הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת מוסר. פותחים משתמש חדש במייפרוטאין בשביל הנחה או לא?

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

פותחים משתמש חדש כדי לקבל הנחה?

• כן, העיקר המחיר

הצבעות: 14 60.9%
  • לא, זה לא מוסרי בעייני

הצבעות: 9 39.1%

• סה"כ מצביעים
    23
בתור אדם ירא שמיים איך זה שאתה לא רואה בעיה לשקר להם ולהתחזות למישהו שאתה לא? זה הרי חטא (לא בציניות, רציני)
אני מופתע שלקח כל כך הרבה זמן לתגובה הזאת לבוא, אני מצפה לה כבר כמה ימים.

צריך להפריד מצפון מהלכה, אבל לא לגמרי, זאת אומרת אם משהו אסור הלכתית כנראה שגם ארגיש מצפון, אבל גם אם זה מותר הלכתית אני יכול עדיין להרגיש מצפון. כמו לדוגמה לאכול בעלי חיים שמותר הלכתית אבל עדיין יכול להציק למצפון.

אז מנקודת מבט הלכתית אני לא רואה בעיה לפתוח משתמש חדש, הם יודעים שכל אחד יכול לעשות זאת בקלות, ואפילו לא כתבו במפורש לא לעשות את זה. והשאלה כבר נשאלה לגבי לקנות מוצר בחצי מחיר מהחנות ולהחזיר למפעל כדי לקבל מוצר חדש. אז לא אכנס לכל המורכבויות ההלכתיות, אבל על פניו לא נראה שיש איסור.

עכשיו מצפונית להרוויח 20 ש"ח מהתחכמות זה בדיוק כמו להוציא וויזה בשביל ההטבות ולבטל אחר כך. החברה יודעת שאחוז מסוים עושים את זה, אבל מקווים שתהיה מאותם שירוויחו עליך שלא תבטל, או גרוע מכך, תיכנס לחובות.
הם לוקחים סיכון שלדעתם משתלם להם כדי להרוויח על אותם פרייארים שלא טורחים לנצל את הדיל.

הרי מייפרוטאין לא חייבים להציע הנחה לנרשמים חדשים, למה הם מציעים? לפעמים זה כדי לתת לך תחושה שהרווחת עליהם כשאתה פותח 10 חשבונות חדשים, ואתה קונה יותר, כשלמעשה זה הכל תכסיס עסקי לגרום לך לקנות יותר. ולפעמים זה רק לשכנע משתמשים חדשים.

והנה תראה, עם כל הידע הזה ובלי המצפון אני עדיין לא פותח משתמש חדש, משמע שזה עבד להם.

בין אם פתחת משתמש חדש או לא כדי לקנות, הם כבר עשו עליך את הקופה שלהם והם שמחים שתקנה בכל צורה.

זה win win, הם מקבלים לקוח ששמח לקנות כמה שיותר, ואתה מרגיש מורווח עליהם.

זה win win, הם מקבלים לקוח ששמח לקנות כמה שיותר, ואתה מרגיש מורווח עליהם.

ויש לי תחושה שהעסק הזה יצא לאחרונה מכלל שליטה, ולכן הם התחילו לחסום (באופן לא סלקטיבי במיוחד) לקוחות שעושים את זה.

ויש לי תחושה שהעסק הזה יצא לאחרונה מכלל שליטה, ולכן הם התחילו לחסום (באופן לא סלקטיבי במיוחד) לקוחות שעושים את זה.
כל עסק יעשה הכל להרוויח כמה שיותר.
זה לא הופך אותם לרעים, וזה לא אומר שצריך להרגיש מצפון לא לזרוק להם את הכסף שלך להם בחינם.

מוצר כל כך מגעיל שעברתי ל optimum nutrition
נ.ב
אם מישהו מעונין בתרומה של 2.5 ק"ג אייסולייט (מינוס סקופ) שוקולד קרמל של מייפרוטאין מוזמן ליצור קשר

הם מנצלים את המצב שלי בצורה מגעילה זה מוסרי?
הלא מוסרי מלא מוסרי פטור
פטור רק מהקנס, לא שמותר או שפטור מלהחזיר.
איפה הלמדנים שלמדו בבא קמא?
משפט כל כך מפורסם שהוציאו מהקשרו לגמרי.

הגונב מגנב פטור.

נ.ב
אם מישהו מעונין בתרומה של 2.5 ק"ג אייסולייט (מינוס סקופ) שוקולד קרמל של מייפרוטאין מוזמן ליצור קשר
כאשר אתה לוקח טעם נורמלי ולא מתנסה עם טעם חדש שלא המליצו עליי כבר, זה לא כזה נורא.
נכון, אולי הטעם לא כמו החברות הגדולות אבל לחברה שמוכרת חלבון במחירים כאלה? שווה את המחיר

נ.ב
שלחתי לך בפרטי, מאוד מאוד מאוד יעשה אותי שמח אחי, אני אפילו אתפלל בעבור ההצלחה שלך

כאשר אתה לוקח טעם נורמלי ולא מתנסה עם טעם חדש שלא המליצו עליי כבר, זה לא כזה נורא.
נכון, אולי הטעם לא כמו החברות הגדולות אבל לחברה שמוכרת חלבון במחירים כאלה? שווה את המחיר
ניסיתי איזה 3-4 טעמים מומלצים זה הגיע לסביל בטעם, לא יותר

וניל, וניל צרפתי ואיזה מוקה כלשהוא
אני עכשיו עם optimum nutrition extreme chocolate וזה פשוט שוקו טעים.
אם אתה טועם בלי שתדע מראש אין סיכוי שתזהה זה בכלל אבקת חלבון

וניל, וניל צרפתי ואיזה מוקה כלשהוא
אני עכשיו עם optimum nutrition extreme chocolate וזה פשוט שוקו טעים.
אם אתה טועם בלי שתדע מראש אין סיכוי שתזהה זה בכלל אבקת חלבון
לקחת טעמים על הפנים...
אם אתה מעדיף אופטימום עם המחיר אז לא נורא

ניסיתי איזה 3-4 טעמים מומלצים זה הגיע לסביל בטעם, לא יותר
הקינמון ממש טוב. מה שכן המרקם נחות קצת.

אופטימום לא עפתי. אם אתה רוצה משהו ממש טעים יש bsn

לגבי הלפתוח משתמשים חדשים יש פה אחד שנראה כאילו my protein שכרו סוכני מוסד לעקוב אחריו ולחסום לו משתמשים אחרי שהןא עשה את זה יותר מידי

לגבי הלפתוח משתמשים חדשים יש פה אחד שנראה כאילו my protein שכרו סוכני מוסד לעקוב אחריו ולחסום לו משתמשים אחרי שהןא עשה את זה יותר מידי

חח לא צריך סוכני מוסד בשביל ban ip adress או דברים בסגנון

יכול לאמת את דבריו

מעולם לא הזמנתי ממייפורטאין, פתחתי משתמש חדש.
למה לא מקבל 15% הנחה? זה כבר לא קיים?😣
אתה צריך לפתוח על קוד של מישהו אחר, אתה תקבל 15% הנחה לקנייה הראשונה והוא יקבל 30 ש"ח על הקנייה הראשונה שלך.
תנסה פשוט לשים קוד של מישהו עכשיו, אם בא לך את שלי: YBAO-R3

לוללללללללללללללללללללללללללל
שמע הרגת אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית