- פותח/ת השרשור
החיים זה אימוניםעוז משהו
תלוי מתי 🤣
הופה
יאללה בוא,אני מחפש שותף רציני לחיים..כלומר,לאימונים
אנשים לא מבינים את זה אבל מאז שאין חדר כושר איבדתי משמעות לחיים
אני איבדתי את החצי השני שלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החיים זה אימוניםעוז משהו
תלוי מתי 🤣
הופה
יאללה בוא,אני מחפש שותף רציני לחיים..כלומר,לאימונים
לאהחיים זה אימונים
תאמת אני די אןכל בכחלא
אוכל זה החיים
תשמע זה מאוד מכובד להגיע לזה בחצי שנה אבל לא הייתי אומר שזה "פריק גנטי", הייתי אומר שילוב של גנטיקה סבבה ויותר חשוב, עבודה עקבית ונכונה.כשאני אומר לאנשים שאחרי חצי שנה הרמתי בנץ 90 ל6 חזרות מלאות הם חושבים שאני על סטרואידים עד כמה כבר זה לא סביר לעשות את זה כשאני גם שוקל 70
כן תאמת שגם היה אחד שמבחינה ויזואלית היה ניראה מרשים ובכל התרגילי חזה וכתפיים הרמתי הרבה יותר והוא היה ממש מופתע מזה אולי אפילו פגע לו באגו קצתתשמע זה מאוד מכובד להגיע לזה בחצי שנה אבל לא הייתי אומר שזה "פריק גנטי", הייתי אומר שילוב של גנטיקה סבבה ויותר חשוב, עבודה עקבית ונכונה.
בכללי תסתכל על רוב האנשים במכון, הם באים חודש אחרי חודש ודורכים במקום, או בגלל הכוונה לא טובה או בגלל חוסר רצון באמת להשקיע מה שצריך בשביל להגיע לתוצאות, או גם וגם. אז כשרואים מישהו שהגיע לתוצאות משמעותיות ישר צועקים "אסטרועידים ואפקות עחי", אם זה עוד בזמן קצר אז בכלל, כי אחרת אין להם הסבר הגיוני למה אתה מגיע לתוצאות והם לא.
תצביע עליו פעם הבאה שאני שםכן תאמת שגם היה אחד שמבחינה ויזואלית היה ניראה מרשים ובכל התרגילי חזה וכתפיים הרמתי הרבה יותר והוא היה ממש מופתע מזה אולי אפילו פגע לו באגו קצת
עוד לא ראיתי אותך ינקניקתצביע עליו פעם הבאה שאני שם
אתה מתאמן בשעות של אנשי שמאלעוד לא ראיתי אותך ינקניק
חחחחחחחח אנשי שמאלאתה מתאמן בשעות של אנשי שמאל
חוצמזה,הזמנתי אותך אלינו לאימון ולא באת..
ואללה למה לבאס אבל אני אופטימיכנראה שהחדרי כושר לא יחזרו עד שלא יהיה חיסון