הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אינסטגרם

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
כמה שאלות
איך בודיבילדרים באינסטגרם נשארים חטובים כל השנה!? איך אפשר להשאר כזה גדול על 5-6 אחוז כל השנה. בזמן שהגדולים ביותר כמו רוני . ג'י קאטלר באוף סיזון שמנים. לא שאני משווה אבל אפילו דני קגנוביץ באוף סיזון שמן... אז איך הליצנים האלה על 5 אחוז כל הפאקינג זמן.
עוד דבר איך הבנות באינסטגרם נראית כל כך טוב זה כל כך נגיש היום לעשות שתלים בישבן ?
כל בחורה שנייה עם מותן בעובי של זאת ותחת כמו של קרדשיאן פה בישראל !
הם לוקחות חומרים? מה הולך פה

שאלה, ai גורמים למראה יבש? לא שמעתי על זה מעולם
אסטרוגן גורם לך להחזיק נוזלים , AI מוריד את רמות האסטרוגן משמע פחות ספיחת נוזלים לכן מראה יותר יבש, לפני תחרויות בילדרים נוטים להקריס את רמות האסטרוגן שלהם כדי להגיע למצב של יובש מקסימלי בעזרת לטרזול לדוגמא, זה לא מומלץ בכלל , אסטרוגן הוא מאוד אנבולי ומטבולי ותורם נחרצות לפיתוח שריר ובריאות הגידים והמפרקים, בסופו של דבר המים שהאסטרוגן גורם לך לספוח זה החומר סיכה של המפרקים , וכמובן שהוא קריטי לשאר מערכות הגוף בינהם מצב הרוח, לא הרבה יודעים את זה אבל הסיבה העיקרית לכך שאנשים מרגישים חרא אחרי סייקל ֿ שהציר מושבת הוא לאו דווקא הטסטסטרון הנמוך אלא התוצאה המתקבלת מטסט נמוך וכך שלגוף אין מה להמיר לאסטרוגן, הגוף מייצר אסטרוגן מטסטסטרון ואם אין טסט אז אין אסטרוגן, אסטרוגן נמוך גורם לשינוי מצבי רוח, דיכאון, חרדות, עייפות ושאר תופעות לוואי לא נעימות.

האנשים היחדים שאני יכול לקבל את העבודה שהם מקריסים לעצמם את האסטרוגן הם בילדרים שמתחרים, אם אתה עושה סייקלים בשביל הכיף / אסתטיקה ממש לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה.

אסטרוגן גורם לך להחזיק נוזלים , AI מוריד את רמות האסטרוגן משמע פחות ספיחת נוזלים לכן מראה יותר יבש, לפני תחרויות בילדרים נוטים להקריס את רמות האסטרוגן שלהם כדי להגיע למצב של יובש מקסימלי בעזרת לטרזול לדוגמא, זה לא מומלץ בכלל , אסטרוגן הוא מאוד אנבולי ומטבולי ותורם נחרצות לפיתוח שריר ובריאות הגידים והמפרקים, בסופו של דבר המים שהאסטרוגן גורם לך לספוח זה החומר סיכה של המפרקים , וכמובן שהוא קריטי לשאר מערכות הגוף בינהם מצב הרוח, לא הרבה יודעים את זה אבל הסיבה העיקרית לכך שאנשים מרגישים חרא אחרי סייקל ֿ שהציר מושבת הוא לאו דווקא הטסטסטרון הנמוך אלא התוצאה המתקבלת מטסט נמוך וכך שלגוף אין מה להמיר לאסטרוגן, הגוף מייצר אסטרוגן מטסטסטרון ואם אין טסט אז אין אסטרוגן, אסטרוגן נמוך גורם לשינוי מצבי רוח, דיכאון, חרדות, עייפות ושאר תופעות לוואי לא נעימות.

האנשים היחדים שאני יכול לקבל את העבודה שהם מקריסים לעצמם את האסטרוגן הם בילדרים שמתחרים, אם אתה עושה סייקלים בשביל הכיף / אסתטיקה ממש לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה.
תודה על התגובה, החכמתי, לא תכננתי לעשות דבר כזה וגם לא אתכנן בעתיד פשוט עניין אותי הקטע

הרוב עניין של זוויות, יש גם כאלה על TRT אבל מהרמה הגבוהה יותר.
עכשיו בכנות, לא יצא לך להיפגש עם מישהי שהכרת באינסטגרם ואז היא נראית פתאום אחרת?

• פותח/ת השרשור
הרוב עניין של זוויות, יש גם כאלה על TRT אבל מהרמה הגבוהה יותר.
עכשיו בכנות, לא יצא לך להיפגש עם מישהי שהכרת באינסטגרם ואז היא נראית פתאום אחרת?

כל הבנות שאי פעם פגשתי חוץ מאחת היו נראות סביר באינסטגרם ואז במציאות בא לך למות מרחמים עצמיים שכאילו למה זה קורה לי ולא בא לך לפגוע ברגשות שלה אז אתה דופק מספר והולך . שמע הכוסיות לא שמות עלי באינסטגרם רק הפצועות וגם הן עושות טובה

הם לא יגידו לכם שהם על המון משתנים בשביל שייפ כזה וגם על תרופות לחץ דם ממשפחת ה
arb
כמובן דיאטה קפדנית וחומרים בנוהל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית