עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע פשוט אני אוכל סרטים מהרגע שירדתי במשקל והכוליכול להיות עור עודף.
בכל מקרה, נראה בסדר גמור, אל תאכיל את עצמך סרטים.
רגע האחוזי שומן אצלי לא גבוהים אז זה בעצם חוסר שריר?במקרה שלך זה לא נררה גינו לדעתי...
זה מבנה חזה שפחות שטוח ממה שהיית רוצה...
אין קשר לאחוזי שומן...כי אין לך יותר מידי
גינו מביאה לרקמת שד נשית...רכה...אגסית עם פטמה מוגדלת
זה לא המקרה אצלך
החזה שלי נראה ככה אחרי ניתוח.שמע פשוט אני אוכל סרטים מהרגע שירדתי במשקל והכול
זה בעצם סרט שאתה מתעקש לחיות בו כנראה.רגע האחוזי שומן אצלי לא גבוהים אז זה בעצם חוסר שריר?
לא בא לך לצאת מהמנטרה שלך עם האחוזי שומן?שתרד באחוז שומן הוסט הזה גם יירד מהרשת
ממה שנראה בתמונות אין לך בעיה
אם אתה מודאג עדיין לך תראה רופא שירגיע אותך כי אנחנו בסך הכל חברה מהרשת
לא מדובר פה באחוז שומן גבוה... להיפך, אתה רואה בנאדם עם אחוז שומן נמוך מהנורמה..אז מה העניין להגיד שוב אחוז שומן?למה אתה טוקסיק גבר
הוא צודק בגדול.למה אתה טוקסיק גבר
אז נראה לי עשית אצל מנתח גרועהחזה שלי נראה ככה אחרי ניתוח.
אתה מלחיץ אותי עם התשובה הזאתדיי בטוח שזה גינו אבל קשה לדעת מהתמונות האלה חד משמעית,
אגב גינו לא בהכרח קשה זה יכול להיות גם שומן רך כזה שזה לא באמת שומן שיורד בחיטוב וזה נראה שזה מה שיש לך שם
אז נראה לי עשית אצל מנתח גרוע
אז לך לרופא תעשה בדיקת הורמונים ואולטרסאונד ותדע בוודאותאתה מלחיץ אותי עם התשובה הזאת
תגיד אתה בריא בנפשך ???אתה מלחיץ אותי עם התשובה הזאת
בטוח שיש לך כוונה טובה ואתה בחור טוב אבל damn חח מסכן לא יפה לרשום ככה..הוא פשוט חסר ביטחון,כמו שאני ראיתי גם לא חושב שיש לו גינו או משהותגיד אתה בריא בנפשך ???
איך אתה נלחץ מהבחנה רפואית שעשה לך מישהו (כבודו במקומו) שאין לך מושג מי הוא.
ולו אין מושג מי אתה.
כמו כן הוא לא נגע בך, לא ראה אותך , לא בדק אותך. אולי הוא מוסכניך או ובעל חנות שעונים בכלל מה לו ולהבחנה רפואית כמו גינו
ראה 2 חצאי תמונה
וקבע חד משמעית שזה "גינו"
לפני כן ענו לך מספר אנשים שאתה תקין
אבל לא..... מישהו אמר גינו אז זה גינו.
אתה צריך טיפול , ולא ניתוח קוסמטי
אל תעלב בבקשה
תעבוד על הביטחון העצמי
רשמתי לו תשובה הכי מעודדת שיש :בטוח שיש לך כוונה טובה ואתה בחור טוב אבל damn חח מסכן לא יפה לרשום ככה..הוא פשוט חסר ביטחון,כמו שאני ראיתי גם לא חושב שיש לו גינו או משהו