עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רופא משפחה יודע דברים כאלה או צריך צילום או משהו?לא מצליח להבין מה יש לבקש הבחנה רפואית מכמה חבר׳ה בפורום. לרובנו פה בכלל לא היה גינו (טפו טפו) ולא ראינו גינו מעולם אז לכל הרוחות נקבע האם יש לך או אין לך גינו?
תעשה לעצמך טובה, תלך לרופא ותוריד את האבן הזו ממך. דבר אחד זה לשאול בפורום ולקבל כיוון, אבל להילחץ מתשוסה של אדם מאחורי מקלדת עם 0% ככל הנראה בנושא זה כבר גובל בטמטום.
תיבדק, תקבל תוצאות, תעבד אותן ותחליט מה לעשות.
רופא משפחה יודע דברים כאלה או צריך צילום או משהו?
תראה למה אני מתלבט אם זה גינולדעתי זה ג'ינו, אני לא רופא אבל ככה זה נראה, אם תמשיך להתחטב גם כשיצאו לך וורידים בבטן ישאר לך השומן הזה בפיטמה והיא תבלוט בגללו לדעתי(כי זה לא שומן רגיל שיורד כמו בחזה) אבל אם אתה רוצה להיות בטוח לך לאיזה מנתח בדרך כלל הפגישה היא לא בתשלום והוא יגיד לך אם יש לך או אין לך(אם הוא רוצה לנתח או לא)
אני לא ממש מבין בירידה כזו של 42 קילו ואיך נראים העודפי עור(תמיד הייתי רזה כל חיי) אז יש מצב שאני מפספס משהו
תראה למה אני מתלבט אם זה גינו
שים לב זה נראה סיגנון של עור עודף כי אני יכול למתוח את זה זה נראה כאילו יש זוג של מקום ריק כזה מאחורי הפטמה שנראה שעם שריר אפשר למלא אותו
רופא רופא רופא וזהונכנסתי לסרטים מה אני יגיד לכם למרות שזה נראה לפי התגובות פה שהמצב שלי טוב יחסית אני ינסה לבדוק את הנושא הזה
תעדכן..נכנסתי לסרטים מה אני יגיד לכם למרות שזה נראה לפי התגובות פה שהמצב שלי טוב יחסית אני ינסה לבדוק את הנושא הזה
הפער בינו לבין 3% שומן גדול מאוד.לא מדובר פה באחוז שומן גבוה... להיפך, אתה רואה בנאדם עם אחוז שומן נמוך מהנורמה..אז מה העניין להגיד שוב אחוז שומן?
הרי אתה מסכים איתי שלחיות על 3 אחוז שומן לאורך זמן זה לא ריאלי.
אם הוא סובל מהתפתחות גינו באחוז שומן כמו שלו...(אני לא בטוח שזה העניין).... הוא צריך טיפול
הוא בסדר גמור, אתה קצת דפוק.אז נראה לי עשית אצל מנתח גרוע