הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור Gymlad
  • פורסם בתאריך

Gymlad

משתמש מתחיל
212
148
נק' מוניטין:
270
212
148
הבחור טוען שהעלה את הטסטוסטרון בגוף באופן טבעי בצורה די משמעותית.

אין פה פרסומת (ככה שאני לא רואה למה לו להמציא), רק את השינויים בגוף שלו ואת תוצאות הבדיקה, לצד השיטות שהוא עשה את זה.

מה אומרים? הגיוני/אפשרי?

How I Increased My Testosterone 200 Points Naturally - Iron and Grit Fitness

חלק מזה כבר די ידוע אבל יש כמה דברים שנשמעים כמו שטויות שהוא הפליץ, מאיפה הוא הגיע לזה שפלואוריד במשחות שיניים מוריד אייקיו? יש שם עוד כמה דברים שאני בספק גדול עליהם. אבל ידוע שלאכול אוכל זבל ולא להיות פעיל פוגע בטסט.

• פותח/ת השרשור
רגע? מי ברז הורגים לי את הגיינז??
להקיף את עצמי באנשים עם טסטוסטרון גבוה??
Type A personalities?!? 😱

נשמע שהבחור מבין.
🤣🤣

במה היית מסביר בכל זאת את העלייה שלו? כלומר לאלה מהדברים שהוא הזכיר באמת יש חשיבות? (ברור שלחלק לא, אתה לא באמת יכול לדעת מה מכל הדברים שאתה עושה אחראי ישירות לתוצאות)

במה היית מסביר בכל זאת את העלייה שלו? כלומר לאלה מהדברים שהוא הזכיר באמת יש חשיבות? (ברור שלחלק לא, אתה לא באמת יכול לדעת מה מכל הדברים שאתה עושה אחראי ישירות לתוצאות)
בזה שיש תנודות ברמות הטסטוסטרון במהלך היום ומיום ליום, ודברים הרבה יותר פשוטים יכולים להשפיע על הרמות כאלו כמו שינה ותזונה

אתם אוהבים לצחוק על אנשים אבל הצצתי במאמר שלו שם ותכלס די עושה שכל, מסכים איתו במאה אחוזים, לנהל לחצים, להיות מוקף באנשים חיוביים ולא להכניס פיכסה לגוף ולצערנו זה החלק הכי קשה כי בזכות ליצמן המי ברז הפשוטים שלנו מורעלים בפלואריד, תבדקו אותי

אתם אוהבים לצחוק על אנשים אבל הצצתי במאמר שלו שם ותכלס די עושה שכל, מסכים איתו במאה אחוזים, לנהל לחצים, להיות מוקף באנשים חיוביים ולא להכניס פיכסה לגוף ולצערנו זה החלק הכי קשה כי בזכות ליצמן המי ברז הפשוטים שלנו מורעלים בפלואריד, תבדקו אותי

ניהול סטרס משפיע עד כדי כך?

להיות מוקף באנשים חיוביים , תבדקו אותי

חיוביים למה? קורונה.. איידס?
יש לזה ביסוס בספרות הרפואית שזה מעלה טסט?

מספיק עם השטויות "שאנטי באנטי" האלה... זה הכל תחת הגדרת "BRO Science"

ניהול סטרס משפיע עד כדי כך?
משפיע הכי הרבה, והסבר על המסלול הקריטי לכך במערכות הגוף הינו:

מתח נפשי יכול לדכא במהירות את רמות הטסטוסטרון. מתח גורם לעליית הורמוני סטרס, כמו קורטיזול ואדרנלין, שגורמים לדיכוי הפרשת ההורמונים מבלוטת יותרת המוח המגרים את הפרשת הטסטוסטרון.
חיוביים למה? קורונה.. איידס?
תשובה בגוף השאלה
אם תקיף את עצמך באנשים חיוביים לקורונה או איידס, סביר להניח שהסיכוי שלך להיות חיובי לקורונה או לאיידס יעלה דרסטית
אנשים חיוביים זה משהו שניתן להגדרה אבל באופן כללי ניתן לומר שהם אלו אנשים שיקדמו אותך לעבר המטרות שלך וסביר להניח שירחיקו אותך מסטרס
תקרא לזה שנטי בנטי.. ברגע שאנשים כמו ווארן באפט שעשו איזה 100 מליארד דולר אז הם מבינים דבר או 2 על החיים, ברגע שהם נותנים עצות לחיים אני לוקח אותם ב2 ידיים ולא מפקפק
אני ארצה להפנות אתכם לאשכול של בחור בשם @Pharmacist שסיכם את הנושא בצורה מדעית בצורה הטובה ביותר

דרכים לעלות טסטוסטרון - מיתוסים ומאמרים

מה הקשר לוורן באפט?
זה שהוא מיליארדר הוא מבין בחיים?? הבנאדם יודע לעשות כסף.. הוא גם הפסיד מיליארדים בחיים שלו!!
כסף זה החיים??!

תקרא לזה שנטי בנטי.. ברגע שאנשים כמו ווארן באפט שעשו איזה 100 מליארד דולר אז הם מבינים דבר או 2 על החיים, ברגע שהם נותנים עצות לחיים אני לוקח אותם ב2 ידיים ולא מפקפק

מוזר שלמיליארדר בשם ביל גייטס שכנראה גם מבין דבר או 2 על החיים.. אתה לא מוכן להקשיב לגבי עמדתו בנושא חיסונים 🤦‍♂️
כנראה שאתה בוחר איזה עצות לקחת.. ☝️

ברגע שאנשים כמו ווארן באפט שעשו איזה 100 מליארד דולר אז הם מבינים דבר או 2 על החיים, ברגע שהם נותנים עצות לחיים אני לוקח אותם ב2 ידיים ולא מפקפק

לא הייתי לוקח מג׳ף בזוס עצה לגבי זוגיות, גם לא בהכרח מוורן באפט. כולה כסף..

לא הייתי לוקח מג׳ף בזוס עצה לגבי זוגיות, גם לא בהכרח מוורן באפט. כולה כסף..
מג'ף בזוס לא הייתי לוקח עצה על יחסי אנוש.. הבנאדם מעסיק אנשים בתנאי עבדות מבישים בשנת 2021! ביזיון!

הלו הלו עד בזוס
הוא ומאסק אסטרונאוטים, לא מתעסקים עם אסטרונאוטים

מג'ף בזוס לא הייתי לוקח עצה על יחסי אנוש.. הבנאדם מעסיק אנשים בתנאי עבדות מבישים בשנת 2021! ביזיון!
לחזור אחרי אנשים אחרים לא מוציא אותך חכם להפך

אמזון משלמים פי יותר מ2 משכר המינימום בתור שכר מינימום בחברה

לחזור אחרי אנשים אחרים לא מוציא אותך חכם להפך

אמזון משלמים פי יותר מ2 משכר המינימום בתור שכר מינימום בחברה

לתנאי עבדות יש משמעויות נוספות מעבר לכסף. כי ״תנאים״ זה לא רק כסף; לדוגמא - ללכת לשירותים בלי סטופר זה נראה לי תנאי הגיוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית