עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פששש...אם יש נטייה להתקרחות להתרחק מכל נגזרות הDHT אם אין נטייה זה לא משהו שהייתי חושש ממנו בטח לא אם זה סייקל ראשון ותעשה אותו במינונים נכונים.
מה נהיה אחי
טוב אחשלי מה איתך אלוף?מה נהיה אחי
בחור טוב
אם יש נטייה להתקרחות להתרחק מכל נגזרות הDHT אם אין נטייה זה לא משהו שהייתי חושש ממנו בטח לא אם זה סייקל ראשון ותעשה אותו במינונים נכונים.
לא. אבל שוב כמו שרשמו מעליי הכל מגיע לידי ביטוי של הגנטיקה אם יש לך במשפחה נטייה להקרחה אתה צריך לקחת את זה בחשבון.סייקל ראשון, רק טסט, נורא לשיער?
לא. אבל שוב כמו שרשמו מעליי הכל מגיע לידי ביטוי של הגנטיקה אם יש לך במשפחה נטייה להקרחה אתה צריך לקחת את זה בחשבון.
כן. אחרת, אף אחד לא היה הולך להשתיל שיער.נראה לך שהשיער שיושתל יהיה עמיד לdht?
הוא צודק, שיער מושתל עמיד להתקרחות כתוצאה משימוש באנבולים/DHTאיפה למדת את זה?
(רק תעשה לי טובה...אל תעלה לי פה עוד פעם איזה מחקר על 4 חולדות ועכבר שמצאת ברשת)
אם אתה רוצה לשמור על השיער אל תעשה מינונים גבוהים של טסט 250-300 טסט בשבוע. וחומרים נוספים במינונים נמוכים זה פרימו/ אנאבאר וגם GH זה לא יפגע לך משמעותית בשיער. בסוף בסוף הגנטיקה קובעת אם ישאר לך שיער על הראש או לא ומקסימום כמו שרשמו לך עושים השתלות שיער. אם תעשה סייקלים ותשים לב לבעיה אתה תמיד יכול להפסיק חומרים.בן 22, לוקח פינסטרייד, שוקל לעשות סייקל ראשון, ממה שהבנתי סייקל ראשון זה טסט אבל יש סיכוי לנשירת שיער
יש משהו אחר שנחשב בטוח לשיער?
אם אתה רוצה לשמור על השיער אל תעשה מינונים גבוהים של טסט 250-300 טסט בשבוע. וחומרים נוספים במינונים נמוכים זה פרימו/ אנאבאר וגם GH זה לא יפגע לך משמעותית בשיער. בסוף בסוף הגנטיקה קובעת אם ישאר לך שיער על הראש או לא ומקסימום כמו שרשמו לך עושים השתלות שיער. אם תעשה סייקלים ותשים לב לבעיה אתה תמיד יכול להפסיק חומרים.
יקדם אותך כן300 מג יקדם אותי באופן משמעותי?
מתאמן יכול לקחת 1000 מלגרם ולא יתקדם... מינון של טסט זה לא הכל... אתה צריך בסיס טבעי טוב אחרי מספר שנים של אימונים טבעי. להקפיד בסייקל על 100% תזונה 100% מנוחה 100% אימונים וכן אתה תראה אחלה תוצאות מ-300 מלגרם טסט תנסה טסט קצר 100 מלגרם 3 שפיצים בשבוע .300 מג יקדם אותי באופן משמעותי?
למה סייקל ראשון הוא צריך אסטר קצר ולדקור את עצמו כל כך הרבה פעמים ?מתאמן יכול לקחת 1000 מלגרם ולא יתקדם... מינון של טסט זה לא הכל... אתה צריך בסיס טבעי טוב אחרי מספר שנים של אימונים טבעי. להקפיד בסייקל על 100% תזונה 100% מנוחה 100% אימונים וכן אתה תראה אחלה תוצאות מ-300 מלגרם טסט תנסה טסט קצר 100 מלגרם 3 שפיצים בשבוע .
למה לאכול את הקליפה?גזר
סלק
לימון
ג'ינג'ר
אננס
תפוחים
פפאיה
כורכום
אגסים
מלון עם הקליפה
אבטיח עם הקליפה
מלפפון
סלרי
חסה
פלפל חריף
פטרוזיליה
הם על קצה המזלג חלק מהחומרים שלא גורמים להקרחה.
ואת כולם הכנסתי מתישהו למיץ הירקות שלי.
זה טעיםלמה לאכול את הקליפה?
כנראה הקורונה לקחה לך את חוש הטעםזה טעים