הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במת דדליפט

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
כמה יעלה לי בערך לבנות במה? לא צריכה להיות רחבה אני מתכוון להשתמש רק לדדליפט אז לדעתי מטר+- יספיק
וכמה יעלה בערך לקנות אחת מוכנה?

לקנות אחת מוכנה יוצא מאד יקר. לבנות (במידה ואין לך 2 ידיים שמאליות) זה הכי פשוט.
מהניסיון שלי עם במה שעשיתי עם אזור עץ לעמידה - זה מיותר ולא עמיד. כמו כן, מה שקונים בזול עולה ביוקר. כשקונים בסיס עץ זול הוא יתעקם מהר ויהיה לך גומות בעץ. לדעתי - 2 פלטות עץ בירץ'/אלון או עץ איכותי אחר בעובי של 18 מ''מ. כל פלטה תעלה בערך 300 שקל - כתלות איפה אתה קונה. מעל זה שים רצפת גומי. חדש עולה לפחות 130 שקל למטר אבל אפשר למצוא מציאות ביד 2 גם ב30-70 למטר. פלטת עץ זה 2.44x1.22 אז 3 מ"ר יכול לעלות לך עוד 100-200 שקל. חוץ מזה ברגים כדי לחבר הכל, ואם תרצה גם דבק, זה עוד כמה שקלים. שורה תחתונה אתה סוגר את הפינה ב700-800 שקל ויש לך במה מעולה.

אזור לעמידה אתה מדבר על הריבוע עץ באמצע בין הגומים? לא שמים אותו כי הוא נותן אחיזה יותר טובה?
כן. וזה אוברייטד בטירוף. אנחנו לא בווייטליפטינג. החסרונות פשוט גוברים על היתרונות לדעתי ולא שווה להתעסק עם העץ באמצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית