הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט לא בפרופורציה

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן חברים.
מאז שזוכר את עצמי באימוני כוח הסקוואט שלי תמיד היה ממש חלש. בנץ' עולה בסדר, דדליפט טפו טפו מאז ומתמיד לא דרש הרבה כדי לעלות בו, אבל סקוואט פשוט קשה ולא זז

לא בטוח אם זה מנופים, טכני, תוכניות או כל דבר, ניסיתי hb/lb לתקופות ותכלס כל מה שמעל 140 פשוט קשה בטירוף, עם הרבה הרבה הרבה מיקוד הצלחתי להגיע גבוה מזה לפני קצת פחות משנתיים (170*2 hb עומק גבולי) אבל לא מצליח לשחזר את זה מאז

סתם לשם השוואה משכתי את ה220 הראשון עם 130 סקוואט לסינגל, אני יכול עכשיו 230-240 ואם אסקוויט 155 לסינגל אהיה מופתע מאוד

מצרף סרטונים שלhb+lb, הlb מהתקופה האחרונה כרגע מתמקד בו
אשמח לכמה טיפים מבחינת באיזה מהם כדאי להתמקד, טכני וכל דבר בעצם
המון תודה מראש

נערך לאחרונה:
תעשה מה שאתה מעדיף. אני מעדיף את הלואו באר שלך. והסקוואט שלך יעלה אם תאמן אותו בהיגיון מסויים, תתמיד מספיק זמן ולא תקפוץ מתוכנית לתוכנית בלי היגיון.

אני חושב שתוכנית סבירה תיקח אותו לאיזור ה170-180 לסינגל בתוך כמה חודשים.

תקן אותי אם אני טועה, הרגליים שלך ארוכות במיוחד?
יש לזה השפעה על הסקוואט ואיזו טכניקה תתאים לך.
אתה תראה שרוב הסקוואטרים הטובים עם רגליים ארוכות בדרך כלל עומדים יחסית רחב, אז הייתי מתחיל משם, זה יקל עליך לשבת בסקוואט.
משם תשחק עם המנח רגליים - עשרות לפנים, פונות לצדדים.

תטחן את הטכניקה בצורה שנוחה לך אחרי ששיחקת עם זה ומשם תעבור לתכנית שתתמקד לך על הסקוואט.

שימוש במאמן אישי כנראה גם יהיה רעיון טוב כדי שיוכל לבדוק מה לשפר ואיך להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית