הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עידכון בדיקות מעבדה --->חובה כניסה

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אהלן,
אז תודה קודם כל למי שתרם עד עכשיו אנחנו מאוד מעריכים את זה וכל שקל זו ברכה כי העסק לא זול בכלל.
אז היום הלכנו לעשות את הבדיקה הראשונה, נעשתה על אופטימום קרם עוגיות התוצאות יגיעו עוד כמה ימים אשר יכילו : חלבון, פחממה, שומן, ואפר.
הבדיקה עלתה 320 שקלים, הצלחנו לאסוף כ150 שקלים שזה חצי מהבדיקה, את השאר השלמנו לבד. לכל מי שעדיין לא תרם אתם מוזמנים לעשות זאת בהעברה בנקאית :

אנחנו דוגלים בימים אלו לעלות מערכת תרומות ב SMS וגם בדואר ישראל, אפילו 5-10 שקלים יעזרו לנו.
דרגת תומך באתר תתקבלנו מ20 שקלים ומעלה.
הבדיקה הבאה כנראה תהייה אבקת חלבון של ISS ואחריה נעשה שוב סקר ונראה מה נעשה אם נאסוף יותר כספים משמע יהיו יותר בדיקות, אל תפחדו לתרום פעמיים בשבלכם זה כולה 10-20 שקלים בשבלנו אם יהיו 15-20 אנשים כאלו הצלחנו להשיג עוד בדיקה ועוד מודעות למה שאנחנו באמת מכניסים לגוף שלנו ולא להסתמך על תוויות מזון כאלו ואחרות.
אז שוב תודה ושיהיה לכם אחלה סופ"ש ,
צוות LBS.

תודה גברים, אני אקפוץ אולי מחר לבנק להעביר לכם 20 שקל כמו שהבטחתי, אם יהיה עדיין פתוח.

למה שיהיה אפר באבקת חלבון?😳

ועד הבדיקה הבאה אני יתרום הבנק נמצא בצד השני של העיר והוא פתוח רק בשעות שאני לומד:(

• פותח/ת השרשור
כנראה מחר נכניס מערכת SMS ומערכת חיוב בשיחה טלפונית (מתקשרים מזינים קוד לפי התרומה וזה מחייב אותכם בחשבון טלפון כמו המשחק מצלצלים והדומים לו)
אנחנו מתפתחים לאט לאט אנשים, יהיה טוב 😘

בחיוב הטלפוני 50 אחוז הולך למפעיל של זה בדומה ל SMS ?

תודה רבה לכם . מחכים לעידכון ! 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
בחיוב הטלפוני 50 אחוז הולך למפעיל של זה בדומה ל SMS ?
לא זה יותר משתלם זה 65% לנו 35% למפעיל השירות.
ב SMS אנחנו כנראה לא נעשה בסוף כי זה לא משתלם (צריך 100 שקל מינימום בחודש והם לוקחים 70% מהרווחים)

דבר ראשון להדגיש ולנעוץ

דבר שני... ח''ח, את התרומה שלי גם אעביר בקרוב.

ממש יוזמה מעולה,מסקרן באמת לראות מה תצא הבדיקה של אופטימום.

היה פעם מקרה שלקחו איזו אבקה של הקסטל לא? מצאו שם אחוז חלבון ממש נמוך חחח

סתם לידע כללי,אתם לוקחים קופסא חדשה סגורה או סתם כמות של חלבון באיזו שקית?

כן זה היה PERFECT NUTRITION שנמצא 56% חלבון.

• פותח/ת השרשור
ממש יוזמה מעולה,מסקרן באמת לראות מה תצא הבדיקה של אופטימום.

היה פעם מקרה שלקחו איזו אבקה של הקסטל לא? מצאו שם אחוז חלבון ממש נמוך חחח

סתם לידע כללי,אתם לוקחים קופסא חדשה סגורה או סתם כמות של חלבון באיזו שקית?
חדשה לגמרי אטומה מכל הצדדים לא נפתחה לעולם ישר מהחנות זה גם יודגש בטופס בדיקה.

וואלה כל הכבוד מחזיק ממכם חבל על הזמן.

חדשה לגמרי אטומה מכל הצדדים לא נפתחה לעולם ישר מהחנות זה גם יודגש בטופס בדיקה.

אני אישית לא סובל את האבקות של אולטימט פרוסטר אבל הם די פופולאריות בהולמס פלייס ויש כאלה שקונים אותם,מסקרן אותי לדעת מה איתם,יש מצב שולחים אותה לבדיקה?

• פותח/ת השרשור
נחכה לבדיקה הנוכחית, ואז נעשה עוד סקר כמו שעשינו לפני כן ונראה מה הרוב קובע, מה שרוב יקבע זה מה שילך (כמובן בהתאם לכיספי התרומות, כנראה שבוע הבא נכניס סופית את המערכת תרומות בחיוב טלפוני שיהיה לכולם נוח לתרום)

• פותח/ת השרשור
אני לא בא בשעות האלו, המכון ממש מגעיל בזמנים האלו אני מתאמן ב12-1 בצהריים.
תביא למישל מקסימום.

• פותח/ת השרשור
אמרו לנו 7 ימי עבודה, כנראה השבוע.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית