הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר תגובה ל BACKMAN

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
אני מבין שאתם חברים, וזה מעצבן אותך שמדברים לא יפה לחבר שלך, אבל:
צדקתי...הוא לא הגיע לרמה שאנחנו הגענו בלי חומרים (לדבריו הגיע ל82/8 א.ש).
אני לא הולך להשוות למי יש יותר גדול בפורום ומי תרם יותר או פחות...כי זה לא מענין אותי וגם לא קשור לענין.

כמוכן לא דיברתי על ידע או על אימונים או על שום דבר אחר.....דיברתי על זה שנקודת הייחוס היא נמוכה...לא כל מי שהוא קצת מאסיבי הוא מוזרק.

עם כל הידע הכביר של מר BACKMAN (אפילו שלפי הפורום, ניכר שהוא רק בתחום הסטרואידים - כי רק על זה הוא מגיב) עובדה שחידשתי לו שיש סטנדרט יותר גבוהה לגוף טבעי ממה שהוא מכיר...והגוף הטבעי הזה לא פחות מרשים מסקוואט של 220 ק"ג לחמש חזרות באופן טבעי.

ואין לי שום בעיה עם מי שבוחר להזריק (מבין ש BACKMAN ואתה ביניהם) לא חושב שמשתמשים פחות טובים או שום דבר אחר...

חוצ מזה...עכשיו מעבר לכל הטררם שהיה כאן באמת מענין אותי לדעת לאיזה תוצאות BACKMAN הגיע עם ה"משפרי ביצועים"...כי בכל זאת יש לו גנטיקה טובה והרבה ידע...

---------- התגובה התווספה ב 16:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:14 ----------

מישהו מנסה להתחרות בך?

קודם כל אתה צריך להבין שאני מאוד מעריך את התוצאות שהגעת, הן מבחינת מראה והן מבחינת כוח וניכר שיש לך גנטיקה נדירה ואני האחרון שאזלזל בך.
אני רק לא מבין למה כלכך חשוב לך להוכיח לעולם שאתה והחבר שלך טבעיים, אם אתה טבעי זה לא אמור להיות לך איכפת כלכך מה אומרים עליך אחרים ובמיוחד לא לפתוח פוסט כזה שתוקף מישהוא ספציפית.

למיטב הבנתי אתה 1.73 על 96 ק"ג עם 12-13 א.ש, אתה מדבר עם בן אדם שיש לו 2 פריצות דיסק לומבריות ובלט בצוואר מה שמונע ממני כבר כמה שנים לעבוד סקוואט ודד ליפט כבדים, ולמרות זאת אני במסה טבעי הייתי 92 ק"ג ועל אותו א.ש, אם נתייחס לגובה, אתה מעט יותר גבוה ממני, מה שאומר שהגעתי לפחות או יותר אותו המשקל כמו שלך ועל אותו א.ש, העניין הוא כמובן שבחיטוב טבעי אתה מאבד נוזלים ומסת השריר, הרבה יותר מאשר אם היית על חומרים ובלי היכולת להתאמן כמו שהיית באמת רוצה..

הסיבה שאני מגיב רק בפורום הזה היא קודם כל בגלל שאני מאמין שיש לי מה לתרום בפורום הזה יותר מאשר כל פורום אחר, יש פה הרבה תגובות ציניות נורא לשאלות של אנשים וחשבתי שאולי אני יכול לנהוג אחרת ולתת מענה יותר רציני לאותן שאלות..

על תזונה יוצא לי לייעץ על בסיס כמעט יומיומי בעבודה שלי וכמו כן על אימונים ולכן אלו פורומים שפחות מושכים אותי להכנס אליהם.

1. את הסייקל הראשון סיימתי 97 ק"ג אחרי pct על 12-13 א.ש, זה היה סייקל נוראי ד"א מאחר וכבר בתחילתו וכמעט עד סופו סבלתי מהגב כמו שלא סבלתי הרבה זמן וזה מנע ממני להתאמן כמו שהייתי צריך.

כרגע אמצע שבוע 5 בסייקל חיטוב 96 ק"ג על 10-12 א.ש, קשה לדעת בגלל שכרגע אני על טסט אננתת בלבד ויש ספיחה של נוזלים.

2. אני עושה בעיקר פרונט סקוואט עם משקלים לא גבוהים (עד 100 ק"ג), פשוט מבצע ממש לאט אקצנטרי וקונצנטרי.. ודד ליפט אני מכניס כתרגיל אחרון באימוני גב, אחרי שהגב כבר כמעט מותש לחלוטין גם לא משתולל עם משקלים..

רק עכשיו ירד לי האסימון מי זה Back-Man, למה לא אמרת 😃?
בכל מקרה אני מכיר את gym_worker ואת Back-Man אישית, ובאמת עד לפני שנה אף אחד מהם לא השתמש, היינו באותו המכון וכולם ליחששו כל היום ששניהם מזריקים, גם פעם ממש באתי להגנתם אבל זה היה אחרי העמסת פחמימות 😃, בקטוזיס אני בד"כ אומר בסדר והולך.
סה"כ אני עדיין לא מבין למה אנשים תוקפים אחד את השני אם אומרים להם שהם מזריקים או לא מזריקים.
אני סה"כ רואה במזרקים העלבה אחת, כשאתה מזריק ונראה לא טוב, או כשאתה מזריק ולא התקדמת משמעותית מפעם קודמת, זה בד"כ נובע מחוסר ידע בתזונה או אימונים או השילוב בינהם, אפשר לראות דוגמאות קלאסיות שכאלו בערך כל אשכול 5 שנפתח כאן, הרבה אנשים מחפשים כאן קיצורי דרך וחושבים שאם הם יזריקו זה ילך יותר מהר, אז אולי כן אולי לא, כמתאמן מתחיל בכל מקרה אני לא מאמין בזה, אפשר לעלות בכיף 7-10 ק"ג שריר בשנה הראשונה לאימונים בלי עזרים למינהם גם לא קריאטין ומה שזה לא יהיה, פשוט תוכנית אימוניים (אולי שניים) טובות והדרך משם קצרה. על מה שאני מדבר אפשר לראות המון בלוגים, אפשר לראות את זה על moo שעלה בערך 7 ק"ג ב 7 חודשים של מסת שריר, אפשר לראות ילדים בני 17 כאן שהתחילו מ 60 ק"ג ונוגעים כרגע ב 80 ק"ג בחצי שנה אולי מעט יותר.
לדעתי אם אתה לא מזריק ואומרים לך שאתה מזריק, אני אישית כל פעם הייתי אומר תודה, כי זה אומר שהגנטיקה שלי מעולה + התקדמתי בצורה משמעותית עם הידע שרכשתי וההשקעה ששמתי, אם אנשים אחרים מתעצלים לעשות זאת וחושבים ישר "הוא מזריק" אז שיהיה בהצלחה.
אני מאמין בפריקים גנטים אבל נורא נדיר לראות אותם ולכן ישר חושבים ש X מזריק בהתאם ל Y טבעי, יכול מאוד להיות שחבר של יוסי טבעי ויכול מאוד להיות שלא, אני בתחום דיי הרבה שנים והספקתי כבר לראות חברים מאוד טובים שמשקרים אחד לשני בעניין של סטרואידים וזה נובע מהמון דברים בדרך אם זו מסגרת חברתית או קשרים למשפחה או כל דבר כזה או אחר, עדיין סטרואידים הם סוג של סמים והגישה של אותו בן אדם יכולה להשתנות אליך ברגע שאתה מזריק (לדוגמה שחס וחלילה לא יחשוב עליך שאתה "נרקומן", כי אנשים לא באמת יודעים להבדיל בין סמים קשים לסטרואידים).
בכל מקרה אני חושב שאפשר לסגור את הנושא הזה עם סולחה וחיבוק בין שני הצדדים 😛

משה יא מצחיק, הייתי משוכנע שאתה יודע מי אני, במכון כושר אני ממוקד מטרה ולא רואה בעיניים, בגלל לא יצא לי לדבר איתך יותר מידי..

ראיתי את התמונות, אמרתי זה אתה או לא, בטח לא והמשכתי הלאה, רק עכשיו כשמר אנאבוליק דיאט (LOL) הגיע להגנתך ירד לי האסימון.
זה בסדר אני לא ביקרתי הרבה במכון כושר במילא בזמנים האחרונים שלי בארץ, וכרגע אני גם לא מתאמן בכלל ולא בא לי גם לחזור (למרות ש% השומן משתולל, ארץ הג'אנק... 😃).
בכל מקרה אחלה התקדמות, מעניין לראותי תמונות אחרי הסייקל חיטוב, החיטוב הטבעי האחרון יצא ליגה.
(גילוי נאות, חשבתי שאתה כבר מזריק וזה לא היה הסייקל הראשון שלך אבל אז שרון הרגיע אותי, תאכלס אם לא הייתי מכיר את שרון הייתי אומר שגם הוא לוקח כמו כל השאר במכון במיוחד במכון כמו ספרינט ש 70% משם מזריקים גם ילדים בני 16 התחילו שם לאחרונה ויש כאלו שהייתי אומר שהם לא התאמנו בחיים והם עשו 6 סייקלים כבר, וזה ממש ממש עצוב).
בכל מקרה אני בטוח שהתקרנתם חבל על הזמן אני מצפה לעידכון מסיבי משניכם (למרות ששרון בחיים לא יפרסם תמונות שלו באינטרנט, תביא למייל !!)

חחח כן שרון בחיים לא יעלה תמונות, גם אני לא ממש מתלהב מהרעיון, אבל מה שנהיה ממנו זה פסיכי, הבן אדם עלה 20 ק"ג בסייקל ועכשיו הוא בחיטוב ונראה לא אנושי בכלל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית