הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון מבולבל?

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
טןב אז אני באמת עברתי על פוסטים עם כותרות דומות של סייקל ראשון, הבעיה שכל אחד שואל שאלות קצת שונות ולא נוגעות למה שרלוונטי אליי אז אל תהרגו אותי.

פתחתי גם פוסט לפני כמה זמן לגבי התחלה ועכשיו שאני מנסה למצוא את "המתכון" לסייקל והלכתי לפי המדריכים פה בLBS אני מגלה שזה יותר בעייתי.
לפי מה שרשום במדריכים הטסט הראשוני אמור להיות:
טסט אנתת 500מג של 250מג פעמיים בשבוע
HCG החל מהשבוע השלישי עד העשירי
וPCT של כלומיד וטמוקסיפן.
מצד שני כמה 3-4 אנשים אמרו לי שלא, דווקא ללכת על דברים כמו אלה:
אנאבר - 40 מג ביום למשך 30 יום
טסט ארוך - 500 מג בשבוע
דקה ארוך - 400 בשבוע

יש כאלה שאמרו לי לקחת פרגניל תוך כדי הסייקל.
אז למען הסר ספק אני לא עומד לעשות משהו רק כי אמרו אבל מצד שני זה בילבל אותי ולכן פניתי אליכם.

סייקל ראשון
בן 24
שוקל 70
גובה 181
מתאמן כ-3 שנים עם הפסקות קטנות והקורונה... כרגע שנה רצוף.

תנו את דעתכם, תודה!

טןב אז אני באמת עברתי על פוסטים עם כותרות דומות של סייקל ראשון, הבעיה שכל אחד שואל שאלות קצת שונות ולא נוגעות למה שרלוונטי אליי אז אל תהרגו אותי.

פתחתי גם פוסט לפני כמה זמן לגבי התחלה ועכשיו שאני מנסה למצוא את "המתכון" לסייקל והלכתי לפי המדריכים פה בLBS אני מגלה שזה יותר בעייתי.
לפי מה שרשום במדריכים הטסט הראשוני אמור להיות:
טסט אנתת 500מג של 250מג פעמיים בשבוע
HCG החל מהשבוע השלישי עד העשירי
וPCT של כלומיד וטמוקסיפן.
מצד שני כמה 3-4 אנשים אמרו לי שלא, דווקא ללכת על דברים כמו אלה:
טסט ארוך - 500 מג בשבוע
דקה ארוך - 400 בשבוע

יש כאלה שאמרו לי לקחת פרגניל תוך כדי הסייקל.
אז למען הסר ספק אני לא עומד לעשות משהו רק כי אמרו אבל מצד שני זה בילבל אותי ולכן פניתי אליכם.

סייקל ראשון
בן 24
שוקל 70
גובה 181
מתאמן כ-3 שנים עם הפסקות קטנות והקורונה... כרגע שנה רצוף.

תנו את דעתכם, תודה!

מה אתה עולה על סייקל שאתה 70 קילו
אתה 10 קילו מתחת לגובה
יש לך עוד מלא להגיע בתור טבעי אתה סתם תקח לא תראה תוצאות ותתבאס אם לא הולך לך בתור טבעי לא אלך לך גם בתור מוזרק.
תעשה לך תפריט עתיר חלבונים פחמימות ושומנים חיוניים . תתאמן לפי הספר . תרגילים של הספר (לא אינסטגרמוש) . תעשה 4x5 תעלה 2.5 קילו כל אימון במורכבים (סקוואט,דדליפט,בנ'ץ) . עד שאתה נתקע ואז תקח קריאטין.
שתשקול 90-100 קילו דבר איתי על סייקל. כרגע אתה דחליל וגם אם תדחוף את כל ההורמונים ביקום אתה תשאר דחליל.
בכל מקרה אם אתה עדיין מתעקש .
תעיף תכלומיד הזה הוא לא עושה שום דבר.
500 טסט בשבוע .
500 פרגניל פעם בשבוע משבוע 3-11 .
PCT תקח רק נולבה .
ותשים לך בצד AI למקרה חירום .
בהצלחה

נתחיל מהקל…
זה אתה ממש, אבל ממש ממש לא עושה.
דבר שני, תיגש ל 3-4 אנשים שאמרו לך את זה ותמסור להם שהם אידיוטים גמורים.

דברים כמו אלה:
טסט ארוך - 500 מג בשבוע
דקה ארוך - 400 בשבוע

דבר שני, לדעתי מוקדם לך סייקל. הנתונים שלך הם של מתאמן בתחילת דרכו…ובכל זאת אם אתה מתעקש…

סייקל ראשון בדרך כלל יהיה בנוי מטסט׳ בלבד בין 400-500 מ״ג שבועי. אם אתה הולך על טסט E אז 2 זריקות שוות בשבוע ואם אתה הולך על אסטר קצר יותר אז תחלק את הזריקות יום כן ויום לא.

לגביי pct אם אתה מצליח למצוא פרגניל אז תקנה. מעבר לזה כמו שכתבת טמוקסיפן וכלומיד (אני אישית לא משתמש בכלומיד, רק טמוקסי). תדאג גם שיהיה לך ai במידה והאסטרוגן שלך יהיה גבוהה מידי

נתחיל מהקל…

דבר שני, לדעתי מוקדם לך סייקל. הנתונים שלך הם של מתאמן בתחילת דרכו…ובכל זאת אם אתה מתעקש…

סייקל ראשון בדרך כלל יהיה בנוי מטסט׳ בלבד בין 400-500 מ״ג שבועי. אם אתה הולך על טסט E אז 2 זריקות שוות בשבוע ואם אתה הולך על אסטר קצר יותר אז תחלק את הזריקות יום כן ויום לא.

לגביי pct אם אתה מצליח למצוא פרגניל אז תקנה. מעבר לזה כמו שכתבת טמוקסיפן וכלומיד (אני אישית לא משתמש בכלומיד, רק טמוקסי). תדאג גם שיהיה לך ai במידה והאסטרוגן שלך יהיה גבוהה מידי
איך יודעים אם האסטרוגן גבוהה מדי? בדיקות דם?
אם כן כל כמה זמן עושים בדיקות דם במהלך הסייקל? שמעתי שאם עושים כבר אז בהתחלה, אמצע וסוף

• פותח/ת השרשור
נתחיל מהקל…

זאת בידיוק הסיבה שאני מתייעץ פה איתכם חחח
אתה יכול להסביר לי קצת על הפרנגיל הזה? לא הבנתי איך הוא בא לידי ביטוי, למה לוקחים אותו במהלך הסייקל והאם זה במקום או כתחליף למשהו.

זאת בידיוק הסיבה שאני מתייעץ פה איתכם חחח
אתה יכול להסביר לי קצת על הפרנגיל הזה? לא הבנתי איך הוא בא לידי ביטוי, למה לוקחים אותו במהלך הסייקל והאם זה במקום או כתחליף למשהו.
HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
איך יודעים אם האסטרוגן גבוהה מדי? בדיקות דם?
אם כן כל כמה זמן עושים בדיקות דם במהלך הסייקל? שמעתי שאם עושים כבר אז בהתחלה, אמצע וסוף
אתה סופח נוזלים, נהיה רגשי יותר מדי, הפטמות מעקצצות
תסמינים של אסטרוגן גבוה

לפי הנתונים שלך אתה לא מתאמן מתקדם ויש לך עוד הרבה לגדול בגבול הטבעי, אישית ממליץ לך לחכות, לקחת מאמן אישי, לבנות תפריט כמו שצריך לעלות עוד 10קג כטבעי ואז לשקול סייקל ראשון.

אני 1.66 שוקל 75קג , זה קרוב ל20סמ נמוך יותר ממך ואני 5קג כבד יותר ממך.

בואו לא נטיף לו מוסר כי כולם פה תקעו מחט בתח*ת לפני שהיו "בשלים " לזה,
לגבי השאלה, הייתי ממליץ על סייקל של טסט פרופ, 450 בשבוע מחולק ל 3 זריקות למשך 8-10 שבועות, החל מהשבוע השני פרגניל 500 יחידות עד שבוע 10,לאחר מכן הפסקה של שבוע וחצי בערך והתחלת פיסיטי של טמוקסיפן בלבד, שבוע ראשון 40 מג ועוד שבועיים 20 מג סך הכל 3 שבועות, חודש חודשיים לאחר מכן תבצע בדיקות דם לראות מה המצב של המדדים, אחרי שתקבל תוצאות תדע איך להתקדם

במידה ויש תופעות לוואי כמו עקצוצים בפיטמות אקנה או נשירת שיער תחזור לכאן לשאול או לקרוא מה לעשות,

ההמלצה דווקא לאסטר קצר הם כניסה ויציאה יותר מהירה מאשר ארוך, תופעות לוואי במידה ויש יחלפו לאחר הפסקה מהר יותר, הזמן בין זריקה אחרונה לפיסיטי קצר יותר, החומר "מתחיל לפעול" מהר יותר מאשר אנטט, סך הכל סייקל קצר יותר תמיד עדיף,
בהצלחה

לגבי השאלה, הייתי ממליץ על סייקל של טסט פרופ, 450 בשבוע מחולק ל 3 זריקות למשך 8-10 שבועות, החל מהשבוע השני פרגניל 500 יחידות עד שבוע 10,לאחר מכן הפסקה של שבוע וחצי בערך והתחלת פיסיטי של טמוקסיפן בלבד, שבוע ראשון 40 מג ועוד שבועיים 20 מג סך הכל 3 שבועות, חודש חודשיים לאחר מכן תבצע בדיקות דם לראות מה המצב של המדדים, אחרי שתקבל תוצאות תדע איך להתקדם

במידה ויש תופעות לוואי כמו עקצוצים בפיטמות אקנה או נשירת שיער תחזור לכאן לשאול או לקרוא מה לעשות,

ההמלצה דווקא לאסטר קצר הם כניסה ויציאה יותר מהירה מאשר ארוך, תופעות לוואי במידה ויש יחלפו לאחר הפסקה מהר יותר, הזמן בין זריקה אחרונה לפיסיטי קצר יותר, החומר "מתחיל לפעול" מהר יותר מאשר אנטט, סך הכל סייקל קצר יותר תמיד עדיף,
בהצלחה
מדוע לשלם יותר כאשר הוא רוצה לעשות סייקל וכנראה לעלות במשקל ?
עדיף שיילך על אנטט + שיהיה סייקל ארוך יותר(12-16 שבועות)

בהצלחה
מה יש לעשות נגד אקנה ?

מה יש לעשות נגד אקנה ?
לשמור על היגיינה, למרוח על זה משחה, להשתמש ברקוטן
לדאוג שהאסטרוגן לא יתרסק או יהיה גבוה מדי
לעשות כוסות רוח, סאונה ובגדול לאמץ אותה כחלק מהתופעות לוואי שההורמונים משתוללים אתה צריך להשלים איתה פשוט

לשמור על היגיינה, למרוח על זה משחה, להשתמש ברקוטן
לדאוג שהאסטרוגן לא יתרסק או יהיה גבוה מדי
לעשות כוסות רוח, סאונה ובגדול לאמץ אותה כחלק מהתופעות לוואי שההורמונים משתוללים אתה צריך להשלים איתה פשוט
לך לישון מה אתה עושה ער

מה יש לעשות נגד אקנה ?
בעיקר שלוש דברים
1) להשתמש בחומרים קצרים, בגדול החלק העיקרי של האקנה מגיע אחרי הזריקה האחרונה ובתקופת הפיסיטי, ככה שכמה שתקצר שם זמן עד סוף הפיסיטי הרמות יתאזנו והפצעים יפסיקו לצאת
2) להימנע מנגזרות dht!!! שזה כולל ווינסטרול אנאבר מסטרון ורוב האוראלים
3) להשתמש בריקוטאן בסוף הסייקל (במידה והופיעו כבר פצעים) המינון תלוי בכמות הפצעים, אם אתה מגש פיצה תפנה לרופא ותיקח מינון ברמת טיפול, אם זה ממוצע תיקח 20 מג יומית / 3 פעמים בשבוע, אם זה קל פשוט תתקלח עם שמפו נגד זיהום, יש בכל בית מרקחת

בעיקר שלוש דברים
1) להשתמש בחומרים קצרים, בגדול החלק העיקרי של האקנה מגיע אחרי הזריקה האחרונה ובתקופת הפיסיטי, ככה שכמה שתקצר שם זמן עד סוף הפיסיטי הרמות יתאזנו והפצעים יפסיקו לצאת
2) להימנע מנגזרות dht!!! שזה כולל ווינסטרול אנאבר מסטרון ורוב האוראלים
3) להשתמש בריקוטאן בסוף הסייקל (במידה והופיעו כבר פצעים) המינון תלוי בכמות הפצעים, אם אתה מגש פיצה תפנה לרופא ותיקח מינון ברמת טיפול, אם זה ממוצע תיקח 20 מג יומית / 3 פעמים בשבוע, אם זה קל פשוט תתקלח עם שמפו נגד זיהום, יש בכל בית מרקחת

אני עם אקנה בחזה כתפיים ויד קדמית , משתמש רק באנטט 500 בלבד בלי נגזרות dht. לא מתכוון לעבור לחומר קצר , ואני רק בשבוע 6
ואם אני אשתמש בראקוטן בסוף הסייקל זה לא יהרוג את כל מה שהשגתי? כי הגוף יתחלש מאוד

עדיין לא מבין למה אתה ממשיך להמליץ על חומרים קצרים
הסברתי עשרות פעמים במהלך הזמן,אין לי כח לכתוב שוב, תעבור על חלק מהתגובות שלי באשכול לגבי חומרים קצרים הסברתי חלק מהיתרונות בתגובה למעלה
אני עם אקנה בחזה כתפיים ויד קדמית , משתמש רק באנטט 500 בלבד בלי נגזרות dht. לא מתכוון לעבור לחומר קצר , ואני רק בשבוע 6
ואם אני אשתמש בראקוטן בסוף הסייקל זה לא יהרוג את כל מה שהשגתי? כי הגוף יתחלש מאוד
אקנה מוגלתי או סוג של חררה עורית?

הסברתי עשרות פעמים במהלך הזמן,אין לי כח לכתוב שוב, תעבור על חלק מהתגובות שלי באשכול לגבי חומרים קצרים הסברתי חלק מהיתרונות בתגובה למעלה

אקנה מוגלתי או סוג של חררה עורית?

זה לא חררה עורית (לפי מה שנראה בגוגל יותר דומה לפריחה) זה אקנה אבל בלי מוגלה. אי אפשר לפוצץ

אין יתרונות בשימוש בטסט פרופ במסה כנגד אנטט
אתה משלם יותר

אתה משלם יותר

כל אחד מגיב שונה לחומרים וכנ״ל לאסטרים.
יש אנשים שתדירות גבוהה יותר עושה להם סדר בהורמונים, מה גם שטסט פרופ׳ נכנס ״לפעולה״ מהר יותר ואפשר להיכנס איתו ל pct מהר יותר.
עוד נושא חשוב הוא תופעות לוואי. קח לדוגמה מסטרון פרופ אל מול אננטט. נניח התחיל לך אקנה או נשירת שיער כתוצאה מנגזרת dht, במידה וזה פרופ׳ ואתה מפסיק את השימוש אז תוך כמה ימים זה מחוץ למחזור הדם שלך וסביר להניח שלא קרה דבר בניגוד לאטסר ארוך שם לך תחכה עד שהחומר יצא לגמריי.

כל אחד מגיב שונה לחומרים וכנ״ל לאסטרים.
יש אנשים שתדירות גבוהה יותר עושה להם סדר בהורמונים, מה גם שטסט פרופ׳ נכנס ״לפעולה״ מהר יותר ואפשר להיכנס איתו ל pct מהר יותר.
עוד נושא חשוב הוא תופעות לוואי. קח לדוגמה מסטרון פרופ אל מול אננטט. נניח התחיל לך אקנה או נשירת שיער כתוצאה מנגזרת dht, במידה וזה פרופ׳ ואתה מפסיק את השימוש אז תוך כמה ימים זה מחוץ למחזור הדם שלך וסביר להניח שלא קרה דבר בניגוד לאטסר ארוך שם לך תחכה עד שהחומר יצא לגמריי.
אלו חלק מהדברים שהסברתי פה לא פעם ולא פעמיים בנוגע לקצרים, אבל לזרוק הודעות לא עולה כסף
אתה משלם יותר
שמח ששיתפת, כל אחד ודעתו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית