הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Amazon Bac water

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
היי, אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא מים לערבוב פשוט הזמנתי מאמזון , התחילו למכור ברנד מוכר של חברה ידועה.

100 שקל ל60מל של מים בקטרייאלים.
אם כבר עושים הזמנה של כמה דברים באמזון מעל 65 דולר אז המשלוח חינם ומגיע תוך שבוע וחצי גג…

הנה לינק למי שרוצה.

Vaxxen Labs Reconstitution Solution (30 mL) 2 Pack https://www.amazon.com/dp/B098KW7KQB/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_5HAEQHYBP45E1M2CTTX8

שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך!

• פותח/ת השרשור
אני מוכן למכור לך גם מים 90 שקל ל100 מג
נ.ב
יש לי גם אוויר אם אתה רוצה
לא יודע למה אתה ציני אבל פרסמתי כי חשבתי שזה יעזור, לא כולם רוצים להתחיל להכין מים בקטרייאלים בבית …

נערך לאחרונה:
לא יודע למה אתה ציני אבל פרסמתי כי חשבתי שזה יעזור, לא כולם רוצים להתחיל להכין מים בקטרייאלים בבית …
הוא לא יודע מה זה ולמה משתמשים בזה אז הוא צוחק על זה שמוכרים מים במלא כסף ותכלס אפשר להבין אותו מנקודות המבט שלו של מישהו שלא נגע בחומרים עד כה
אגב מאז שפרסמת את זה המלאי שם נעלם די מהר, אוטוטו ייגמר להם

• פותח/ת השרשור
הוא לא יודע מה זה ולמה משתמשים בזה אז הוא צוחק על זה שמוכרים מים במלא כסף ותכלס אפשר להבין אותו מנקודות המבט שלו של מישהו שלא נגע בחומרים עד כה
אגב מאז שפרסמת את זה המלאי שם נעלם די מהר, אוטוטו ייגמר להם
אה חחח כן מנקודת מבט כזאת זה בהחלט הגיוני.

וואו עכשיו הסתכלתי, מזל שהזמנתי שהזמנתי חחח אולי הייתי צריך להזמין יותר למרות ש60מל יספיק לי להמוןןןן זמן כי אני משתמש בהם רק לפפטידים.

אה חחח כן מנקודת מבט כזאת זה בהחלט הגיוני.

וואו עכשיו הסתכלתי, מזל שהזמנתי שהזמנתי חחח אולי הייתי צריך להזמין יותר למרות ש60מל יספיק לי להמוןןןן זמן כי אני משתמש בהם רק לפפטידים.
אגב פפטידים, כדאי להביא משם מזרקי אינסולין כתומים עם מחט, יש להם בפחות מ50 שקל ל100 יחידות, כדאי להצטייד אם אתה מתעסק ב פפטידים, גם יעזור לך לחסוך כמה שקלים

• פותח/ת השרשור
אגב פפטידים, כדאי להביא משם מזרקי אינסולין כתומים עם מחט, יש להם בפחות מ50 שקל ל100 יחידות, כדאי להצטייד אם אתה מתעסק ב פפטידים, גם יעזור לך לחסוך כמה שקלים
יש לי ארגזים של המזרקים האלה אני משתמש בהם גם לTRT שלי, בגלל שאני מזריק כמויות קטנות אז אין לי בעיה להשתמש במזרקי אינסולין לכתפיים.

אני משתמש בEasyTouch 27G , לוקח איזה חצי דקה למשוך את השמן מהואיל אבל שווה את זה שאין צלקות/כאב בכלל בזריקות.

כמויות קטנות
כל זריקה אצלי זה 2מל דקה טסט פעמיים בשבוע אז הטריק עם המזרקים נשמור לקרוז
אבל לפפטידים gh hcg נשמע מגניב אבל אם זה לא שמן אז עדיף כבר 29-31 להינות עד הסוף במקום 27..
השאלה אם 29-31 שורד את הפקק גומי של הוויאלה
חשבתי על זה https://www.amazon.com/EasyTouch®-U...&keywords=Easy+touch+27&qid=1631172773&sr=8-5
אבל המחטים שלו קצת ארוכים 12.7 ולא 8 כמו שאנחנו אוהבים, מצד שני העומק הזה יכול להיות טוב בשביל המטרות שלך כמו שציינת

• פותח/ת השרשור
כל זריקה אצלי זה 2מל דקה טסט פעמיים בשבוע אז הטריק עם המזרקים נשמור לקרוז
חחח כן ללא ספק, זריקות של 2מל אין מצב לעשות עם המזרקים האלה, כאילו טכנית אתה יכול אבל יקח לך המון זמן ! במיוחד אם זה טסט רפואי, שמן קאסטור סמיך ממש !

אבל לפפטידים gh hcg נשמע מגניב אבל אם זה לא שמן אז עדיף כבר 29-31 להינות עד הסוף במקום 27..
השאלה אם 29-31 שורד את הפקק גומי של הוויאלה
חשבתי על זה https://www.amazon.com/EasyTouch®-U-100-29G-1cc-Box-100/dp/B07P11F21N/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=Easy+touch+27&qid=1631172773&sr=8-5
אבל המחטים שלו קצת ארוכים 12.7 ולא 8 כמו שאנחנו אוהבים, מצד שני העומק הזה יכול להיות טוב בשביל המטרות שלך כמו שציינת

לפני שהתחלתי TRT עדיין הייתי משתמש בפפטידים וכן עשיתי שימוש ב31G/29G לא הייתה שום בעיה , בסופו של דבר התפשרתי על 27G כי זה עובד גם לפפטידים טוב וגם לTRT שלי אז אני מזמין ב-bulk קופסאות מאותו סוג מאמזון ואני בראש שקט לגבי הכול.

הלינק שנתת הוא אחלה , הייתי משתמש בהם לא הייתה לי שום בעיה איתם, הפעם היחידה שהמחטים התעקמו זה כשמלאתי מזרק לשימוש אחר כך וסגרתי אותו עקום אז הפקק עיקם את כל המחט וזה היה באסה 🫤

הפקק עיקם את כל המחט
קרה לי כמה פעמים עם פפטידים, ואז אתה לא רוצה לוותר על הזריקה אז אתה מזריק כמו סודני...
מסקנה, צריך להיות ספץ מתי שסוגרים את הפקק

זה כמו העטי פיילוט 0.3 0.5 האלה בבית ספר שאם היינו סוגרים לא נכון את הפקק אז הלך העט חחחח

• פותח/ת השרשור
קרה לי כמה פעמים עם פפטידים, ואז אתה לא רוצה לוותר על הזריקה אז אתה מזריק כמו סודני...
מסקנה, צריך להיות ספץ מתי שסוגרים את הפקק

זה כמו העטי פיילוט 0.3 0.5 האלה בבית ספר שאם היינו סוגרים לא נכון את הפקק אז הלך העט חחחח
חחח בול , היום אני צריך לקבל משלוח, עשיתי קנייה Bulk של BPC-157 ו-TB-500 אנסו אותי במכס ... אבל לפחות לא עשו בעיות לשחרר את החבילה.

• פותח/ת השרשור
הם יסכימו להעביר לך הכל שם העיקר שתשלם להם את המכס תגיד להם שאתה מגדל כלבי מרוץ חחחח
חחחח שמע שאלו אותי מה זה לא שיקרתי אמרתי חומצות אמינו, בסופו של דבר פפטידים זה שרשראות של חומצות אמינו/חלבון 🙄

חחחח שמע שאלו אותי מה זה לא שיקרתי אמרתי חומצות אמינו, בסופו של דבר פפטידים זה שרשראות של חומצות אמינו/חלבון 🙄
הבאתי פעם MT2 והם שאלו מה זה אז אני והפקיד של הups ישבנו מלא זמן בטלפון וכתבנו ביחד מכתב כדי לשחרר את זה חחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית