הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט ארוך לאימון בבית - 1.5 או 1.8

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
בשביל סקוואט לחיצת חזה לחיצת כתפיים וכו', יש אורך מוט עדיף לאימון בבית? מה בדיוק ההבדל בינהם ? אני מדבר על המוט מתברג הפשוט ולא האולימפי

יש לי את שניהם.
הבדל עצום בין 1.50 ל1.80 בלחיצות/סקאווט/דדליפט

עולם אחר!
1.80 פשוט לוקסוס לעומת קודמו(ואני כבר זומם על 2.20 לא אולימפי)

אם אתה קונה ציוד חדש,עדיף להתחיל מ1.80

בקצרה עדיף 1.80
אם אתה גבוה או אם יש לך מוטל ידיים רחבה אז בכלל זה נכון אבל בגדול זה כנראה יהיה נכון בכל מצב.
בבנץ' למשל המוט של מטר וחצי לא מאפשר לך יותר מדיי משחק עם האחיזות.
לחלוטין עדיף 1.80.

• פותח/ת השרשור
יש לי את שניהם.
הבדל עצום בין 1.50 ל1.80 בלחיצות/סקאווט/דדליפט

עולם אחר!
1.80 פשוט לוקסוס לעומת קודמו(ואני כבר זומם על 2.20 לא אולימפי)

אם אתה קונה ציוד חדש,עדיף להתחיל מ1.80

מה זה אומר לוקסוס ? כיצד זה מורגש ? פעם אחרונה שדרכתי בחדר כושר היה משהו כמו לפני 15 שנה ככה שלא יצא לי לחוש את ההבדלים

בקצרה עדיף 1.80
אם אתה גבוה או אם יש לך מוטל ידיים רחבה אז בכלל זה נכון אבל בגדול זה כנראה יהיה נכון בכל מצב.
בבנץ' למשל המוט של מטר וחצי לא מאפשר לך יותר מדיי משחק עם האחיזות.
לחלוטין עדיף 1.80.

אני 1.90.... אז נראה לי מספיק גבוה בשביל לקחת מוט 1.8

אני 1.90.... אז נראה לי מספיק גבוה בשביל לקחת מוט 1.8

אני מניח שיש פה עניין גם של תקציב אבל אם הכיוון הוא להקים חדר כושר ביתי לטווח ארוך אז תחשוב אפילו בכיוון של מוט אולימפי. זה עוד 200-300 שקל אולי אבל יש הבדל עצום ומוט אולימפי הרבה יותר נוח וטוב.
כמובן שאז צריך סט צלחות אחר לגמרי וזה כבר יכול להגיע לכמה אלפי שקלים(תלוי כמה משקל אתה צריך).

• פותח/ת השרשור
אני מניח שיש פה עניין גם של תקציב אבל אם הכיוון הוא להקים חדר כושר ביתי לטווח ארוך אז תחשוב אפילו בכיוון של מוט אולימפי. זה עוד 200-300 שקל אולי אבל יש הבדל עצום ומוט אולימפי הרבה יותר נוח וטוב.
כמובן שאז צריך סט צלחות אחר לגמרי וזה כבר יכול להגיע לכמה אלפי שקלים(תלוי כמה משקל אתה צריך).

אני מתאמן מתחיל. כרגע עובד עם מוטות קצרים מתברגים. האולימפי הוא יקר בהרבה מהרגיל שכנראה יספיק לי בשלב זה, המשקלים שלי נמוכים כרגע

אני מתאמן מתחיל. כרגע עובד עם מוטות קצרים מתברגים. האולימפי הוא יקר בהרבה מהרגיל שכנראה יספיק לי בשלב זה, המשקלים שלי נמוכים כרגע

אז כן, תתחיל מצעד קטן, תהנה מהתהליך ועם הזמן תתקדם. הכי חשוב שתמצא את הדרך *שלך* לאהוב את זה ולהתמיד בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית