הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומר מומלץ לpct לאחר אוסטרין

KickerBlitch

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
היי חברים וחג שמח קודם כל,
חזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה (כרגע סוגר חצי שנה)
ואני חושב לתת נסיון לסארמס,
בעבר עשיתי סייקל טסט והאמת שהייתי מרוצה מהתוצאות,אבל אני מעדיף משהו "עדין" יותר כדי לחזור לתלם (בעיקר להשיב את הכוח שלי מהשנים עברו)
אשמח לדעת איזה חומר מומלץ לpct לאחר סייקל אוסטרין (אם בכלל,שמעתי שהדעות חלוקות בנוגע לנחיצות שלו)
תודה רבה חברים!

אם עשית בעבר סייקל של טסט אז אוסטרין ירגיש לך כמו לקחת קראטין.

לא שווה את זה, אני על TRT וזה פי אלף מאוסטרין אז קשה לי לדמיין איך סייקל מלא של טסט יכול בכלל להשוות לזה (הסייקל אוסטרין שעשיתי היה גם במינון גבוהה של 35מג)

הכי קרוב לטסט זה LGD גם בעלייה במסה וגם בכוח, תוך שבועיים הייתי הרבה יותר מלא וכל המשקלי עבודה עלו דרסטית.

אם אתה הולך להשתמש בבסיס אז קח 10מג אם אתה לא הולך להשתמש בבסיס אל תעבור את ה5 ג ביום ותכין טמוקסיפן או קלומיד לסיים סייקל.

כמובן שתמיד מומלץ לעשות בדיקות דם לפני ואחרי כדי להעריך מצב בסיס ומצב סיום סייקל, אבל מניח שאתה יודע את זה כבר.

מינונים:
5/5/5/5 לכלומיד
10/10/5/5 לטמקוסיפן

בניגוד לטסט, PCT אתה יכול להתחיל יום/יומיים אחרי שהפסקת לקחת את הסארם.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

לא שווה את זה, אני על TRT וזה פי אלף מאוסטרין אז קשה לי לדמיין איך סייקל מלא של טסט יכול בכלל להשוות לזה (הסייקל אוסטרין שעשיתי היה גם במינון גבוהה של 35מג)

הכי קרוב לטסט זה LGD גם בעלייה במסה וגם בכוח, תוך שבועיים הייתי הרבה יותר מלא וכל המשקלי עבודה עלו דרסטית.

אם אתה הולך להשתמש בבסיס אז קח 10מג אם אתה לא הולך להשתמש בבסיס אל תעבור את ה5 ג ביום ותכין טמוקסיפן או קלומיד לסיים סייקל.

כמובן שתמיד מומלץ לעשות בדיקות דם לפני ואחרי כדי להעריך מצב בסיס ומצב סיום סייקל, אבל מניח שאתה יודע את זה כבר.

מינונים:
5/5/5/5 לכלומיד
10/10/5/5 לטמקוסיפן

בהצלחה.
אלוף!
תודה רבה אחי

מינונים:
5/5/5/5 לכלומיד
10/10/5/5 לטמקוסיפן

בהצלחה.
האמת ששקלתי lgd/rad וכאלו,
אבל הסיבה שאני לא עושה אותם (או פשוט טסט כמו פעם) היא כי אין לי מקור טוב לטסט,בניגוד לסארמס שניתן למצוא בשפע ..
אפשרי לעשות אותם ללא חומר בסיס?
שמעתי שהפגיעה שלהם בציר מאוד דרסטית

אלוף!
תודה רבה אחי

האמת ששקלתי lgd/rad וכאלו,
אבל הסיבה שאני לא עושה אותם (או פשוט טסט כמו פעם) היא כי אין לי מקור טוב לטסט,בניגוד לסארמס שניתן למצוא בשפע ..
אפשרי לעשות אותם ללא חומר בסיס?
שמעתי שהפגיעה שלהם בציר מאוד דרסטית
אפשר לעשות בלי חומר בסיס אבל במינון נמוך.
אתה יכול לקנות 4-Andro בקרם מmuscle gels וזה ישמש לך כבסיס
או טיבול, ומקור לטסט אונליין יש לך בשפע, תבדוק את Deus medical

• פותח/ת השרשור
אחי, טסט, איך אין לך מקור לטסט חחחחחח
חחחחחח אל תצחקו חברים,
זה משתמש של אחי הקטן,אני כבר קרוב לגיל 30 ומתאמן בחד"כ של העבודה (לבד) משמע אין לי את הסביבה האנאבולית של ימים עברו חחחחח
חדש לי כל העניין של להזמין חומרים (האמת שאני דיי עתיק,לא התעדכנתי שניתן חוקית להזמין בכלל)
אז כל התמונה דיי משתנה לי כרגע לדעתי חח
רק שאלה,הייבוא של זה באמת לא יהיה בעייתי?
בקבוקונים של טסט יעברו במסוף בנתבג והכל טוב?חחחחח

הסיכון בלהביא מחו"ל תמיד קיים
הסיכון של 5 בקבוקנים לשימוש עצמי הוא לא כמו להזמין מכולה

אתה גם יכול ללכת לחדר כושר ליד, ללכת לבחור הכי גדול ולהגיד לו קח Xyz שקל תארגן לי ככה וככה טסט

• פותח/ת השרשור
הסיכון בלהביא מחו"ל תמיד קיים
הסיכון של 5 בקבוקנים לשימוש עצמי הוא לא כמו להזמין מכולה

אתה גם יכול ללכת לחדר כושר ליד, ללכת לבחור הכי גדול ולהגיד לו קח Xyz שקל תארגן לי ככה וככה טסט
תגיד את זה לאשתי כשידפקו בדלת סמויים להחתים אותה על החבילה
יש אפשרות כזאת של משלוח עם אתר שמבין שזה בעייתי פה?
שידביג על הבקבוק משהו אחר או משהו כזה?הבנתי שלפי חוקי הפורום אסור להכווין למקור ספציפי אני פשוט רוצה לדעת אם קיימת האופציה
הצתתם בי תקווה שאוכל לחזור לjuice הישן והטוב

• פותח/ת השרשור
חלילה אחי..
אבל זה בדיוק מה שמעניין אותי חחח
טסט כמובן לא נכנס תחת פקודת הסמים המסוכנים,אבל מה הדין בייבוא של חומר כזה שנחשב תרופת מרשם ללא מרשם?

חלילה אחי..
אבל זה בדיוק מה שמעניין אותי חחח
טסט כמובן לא נכנס תחת פקודת הסמים המסוכנים,אבל מה הדין בייבוא של חומר כזה שנחשב תרופת מרשם ללא מרשם?
אין דין, אתה יכולה לייבא תרופת מרשם לצריכה עצמית בכמות שלא עולה על אספקה ל3 חודש, ותאמין לי שאף מחלקת משטרה לא תשקיע זמן וכסף כדי לעצור אותך, גם אם זה נתפס הם ישלחו לך מכתב, תתעלם או תכחיש וסוף הסיפור.

Deus Medical שולחים את האמפולות בקופסא של מוצרי קוסמטיקה והמשלוחים שלהם מאוד דיסקרטיים, תבדוק אותם.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יודע כמה אני מודה לך אחי.
אצור איתם קשר בכ"מ כדי לדעת בוודאות כמה דיסקרטים המשלוחים שלהם,
אבל בעזרת השם אעדכן בתחילת הסייקל ,אני אופטימי.תודה רבה וחג שמח!

תשמע אם אתה מחפש משהו עדין יותר כנירא העולם הזה של הפארמה הוא לא שלך....
תאמין לי טסט סולו 500 שבועי נותן אחלא תוצאות לחובבן מי ניסיון של כמה שנים הבעיה מתחילה ברצון של עוד, לגבי ברנדים יש המון איכותים וטובים אם יש אפשרות לדאוס,הילמה,רוסביוס,אלפא פארמה. ממליץ לא תתאכזב מהברנד

• פותח/ת השרשור
מסכים לגמרי אחי.בגלל זה ציינתי שכבר חוויתי סייקל טסט סולו בעברי (הייתי מאוד מאוד מרוצה מהתוצאות)
רק הייתה לי בעיה של להשיג אותו עכשיו,מה שהחברים פה עזרו לי לסגור
אני רק באמת רוצה לוודא שאני לא מסתבך כשאזמין אותו ולאחר מכן אסתפק רק בו ללא כל הסארמס למיניהם.
לצערי אני כבר לא בתקופות של ימים עברו שיכלתי לעשות מה שאני רוצה ללא השלכות (תתחתנו תבינו)

אתה לא יודע כמה אני מודה לך אחי.
אצור איתם קשר בכ"מ כדי לדעת בוודאות כמה דיסקרטים המשלוחים שלהם,
אבל בעזרת השם אעדכן בתחילת הסייקל ,אני אופטימי.תודה רבה וחג שמח!
הכול טוב ויפה תשיג טסט..מה עם pct? יש לך כיוון להשיג? מה עם פרגניל? חשוב לדאוג לדברים האלו לפני הסייקל!

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה אחי,אני יודע,כמו שאמרתי כבר ביצעתי סייקל בעבר
אם אחליט להזמין מחו"ל (אני עדיין בודק כמה זה יסכן אותי אם החבילה תעצור במכס),אז מאותו מקור שהופנתי אליו כדי לקנות את הטסט,אקנה גם את החומרים לPCT (בדקתי,יש גם אותם)

תודה על התגובה אחי,אני יודע,כמו שאמרתי כבר ביצעתי סייקל בעבר
אם אחליט להזמין מחו"ל (אני עדיין בודק כמה זה יסכן אותי אם החבילה תעצור במכס),אז מאותו מקור שהופנתי אליו כדי לקנות את הטסט,אקנה גם את החומרים לPCT (בדקתי,יש גם אותם)
שיהיה המון בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית