הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעה לגבי ארוחת ערב - סושי

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
היי, אני אשמח לשמוע מהי הערכת הקלוריות, השומן והחלבון בארוחת הערב הבאה. האם אתם ממליצים לי להחליף את אחד מהרולים, ואם כן לאיזה רול?

8 יחידות עם סלמון אפוי עם גזר, בציפוי אבוקדו

8 יחידות עם טמאגו, מלפפון ואבוקדו (צמחוני)

אני אוכל את הסושי עם מעט סויה ללא נתרן וירקות פרוסים בצד. אני לא מעוניין להתייחס לארוחה הזו כצ'יט, אלא לעוד ארוחה בתפריט היומי.

בנוסף, האם יש משמעות גדולה לציפוי שומשום?

תודה רבה!

האם אתם ממליצים לי להחליף את אחד מהרולים, ואם כן לאיזה רול?
לרול שווארמה
אני לא מעוניין להתייחס לארוחה הזו כצ'יט, אלא לעוד ארוחה בתפריט היומי.
שים לב שזה אפשרי בצורה גסה, אבל ככל שתרצה להיות מדויק יותר ככה תצטרך להיות יותר שותף להכנה של האוכל, או לפחות להיות יותר מודע למה נכנס לך לפה.
אם זה סושי בהכנה עצמית פשוט תבדוק כמויות ותחשב לבד, אם אתה קונה אז תדע מראש שזה לא יהיה מדויק.
בנוסף, האם יש משמעות גדולה לציפוי שומשום?
שוב, אם אתה רוצה חישוב גס ויש טיפה שומשום לא יקרה כלום, אם אתה רוצה לדייק תצטרך לחשב הכל.

• פותח/ת השרשור
שים לב שזה אפשרי בצורה גסה, אבל ככל שתרצה להיות מדויק יותר ככה תצטרך להיות יותר שותף להכנה של האוכל, או לפחות להיות יותר מודע למה נכנס לך לפה.
אם זה סושי בהכנה עצמית פשוט תבדוק כמויות ותחשב לבד, אם אתה קונה אז תדע מראש שזה לא יהיה מדויק.
אני שואל כדי לקבל הערכה גסה. אם הייתי מכין בעצמי, הייתי מחשב עד רמת המירין.

אני שואל כדי לקבל הערכה גסה

אם אתה ממש פדנט, תשקול את כל מה שיש בפנים בנפרד ותדע כמה קלוריות יש בזה, מעבר לזה אי אפשר לתת לך על זה הערכה חוץ ממה שכתוב בגוגל על כמה יש ברול בממוצע

בכל אופן, מעט מאוד חלבון יש בזה זה בטוח

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממש פדנט, תשקול את כל מה שיש בפנים בנפרד ותדע כמה קלוריות יש בזה, מעבר לזה אי אפשר לתת לך על זה הערכה חוץ ממה שכתוב בגוגל על כמה יש ברול בממוצע

בכל אופן, מעט מאוד חלבון יש בזה זה בטוח

כמה אחוז דג להערכתך ברול/בעיגול?

כמה אחוז דג להערכתך ברול/בעיגול?
לא יודע להגיד באחוזים.. יש בכל עיגול חתיכת דג כל כך קטנה שגם אם אתה מחבר את כמות הדג ברול או 2 ביחד זה עדיין יוצא כלום, כמו 2 ביסים מפילה סלמון

ומה לגבי טמאגו?
טמאגו זה חביתה יפנית לא?
חביתה - שמן.
טמאגו זה חביתה עבה. ממליץ לך לראות סרטון קצר בנושא ביוטיוב, שמים לא מעט שמן.
אם אתה רוצה להתפנק בסושי, או שתאכל מוצרים יותר טבעיים כמו ירקות, או שתפנק את עצמך בתוספות מפנקות, אבל תשקיע קצת אירובי.
סושי גם אוכלים עם רטבים שמנים, ספייסי מיונז (רוטב החטאים)
ומה לגבי טמאגו?
טמאגו - חביתה יפנית, מהשם מבינים שהיא מכילה שמן.
אין בעיה לאכול סושי, יש בעיה עם התוספות למיניהן.
אתה יכול לאכול דגים כמו סלמון/טונה במצב נא/עשוי. ירקות בשפע.
אבל כשאתה מכניס רטבים או מטוגנים, אתה מכניס תוספות נוספות שלא קל לספור. וגם אם כן זה לא מעט קלוריות.
תשלב אירובי, הליכה לפני/אחרי.
תשתדל להיות יותר פעיל ביום כזה, בתור טבח אני אומר לך שכל מה שנראה לך לא משהו רציני יכול להכיל המון קלוריות.

• פותח/ת השרשור
טמאגו זה חביתה יפנית לא?
חביתה - שמן.
טמאגו זה חביתה עבה. ממליץ לך לראות סרטון קצר בנושא ביוטיוב, שמים לא מעט שמן.
אם אתה רוצה להתפנק בסושי, או שתאכל מוצרים יותר טבעיים כמו ירקות, או שתפנק את עצמך בתוספות מפנקות, אבל תשקיע קצת אירובי.
סושי גם אוכלים עם רטבים שמנים, ספייסי מיונז (רוטב החטאים)

טמאגו - חביתה יפנית, מהשם מבינים שהיא מכילה שמן.
אין בעיה לאכול סושי, יש בעיה עם התוספות למיניהן.
אתה יכול לאכול דגים כמו סלמון/טונה במצב נא/עשוי. ירקות בשפע.
אבל כשאתה מכניס רטבים או מטוגנים, אתה מכניס תוספות נוספות שלא קל לספור. וגם אם כן זה לא מעט קלוריות.
תשלב אירובי, הליכה לפני/אחרי.
תשתדל להיות יותר פעיל ביום כזה, בתור טבח אני אומר לך שכל מה שנראה לך לא משהו רציני יכול להכיל המון קלוריות.
ראשית, תודה רבה על התשובה.
שנית, אני משתמש ברוטב סויה דל נתרן.

מדובר בשני רולים:
סלמון אפוי, מלפפון, אבוקדו
סלמון אפוי, גזר, שיטאקי

הרצון הוא לאכול במסגרת בריאה.

ראשית, תודה רבה על התשובה.
שנית, אני משתמש ברוטב סויה דל נתרן.

מדובר בשני רולים:
סלמון אפוי, מלפפון, אבוקדו
סלמון אפוי, גזר, שיטאקי

הרצון הוא לאכול במסגרת בריאה.
אם זה נכנס לך לערכים אז מצויין.
מה שכן, אתה יכול לבקש מהטבח שישקול לך את המנה לפני ההגשה, כדי שתדע משקל. ואז תעשה איזשהו ממוצע לרולים. למשל 200 קלוריות ל100 גרם. בגלל שהם מכילים סלמון אפוי ואורז מתובל.

• פותח/ת השרשור
אם זה נכנס לך לערכים אז מצויין.
מה שכן, אתה יכול לבקש מהטבח שישקול לך את המנה לפני ההגשה, כדי שתדע משקל. ואז תעשה איזשהו ממוצע לרולים. למשל 200 קלוריות ל100 גרם. בגלל שהם מכילים סלמון אפוי ואורז מתובל.
תודה רבה. שקלתי ושמרתי את הערכים לפעם הבאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית