הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עידכון בדיקות מעבדה --->חובה כניסה

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
הוא שם כל יום מ5

א-ד משעה 17:00
שישי - מ 11:00
שבת -9:00

משה במידה ויש שם משהו שלא אמור להיות, הבדיקה תזהה את זה ?

• פותח/ת השרשור
הבדיקה כוללת :
אנרגיה ,חלבון ,רטיבות ,אפר ,שמנים ושומנים ,פחמימות

אני יודע שההודעה הזאת בערך לפני 10 שנים אבל אני חייב לדעת..
עשיתם את הבדיקה בסוף או מה נסגר עם זה?
במקרה ראיתי את זה בחיפוש והייתי חייב להקפיץ אז אל תרביצו לי.. ואני בטוח שעוד אנשים יהיו מבסוטים מההקפצה הזאת.

אני יודע שהתגובה שלי אולי תגרום לקצת זעם מצד הנהלת האתר אבל אני מרגיש מחויב להגיד אותה בכל זאת:
אני חושב שזו יוזמה שצריכה לבוא מאירגון רציני כמו המקבילה לFDA שרוצים לפתוח בארץ ולא מאתר אינטרנט שיש לו גם אינטרס במכירת המוצרים. לקחתי בעבר מוצרים לבדיקת מעבדה בבקטוכם בנס ציונה (מכון בדיקות מוכר ונחשב) - מנסיוני לא מבקשים שהמוצר יגיע באריזתו המקורית, מבחינתם הם יכולים לכתוב בדוח "הגיע באריזה סגורה" גם אם זה מגיע בשקית של סנדוויצ'ים סגורה. כנ"ל לגבי השם שמפרסמים. אפשר לבקש שיהיה כתוב שם כל דבר.
יכול להיות שהכוונות שלכם אמיתיות אבל אני מבחינתי לא לוקח אף בדיקה כזו ברצינות.
מי שהרבה זמן בענף זוכר בטוח את המקרה המפורסם עם ההקלטה שהתפרסמה וחשפה שהבדיקה של אחת האבקות שיוצרו בארץ זויפה בדיוק באותה צורה.

לפי דעתי, לפורום הזה אין אינטרס במכירת מוצרים. זה שיש כאן שת"פ עם מאסלהאוס לא אומר כלום. למשל למרות שמאסלהאוס מוכרים תוספי אנרגיה וג'אקים למינהם, כאן קוטלים את רובם באופן עקבי.

הפורום הוא של המשתמשים בלבד והמשתמשים הם אלו שעורכים את בדיקות המעבדה הללו לשרותם ולרשותם.

אני יודע שהתגובה שלי אולי תגרום לקצת זעם מצד הנהלת האתר אבל אני מרגיש מחויב להגיד אותה בכל זאת:
אני חושב שזו יוזמה שצריכה לבוא מאירגון רציני כמו המקבילה לFDA שרוצים לפתוח בארץ ולא מאתר אינטרנט שיש לו גם אינטרס במכירת המוצרים. לקחתי בעבר מוצרים לבדיקת מעבדה בבקטוכם בנס ציונה (מכון בדיקות מוכר ונחשב) - מנסיוני לא מבקשים שהמוצר יגיע באריזתו המקורית, מבחינתם הם יכולים לכתוב בדוח "הגיע באריזה סגורה" גם אם זה מגיע בשקית של סנדוויצ'ים סגורה. כנ"ל לגבי השם שמפרסמים. אפשר לבקש שיהיה כתוב שם כל דבר.
מי שהרבה זמן בענף זוכר בטוח את המקרה המפורסם עם ההקלטה שהתפרסמה וחשפה שהבדיקה של אחת האבקות שיוצרו בארץ זויפה בדיוק באותה צורה.

כן, FDA זה ארגון רציני!

הבדיקה נערכה בזמן שלא היה שום שת'פ עם מאסלהאוס למיטב זכרוני
אני אישית מאמין למושון..

יש שם רופאים. הם מבינים עניין.

כן, כל הרופאים לא מבינים כלום מהחיים שלהם. כמה ילדים בפורום + כאלה שבקושי התחילו את הלימודים שלהם מבינים יותר טוב. וממש לא התייחסתי לאם יש שם רופאים או לא אלא לזה שאירגון כזה יותר אמין מאשר פורום באינטרנט. הגישה הממורמרת הזו שכולם מנסים לדפוק אותך בחיים לא תעזור לך בכלום. אני לא מבין מה הנסיונות התנצחות חסרות הטעם האלה תורמות לך...

אני מבין שההודעה שפירסמתי הסבה פה קצת כעס, כנראה שבאמת אין שום אינטרסים. אני מתנצל, ההודעות הכאילו מעליבות והמתיימרות שלך שינו את דעתי עכשיו...

---------- התגובה התווספה ב 23:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:52 ----------

כן, FDA זה ארגון רציני!

אתה באמת השוואת עכשיו את האתר הזה לבין מנהל המזון והתרופות האמריקאי?
בין אם הוא טוב או לא, קצת נסחפת.

מי שאמר שארגון כמו ה-FDA צריך לעשות בדיקות כאלה הוא אתה. אני דווקא נוטה להאמין לבדיקות לא מוטות, שנעשות על ידי גופים עצמאיים ולא גופים ממשלתיים / גופים שמסתתרות מאחוריהם חסויות.
אתה כמובן זכאי לדעתך, הפורום בשעתו ערך בדיקות עצמאיות, במימון תרומות, הן כשירות לקהילה והן כדי לבדוק אם מה שכתוב בהצהרות היצרנים באמת נכון. לא פעם התוצאות היו מפתיעות לרעה (ופחות פעמים לטובה). זו הייתה המגמה ולפיכך נבדקו גם אבקות חלבון מכמה יבואנים דאז.
את הביקורת לגבי מי זכאי לעשות את הבדיקות האלה אני כמובן דוחה כפי שהבנת, המעבדה היא מעבדה עצמאית ואם היו תלונות כלפיה הן הוגשו למעבדה עצמה. אין שום מניעה שגוף פרטי ישלח מוצרים לבדיקות, אם כולבוטק עושים את זה (והם רחוקים מלהיות FDA ואף ממומנים מפרסומות) אז גם פורום עצמאי בלי כוונות רווח שאינו אפילו עמותה יכול לעשות את זה בשיתוף גולשיו. בפורומים אחרים שממומנים על ידי יבואני האבקות לא תמצא בדיקות כאלה.

כן, כל הרופאים לא מבינים כלום מהחיים שלהם. כמה ילדים בפורום + כאלה שבקושי התחילו את הלימודים שלהם מבינים יותר טוב. וממש לא התייחסתי לאם יש שם רופאים או לא אלא לזה שאירגון כזה יותר אמין מאשר פורום באינטרנט. הגישה הממורמרת הזו שכולם מנסים לדפוק אותך בחיים לא תעזור לך בכלום. אני לא מבין מה הנסיונות התנצחות חסרות הטעם האלה תורמות לך...

אני מבין שההודעה שפירסמתי הסבה פה קצת כעס, כנראה שבאמת אין שום אינטרסים. אני מתנצל, ההודעות הכאילו מעליבות והמתיימרות שלך שינו את דעתי עכשיו...

---------- התגובה התווספה ב 23:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:52 ----------

אתה באמת השוואת עכשיו את האתר הזה לבין מנהל המזון והתרופות האמריקאי?
בין אם הוא טוב או לא, קצת נסחפת.

איפה ראית אותי עושה השוואה? זאת הייתה הבעת זלזול ב-FDA בלי השוואה לשום דבר אחר.

משה בעל האתר לקח את החלבונים לבדיקה, הוא הביא מוצרים מקוריים וסגורים הרמטית שקנה בכספי התרומות של האתר והמעבדה לעולם לא תכתוב סתם שמוצר הגיע מקורי וסגור אם הוא לא הגיע במצב הזה!

לפי דעתי, לפורום הזה אין אינטרס במכירת מוצרים. זה שיש כאן שת"פ עם מאסלהאוס לא אומר כלום. למשל למרות שמאסלהאוס מוכרים תוספי אנרגיה וג'אקים למינהם, כאן קוטלים את רובם באופן עקבי.

הפורום הוא של המשתמשים בלבד והמשתמשים הם אלו שעורכים את בדיקות המעבדה הללו לשרותם ולרשותם.

מי שערך את הבדיקה זה משה בעל האתר, כל נושא הבדיקות היה בפתיחת האתר על מנת לתת מידע שאין בשום אתר אחר בארץ, הבדיקה לא נעשתה סתם על ידי משתמשים בפורום.

הבדיקה נערכה בזמן שלא היה שום שת'פ עם מאסלהאוס למיטב זכרוני
אני אישית מאמין למושון..

צודק גבר!
אנחנו מפרסמים באתר אחרי שנעשו הבדיקות, אנחנו לא היינו קשורים לבדיקות, אנחנו יצרנו קשר עם האתר לפרסום של באנרים על מנת לקדם את החנות, חשוב לנו רק לציין שאנחנו לא יבואנים של שום מותג אלא מוכרים את כל המותגים בארץ, מה שכן אנחנו לא מתלהבים לפרסם מותגים שנפלו בבדיקות כי חשוב לנו שהלקוחות יקבלו מוצר אמין, ישנם מותגים שלנו כחנות יש עליה יותר רווח אבל לא נמתג אותם חזק כי חשוב לנו טובת הלקוח, אנחנו מסתכלים לטווח הארוך שלקוח יקנה מוצר ויאהב אותו מכל הסיבות מאשר למכור מוצר עם רווח גדול יותר אך הלקוח לא יחזור אלינו כי ירגיש שקיבל מוצר לא איכותי.

נערך לאחרונה:
מי שאמר שארגון כמו ה-FDA צריך לעשות בדיקות כאלה הוא אתה. אני דווקא נוטה להאמין לבדיקות לא מוטות, שנעשות על ידי גופים עצמאיים ולא גופים ממשלתיים / גופים שמסתתרות מאחוריהם חסויות.
אתה כמובן זכאי לדעתך, הפורום בשעתו ערך בדיקות עצמאיות, במימון תרומות, הן כשירות לקהילה והן כדי לבדוק אם מה שכתוב בהצהרות היצרנים באמת נכון. לא פעם התוצאות היו מפתיעות לרעה (ופחות פעמים לטובה). זו הייתה המגמה ולפיכך נבדקו גם אבקות חלבון מכמה יבואנים דאז.
את הביקורת לגבי מי זכאי לעשות את הבדיקות האלה אני כמובן דוחה כפי שהבנת, המעבדה היא מעבדה עצמאית ואם היו תלונות כלפיה הן הוגשו למעבדה עצמה. אין שום מניעה שגוף פרטי ישלח מוצרים לבדיקות, אם כולבוטק עושים את זה (והם רחוקים מלהיות FDA ואף ממומנים מפרסומות) אז גם פורום עצמאי בלי כוונות רווח שאינו אפילו עמותה יכול לעשות את זה בשיתוף גולשיו. בפורומים אחרים שממומנים על ידי יבואני האבקות לא תמצא בדיקות כאלה.

קודם כל, אני מעריך מאוד את התגובה שלך ודרך ההתבטאות.
הדוגמה שנתתי היתה מכוונת לגוף שאינו קשור באופן ישיר לעסק כלכלי. כמובן שיכול להיות במיוחד במדינתנו אינטרסים נסתרים ולכן אני עוד יותר מסכים עם האמירה שגוף חיצוני צריך לבצע זאת. לצערי אני לא רואה את הפורום הזה כעונה לקריטריונים מבחינתי. אבל זה בסדר, כל אחד מוזמן לקחת בדיקה בעצמו ולראות. עניין של אמון. אני נתתי תזכורת לכמה מקרים שהיו בעבר ומקרה של בדיקה שאני הלכתי לעשות כדי להדגיש את הבעייתיות בבדיקות כאלו. הבדיקה הזו נעשתה בדיוק מאותן סיבות שאני לא מאמין לפרסומים של פורומים אחרים באינטרנט.

אגב, בלי קשר, יש אחוז סטייה כלשהו לערכים מפורסמים שלחברות מותר לעמוד בו וזה עשוי להשתנות מבדיקה לבדיקה.

הדוגמה שנתתי היתה מכוונת לגוף שאינו קשור באופן ישיר לעסק כלכלי. כמובן שיכול להיות במיוחד במדינתנו אינטרסים נסתרים ולכן אני עוד יותר מסכים עם האמירה שגוף חיצוני צריך לבצע זאת. לצערי אני לא רואה את הפורום הזה כעונה לקריטריונים מבחינתי. אבל זה בסדר, כל אחד מוזמן לקחת בדיקה בעצמו ולראות. עניין של אמון. אני נתתי תזכורת לכמה מקרים שהיו בעבר ומקרה של בדיקה שאני הלכתי לעשות כדי להדגיש את הבעייתיות בבדיקות כאלו. הבדיקה הזו נעשתה בדיוק מאותן סיבות שאני לא מאמין לפרסומים של פורומים אחרים באינטרנט.

אגב, בלי קשר, יש אחוז סטייה כלשהו לערכים מפורסמים שלחברות מותר לעמוד בו וזה עשוי להשתנות מבדיקה לבדיקה.

אני מסכים איתך, ואם אני לא טועה (משה יתקן אותי), בשעתו LBS לא היה קשור לשום עסק כלכלי.
לגבי הסטייה, היא תלויה במקום הייצור, בארץ מותר לסטות בטווחים משמעותיים, בארה"ב הרבה פחות. בבדיקות יצאו גם תוצאות של סטיות משמעותיות מבחינת כמות החלבון.

משה בעל האתר לקח את החלבונים לבדיקה, הוא הביא מוצרים מקוריים וסגורים הרמטית שקנה בכספי התרומות של האתר והמעבדה לעולם לא תכתוב סתם שמוצר הגיע מקורי וסגור אם הוא לא הגיע במצב הזה!

אני מזמין אותך להצטרף אלי לעשות את הבדיקות האלה עם אבקת חלבון בשקית ניילון ותראה שכל מה שארצה הם יכתבו בדוח הסופי. גם שזה הגיע בתוך קופסה שחורה של מטוס סגורה בעטיפה הרמתית. כבר הייתי במעבדה והם אמרו שמבחינתם זה לא משנה, אז אל תגיד "לעולם".
כמו שאמרתי עניין של אמון. אני לא אומר שמנהלי האתר עשו בכוונה או שיש פה נסיון מרמה, אני אומר שמבחינתי אני לוקח את זה בערבון מוגבל מאוד.

---------- התגובה התווספה ב 00:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:39 ----------

אני מסכים איתך, ואם אני לא טועה (משה יתקן אותי), בשעתו LBS לא היה קשור לשום עסק כלכלי.
לגבי הסטייה, היא תלויה במקום הייצור, בארץ מותר לסטות בטווחים משמעותיים, בארה"ב הרבה פחות. בבדיקות יצאו גם תוצאות של סטיות משמעותיות מבחינת כמות החלבון.

אני לא מנסה לפגוע פה באף אחד. פשוט אומר שצריך להיות סקפטים. חבל שכולם קפצו ישר לשרוף את ההודעות שלי על המוקד 👹

הפורום לקח את האבקות לבדיקה בתחילת דרכו, רק כמה חודשים אחרי בעל האתר הסכים לשים באנר של חנות תוספי תזונה (מאסל האוס) שמוכרת את כל המותגים בארץ, כך שאין פה שום קשר לבדיקות מעבדה ולגוף שסך הכל שם פה באנר פרסומי לחנות שלו.
שום נסיון או אמירה שלך לא תצליח לפקפק באמינותו של משה ושל אתר LBS ! כל הבדיקות גובו בהצהרה של המעבדה שהמוצרים הגיעו סגורים הרמטית, מעבדת בכטוכם לא תעשה שום הנחה לאף אחד ובטח לא לנו שעד שהגענו אליהם לבדיקות הם לא שמעו עלינו לעולם! אל נא תנסה לפקפק באמינות האתר.

אותנו לא מעניין מה עשו אחרים, הבדיקות שלנו אמינות במאת האחוזים וניתן להתקשר למעבדה ולבדוק, יש מספר בדיקה על הטופס וניתן לאמת עם המעבדה האם הגיעה קופסא סגורה הרמטית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית