הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש חומרים שלא גורמים לנשירת שיער?

benyoao

משתמש מתחיל
88
27
נק' מוניטין:
30
88
27
בן 22, לוקח פינסטרייד, שוקל לעשות סייקל ראשון, ממה שהבנתי סייקל ראשון זה טסט אבל יש סיכוי לנשירת שיער
יש משהו אחר שנחשב בטוח לשיער?

אם יש נטייה להתקרחות להתרחק מכל נגזרות הDHT אם אין נטייה זה לא משהו שהייתי חושש ממנו בטח לא אם זה סייקל ראשון ותעשה אותו במינונים נכונים.

אם יש נטייה להתקרחות להתרחק מכל נגזרות הDHT אם אין נטייה זה לא משהו שהייתי חושש ממנו בטח לא אם זה סייקל ראשון ותעשה אותו במינונים נכונים.
פששש...
אז לפי התיאוריה שלך טרן או דיבול לא מקריח/הרבה יותר בטוח מאנדרול כן.
תיאוריה מעניינת.🆘

• פותח/ת השרשור

סייקל ראשון, רק טסט, נורא לשיער?

לא. אבל שוב כמו שרשמו מעליי הכל מגיע לידי ביטוי של הגנטיקה אם יש לך במשפחה נטייה להקרחה אתה צריך לקחת את זה בחשבון.

השימוש במינוח ׳מגיע לידי ביטוי׳ בהקשר של גנטיקה מעולם לא היה נכון יותר. כל הכבוד

איפה למדת את זה?
(רק תעשה לי טובה...אל תעלה לי פה עוד פעם איזה מחקר על 4 חולדות ועכבר שמצאת ברשת)
הוא צודק, שיער מושתל עמיד להתקרחות כתוצאה משימוש באנבולים/DHT

בן 22, לוקח פינסטרייד, שוקל לעשות סייקל ראשון, ממה שהבנתי סייקל ראשון זה טסט אבל יש סיכוי לנשירת שיער
יש משהו אחר שנחשב בטוח לשיער?
אם אתה רוצה לשמור על השיער אל תעשה מינונים גבוהים של טסט 250-300 טסט בשבוע. וחומרים נוספים במינונים נמוכים זה פרימו/ אנאבאר וגם GH זה לא יפגע לך משמעותית בשיער. בסוף בסוף הגנטיקה קובעת אם ישאר לך שיער על הראש או לא ומקסימום כמו שרשמו לך עושים השתלות שיער. אם תעשה סייקלים ותשים לב לבעיה אתה תמיד יכול להפסיק חומרים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לשמור על השיער אל תעשה מינונים גבוהים של טסט 250-300 טסט בשבוע. וחומרים נוספים במינונים נמוכים זה פרימו/ אנאבאר וגם GH זה לא יפגע לך משמעותית בשיער. בסוף בסוף הגנטיקה קובעת אם ישאר לך שיער על הראש או לא ומקסימום כמו שרשמו לך עושים השתלות שיער. אם תעשה סייקלים ותשים לב לבעיה אתה תמיד יכול להפסיק חומרים.

300 מג יקדם אותי באופן משמעותי?

300 מג יקדם אותי באופן משמעותי?
מתאמן יכול לקחת 1000 מלגרם ולא יתקדם... מינון של טסט זה לא הכל... אתה צריך בסיס טבעי טוב אחרי מספר שנים של אימונים טבעי. להקפיד בסייקל על 100% תזונה 100% מנוחה 100% אימונים וכן אתה תראה אחלה תוצאות מ-300 מלגרם טסט תנסה טסט קצר 100 מלגרם 3 שפיצים בשבוע .

מתאמן יכול לקחת 1000 מלגרם ולא יתקדם... מינון של טסט זה לא הכל... אתה צריך בסיס טבעי טוב אחרי מספר שנים של אימונים טבעי. להקפיד בסייקל על 100% תזונה 100% מנוחה 100% אימונים וכן אתה תראה אחלה תוצאות מ-300 מלגרם טסט תנסה טסט קצר 100 מלגרם 3 שפיצים בשבוע .
למה סייקל ראשון הוא צריך אסטר קצר ולדקור את עצמו כל כך הרבה פעמים ?

גזר
סלק
לימון
ג'ינג'ר
אננס
תפוחים
פפאיה
כורכום
אגסים
מלון עם הקליפה
אבטיח עם הקליפה
מלפפון
סלרי
חסה
פלפל חריף
פטרוזיליה

הם על קצה המזלג חלק מהחומרים שלא גורמים להקרחה.

ואת כולם הכנסתי מתישהו למיץ הירקות שלי.

גזר
סלק
לימון
ג'ינג'ר
אננס
תפוחים
פפאיה
כורכום
אגסים
מלון עם הקליפה
אבטיח עם הקליפה
מלפפון
סלרי
חסה
פלפל חריף
פטרוזיליה

הם על קצה המזלג חלק מהחומרים שלא גורמים להקרחה.

ואת כולם הכנסתי מתישהו למיץ הירקות שלי.
למה לאכול את הקליפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית