הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת מוסר. פותחים משתמש חדש במייפרוטאין בשביל הנחה או לא?

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

פותחים משתמש חדש כדי לקבל הנחה?

• כן, העיקר המחיר

הצבעות: 14 60.9%
  • לא, זה לא מוסרי בעייני

הצבעות: 9 39.1%

• סה"כ מצביעים
    23

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
אני אישית עד כה לא עשיתי את זה. רציתי פעם אחת ומשום מה לא הצלחתי, וזה כי רציתי להצליח להזמין 5 קג אבקה. בסוף הזמנתי פשוט 2.5 קילו ועוד 1 קילו.

באופן אישי חושב שזה לא ערכי כי זה סוג של בונוס שניתן למשתמשים חדשים, וגם ממילא המחירים שם זולים מאוד והמוצר איכותי, וגורם לי להתבייש מהמחשבה אם הם מבינים שהרבה פה עושים את זה (ובמיוחד אם זה יותר מאשר במדינות אחרות) ואז יוצא שוב שם לא טוב לעם שלנו.

מה דעתכם?

עשיתי את זה ואז נתנו לי שם באן כי אתה מעביר את הכסף של המשתמש החדש אל מישהו שזה אתה

לא עניין של מוסרי פשוט אישית מרגיש לי התעסקות מיותרת בשביל כמה שקלים כשזה זול מלכתחילה

חוץ מזה שהם לא כאלה טיפשים הם לומדים לחסום אנשים כאלו כבר דרך אמצעי תשלום וכו' (יש דרכים לעקוף אותם אבל עדיין התעסקות מיותרת) וזה הופך לחתול ועכבר בשלב מסוים

נערך לאחרונה:
אם הם מבינים שהרבה פה עושים את זה
אני בטוח שהם מודעים לזה שהרבה עושים את זה.

אני פעם אחת הזמנתי עם משתמש חדש שהוא לא המשתמש הקבוע, פתחתי לפני כמה חודשים עוד מייל חדש ומשתמש חדש בשביל להזמין אבל לא הזמנתי בסוף אז המשתמש הזה עדיין "בתול", אזמין כנראה בבלאק פריידיי איתו ולא אפתח משתמשים חדשים יותר גם כי אין לי כוח להתעסקות הזאת אבל בעיקר בגלל כמה שראיתי כאן שחסמו אותם בסוף אז חבל.
אבל אני לא רואה שום בעיה מוסרית בזה.
בתור אדם ירא שמיים איך זה שאתה לא רואה בעיה לשקר להם ולהתחזות למישהו שאתה לא? זה הרי חטא (לא בציניות, רציני)

להתחזות למישהו שאתה לא?

למה להתחזות למישהו שאתה לא? אני מזמין על שם בני משפחה ומשתמש בקוד, למה שאשלם יותר כשיש לי אפשרות לשלם פחות מבלי לעבור על שום חוק? הקוד הזה לא נוצר ע"י MP מטעמי אלטרואיסטיים, הוא נועד לקדם מכירות והקוד הזה מספק להם מספיק פרנסה, אף אחד לא גונב מהם את הסחורה שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית