הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על סקוואט

roi2313

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מתאמן שנה וחצי 6 פעמים בשבוע PPL

ברגע זה אני מתאמן פעמיים בשבוע רגליים, עושה 4 סטים של סקוואט ל 6 חזרות באימון

אני רוצה לעלות את תדירות הסקוואט ל 3 פעמים בשבוע ולעשות 3 סטים באימון.

השאלה שלי לאן לדחוף את הסקוואט הנוסף

יום ראשון: PUSH
שני: PULL
שלישי: LEGS
רביעיPUSH
חמישי: PULL
שישי: LEGS
שבת: מנוחה

אני מתאמן רק בערבים, אז כדאי להוסיף עוד אימון סקוואט באיזה בוקר אחד נגיד יום ראשון? ואם כן לבוא רק בשביל סקוואט?

לא יהיה חכם יותר, פשוט יותר ויעיל יותר להוסיף עוד סט אחד של סקוואט באחד מהימים שאתה כבר עושה אימון רגליים?
5 סטים + 4 סטים = 3 סטים כפול 3 פעמים בשבוע.

אם אתה מתאושש עד האימון רגליים הבא לא רואה שום בעיה להוסיף עוד סט אחד. קשה לי לחשוב כיצד לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע בספליט של PPL יעזור לך.

רוצה סקוואט 3 פעמים בשבוע? תעבור לתוכנית FB

• פותח/ת השרשור
לא יהיה חכם יותר, פשוט יותר ויעיל יותר להוסיף עוד סט אחד של סקוואט באחד מהימים שאתה כבר עושה אימון רגליים?
5 סטים + 4 סטים = 3 סטים כפול 3 פעמים בשבוע.

אם אתה מתאושש עד האימון רגליים הבא לא רואה שום בעיה להוסיף עוד סט אחד. קשה לי לחשוב כיצד לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע בספליט של PPL יעזור לך.

רוצה סקוואט 3 פעמים בשבוע? תעבור לתוכנית FB

ניסיתי את זה אני פשוט מרגיש גמור אחרי הסט השלישי, אז בסט הרביעי אני עושה 2 חזרות פחות או מוריד קצת משקל. אז חשבתי אולי כדאי להוסיף את יום סקוואט כדי להיות רענן

ניסיתי את זה אני פשוט מרגיש גמור אחרי הסט השלישי, אז בסט הרביעי אני עושה 2 חזרות פחות או מוריד קצת משקל. אז חשבתי אולי כדאי להוסיף את יום סקוואט כדי להיות רענן

נשמע יותר כמו ניהול עומסים לקוי.
בכללי אני לא עף על 6 אימונים בשבוע. הרבה יותר מקום לטעויות, אבל זה רק אני. אם זה עובד לך - תפאדל.

לגביי הסט השלישי בו אתה מתעייף, זה הגיוני מאוד. בהנחה שאתה נשאר עם אותו משקל כל הסטים (נניח 100 קילו לשם הדוגמה) מסט לסט ה rpe שלך יעלה. סט ראשון ישארו לך 2-3 חזרות עד כשל, סט שני תישאר לך כבר 1 חזרה וסט שלישי אתה כבר תסיים בקושי 6 חזרות. בגלל זה צריך מראש להבין למה עושים משקל מסויים, מה מספר החזרות הרצוי, מה המשך התוכנית, למשך כמה זמן לעשות ועוד מיליון ואחד דברים.
להרכיב פלטות על המוט ולעשות סקוואט זה נחמד, אבל אם רוצים למקסם את היכולות באופן אידיאלי מומלץ לעשות את זה עם מישהו שיודע להרכיב תוכנית בהתאם ליכולת שלך, לתזונה, למנוחה וכן הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית