 50+, יש לך את זה מר בחור
חח..
אני מציאותי..
חביבי כל אחד שמזריק סטרואידים בגיל 20-30 ואוהב את זה צריך להתחיל להבין שהוא יגיע גם לגיל 40 ואז ל50
ואם הוא אהב סייקלים בגיל 30 הוא יאהב גם בגיל 50 ולכן trt זה משהו שיבוא בדרך כזאת או אחרת

• פותח/ת השרשור
אז באופן גורף הבנתי שעדיף לתת דיבול בימים של אימון (20-30 מ"ג כשעה לפני האימון) בהתחלת הסייקל, עד כ4 שבועות לאחר מכן.
יש עוד המלצות בעניין?(מסה כמובן)

זה שהוא יודע זה דבר אחד...
האם הוא יודע מה לעשות עם זה - נושא בפני עצמו.

כבר מעודד לשמוע

מה אתה חושב שבגיל 50 יעמוד לך כמו היום ?? מה אתה חושב שהציר ההורמונלי שלך עם כל הסייקלים והפיסיטי שתעשה מהיום לעוד 20 שנה לא יפגע בך ??
אתה חושב שבגיל 50 תפסיק עם הסייקלים ותעשה פיסיטי אחרון וזהו...
תשאר 100 קילו על 10 אחוז שומן ??

איך אתה חושב אתה תרצה לחיות בגיל 50 ??
כמו כל החתייארים שעושים סקס פעם בשלוש חודשים אם האשה ועוד פעם בשנה עם כמה נערות בתילאנד... וזה עוד עם ויאגרה.

סביר להניח שתרצה להיות שרירי גם אז ותרצה לזיין כמו צעיר .לא תרצה לאבד את הכוח והשירים... תהיה מיושב מה שנקרא וכן סבירות גבוהה שתעלה על trt.
במידה והתשאר בתחום הספורט.
יכול להיות שגם תפסיק עם זה
תתחיל לשתות ולעשן
וסקס לא יעניין אותך בכלל וככ גם השרירים.
תהיה כמו רוב הגברים בגיל 55 עייף ובדרך לזקנה

לא שפטתי אותך, רק שאלתי כי זה מעניין אותי.
לגביי מה ארצה בגיל 50 וכו׳ נדע את זה עוד 10-15 שנים. להריץ trt על דעת עצמי זה לא הדבר הכי בטוח בעולם, בטח עבור אדם כמוני שמשתמש בחומרים ug למרות שיש לי גישה לטסט של באייר אז פה אני רואה פחות בעיה, אבל לא לכל אחד יש רופא שזורם איתו או קופ״ח שתיתן לו בדיקות דם 3-4 פעמים בשנה.

לא שפטתי אותך
לא חשבתי אחרת.
פשוט שפכתי את הלב
להריץ trt על דעת עצמי זה לא הדבר הכי בטוח בעולם
גם לקחת 2 סייקלים בשנה ולצאת לpct אחרי כל סייקל במשך עשור או שתיים זה לא בריא
תשמע ...
כל אחד והרעל שלו.
זה יכול להיות trt
זה יכול להיות סיגריות ואלכוהול
זה יכול להיות קוק וזונות
הימורים...
כמעט ולא מכיר אנשים "קדושים"
לכל אחד יש שלד בארון
דבר שחשוב להבהיר לכל אחד פה בפורום...

זה שאנשים עושים סייקל אחד או 2 בשנה לפי הספר מה שנקרא : מינונים סבירים, משתמשים בפרגניל, טומקסיפן וכו'
ועושים את זה במשך 5-10-15-20 שנה ...

אם לרגע מישהו חושב שהוא לא פוגע בבריאות שלו אז הוא חיי בסרט
.

ואם מישהו חושב שהביצים שלו בגיל 50 יהיו כמו של אדם בריא שבחיים לא נגע בטסט חיצוני אז יש לו טעות.

הבעיה שבחור בן 25 לא חושב על גיל 50 הוא חושב שהוא ישאר צעיר לנצח .
רק בגיל 35-40 מתחילים לחשוב על הזקנה

גם לקחת 2 סייקלים בשנה ולצאת לpct אחרי כל סייקל במשך עשור או שתיים זה לא בריא

אני בספק אם 1% ממי שמשתמש ממשיך עם חומרים מעל עשור. אי אפשר להשוות 4-5 סייקלים בגיל 20 ל trt במשך 30-40 שנה. דבר נוסף שמשנה הוא מה אתה לוקח. 19 נור יקשו מאוד על שיקום בזמן ששימוש בטסט במינון סביר על פניו יהיה פשוט יותר אז כן יש מקום להתחשבות בחומרים שנלקחו.

אני לא טוען לרגע שלקחת תרופות שמיועדות לסרטן השד זה איכשהו בריא או השבתה פעם אחר פעם של הציר זה בריא, אבל יש הבדל בין כמה סייקלים ל trt.
לגביי אלכוהול, תרופות מרשם, סמים…אני מסכים, הכל מסוכן. לכל אחד יש את הצרות שלו.

דבר אחרון, אם בארץ היה אפשר לעלות על trt מפוקח דרך איזו קליניקה אין לי ספק שבשלב כזה או אחר הייתי הולך על זה, אבל לעשות זאת לבד על דעת עצמי מאחורי הגב של הרופא או הקופ״ח מפחיד אותי.

אני בספק אם 1% ממי שמשתמש ממשיך עם חומרים מעל עשור
תתפלא לשמוע אבל מי שאוהב את זה ממשיך עם זה. לא מדבר על אנשים שמפסיקים את האימונים ומחליפים אורח חיים.
אנשים ממשיכים עם זה שנים , עשרות שנים.

אבל לעשות זאת לבד על דעת עצמי מאחורי הגב של הרופא או הקופ״ח מפחיד אותי.
שלא תבין אותי לא נכון. לא משכנע אותך לעשות trt. חיים שלך תחייה כפי שאתה מבין ורוצה.

השאלה היא האם אתה מתכוון להפסיק אחרי הסייקל הנוכחי ? או אחרי הסייקל הבא ?? או כרגע לא חושב על זה ??
כי "לא חושב על זה כרגע" זה יכול להיגמר בבלאסט אנד קרוז של עשור

• פותח/ת השרשור
אז באופן גורף הבנתי שעדיף לתת דיבול בימים של אימון (20-30 מ"ג כשעה לפני האימון) בהתחלת הסייקל, עד כ4 שבועות לאחר מכן.
יש עוד המלצות בעניין?(מסה כמובן)
או שעדיף וינסטרול על דיבול? אף פעם לא ניסיתי דיבול, וינסטרול כן ניסיתי אבל לא כלכך הרגשתי את כל מה שדיברו עליו (יכול להיות שהיה זיוף)

או שעדיף וינסטרול על דיבול? אף פעם לא ניסיתי דיבול, וינסטרול כן ניסיתי אבל לא כלכך הרגשתי את כל מה שדיברו עליו (יכול להיות שהיה זיוף)
דיבול נותן כוח ומעלה במשקל הגוף- גם עם נוזלים.
וינסטרול יותר עדין - נותן פחות כוח , לא סופח נוזלים להפך עוזר לגוף בחיטוב ליבש את הגוף

• פותח/ת השרשור
דיבול נותן כוח ומעלה במשקל הגוף- גם עם נוזלים.
וינסטרול יותר עדין - נותן פחות כוח , לא סופח נוזלים להפך עוזר לגוף בחיטוב ליבש את הגוף
מלך ! תודה רבה
יש לך טיפים איך לצבור כמה שפחות נוזלים במהלך ה4 שבועות הראשונים עם הדיבול? בסייקל של 3 חודשים?
פחות נתרן והרבה מים? פחמימות יבשות אולי? (כמו פרכיות)

נערך לאחרונה:
@mach1n3

1. צבירת נוזלים בעקבות שימוש בתרופה זה לא השמנה - אין קשר בין רקמת שומן לבין נוזלים תת עורים/תוך שריריים.השמנה זה תהליך שקורה בעקבות עודף קלורי קבוע וספיחת נוזלים זה תופעת לוואי זמנית של תרופות מסוימות -

2. אין יותר מידי קשר בין המאכלים לצבירת נוזלים -אומנם מומלץ לאכול פחות נתרן לשתות יותר מים ולעשות אירובי כדי למזער ספיחת נוזלים - אבל אם אתה מעל 10-12 אחוז שומן לא תבחין בהבדל.
מה שכן אתה יכול למנוע מעצמך לעלות בשומן בנוסף לעליית לצבירת המים

3. "פירכיות לא מעלה בנוזלים" : משפט מטומטם ומי שאמר לך את זה גם מטומטם.

4. דיבול לקחת 6 שבועות אם כבר אז כבר.

5. עכשיו בוא נסגור את הפינה של המים:
המים שאתה תצבור במהלך הסייקל כתוצאה משימוש בחומרים יצאו מהגוף ברגע שתפסיק עם החומרים 😉 זאת בניגוד לשומן שאם תצבור במהלך הסייקל כנראה ישאר ואפילו יעלה שתפסיק עם הטסט.

6. והכי חשוב - סייקל טסט דקה דיבול זה סייקל שיעלה אותך בנוזלים אין מה לעשות. המזל שלך שאתה לקראת החורף זאת תוכל לעשות חיטוב שוב במרץ אפריל

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית