הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עידכון בדיקות מעבדה --->חובה כניסה

מצב
השרשור נעול
אותנו לא מעניין מה עשו אחרים, הבדיקות שלנו אמינות במאת האחוזים וניתן להתקשר למעבדה ולבדוק, יש מספר בדיקה על הטופס וניתן לאמת עם המעבדה האם הגיעה קופסא סגורה הרמטית.

כמו שאמרתי, אפשר לבקש מהם שיכתבו שהקופסה הגיעה הרמטית וזו יכולה גם להיות קופסה של גלידה שנגמרה והיא סגורה הרמתית ככה שלהתקשר לא יעזור. וזה אגב בדיוק מה שקרה עם המקרה שציינתי עם קובי עזרא. אני מפסיק לכתוב שלא תחשבו שיש לי איזה אינטרס לערער את האתר, כתבתי את דעתי. וכל אחד שיעשה מה שבא לו.

כמו שאמרתי, אפשר לבקש מהם שיכתבו שהקופסה הגיעה הרמטית וזו יכולה גם להיות קופסה של גלידה שנגמרה והיא סגורה הרמתית ככה שלהתקשר לא יעזור.

מה שאתה אומר פה זאת הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתי לאחרונה, בכטוכם זה לא מעבדה שיושבת בשוק הכרמל, מדובר במעבדה מהשורה הראשונה בארץ אם לא הטובה ביותר, הם קיבלו מאיתנו קופסאות מקוריות של החלבונים של כלהמותגים ששלחנו,וזאת הסיבה מדוע הם כתבו על המסמך שהגיעו קופסאות מקוריות סגורות הרמטית.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, אפשר לבקש מהם שיכתבו שהקופסה הגיעה הרמטית וזו יכולה גם להיות קופסה של גלידה שנגמרה והיא סגורה הרמתית ככה שלהתקשר לא יעזור. וזה אגב בדיוק מה שקרה עם המקרה שציינתי עם קובי עזרא. אני מפסיק לכתוב שלא תחשבו שיש לי איזה אינטרס לערער את האתר, כתבתי את דעתי. וכל אחד שיעשה מה שבא לו.
אני לא יודע מה היה עם קובי עזרא, אבל יש לי בדיקות שפתחו את הדליים באמצע המעבדה (הם היו סגורים אבל לא רצינו להשאיר אותם שם) והם לקחו כמה סקופים לתוך קופסה שלהם. כשיצאה בדיקת המעבדה רשמו שם שהדוגמית הגיע בתוך מבחנה ולא בארזיתה המקורית.
כשאמרתי שזה לא נכון והבאנו את הדליים המקוריים והכימאית לקחה את הדוגמיות כי לא רצינו להשאיר את הדליים (לקחנו את הדליים מאנשים כאן בפורום שהתנדבו לכך ולא רצינו להשאיר את הדליים כי הם לא שלנו, מה גם לך תדע מה הם יכניסו לך עוד באבקה שם כשהם בודקים אותה).
בקיצור מפה לשם הם אמרו שזה בעיה שלנו והיינו צריכים להשאיר את הדליים כמו שהם, לרשום את המספר אצווה ואת השם המלא כולל הטעם של הבדיקה. וזה מה שעשינו, הכנסנו עוד דלי והפעם אטום וסגור לגמרי ורשמנו את המספר וכל הדברים כמו שצריך ויצא מה שיצא.
אם אתה מערר ומפקפק באמינות האתר, אתה מוזמן לקחת דלי של כל מה שנבדק כאן וללכת לבדוק את זה באמינולאב, בבקטוכם ובעוד מעבדות שקיימות בשוק. המחירים של הבדיקות הם בין 230 ל 350 שקלים לבדיקה של ערכים תזונתיים, ככה שזה לא הרבה וכל אחד יכול להתמודד עם זה.
לגבי מאסלהאוס, כשעשינו את הבדיקות לא הייתה אף חנות או גורם עיסקי שהיה תומך בפורום, וגם כיום אני לא חלק ממאסלהאוס, הם נותנים חסות לאתר כדי להמשיך לתחזק את האתר ובתמורה הם מקבלים פירסום. אני לא איש מכירות שלהם ואני לא מקדם מוצרים שלהם בדרך כזו או אחרת ולא תראה אותי גם עושה את זה, אלא אם יש מוצר שאני באמת אישית חושב שמתאים ל X Y Z ולדעתי הוא גם טעים, שווה את המחיר ואיכותי וגם זה יהיה לעיתים רחוקות כי אני פשוט לא סובל למכור ולא רק חלבונים.

5HT, מה אתה רוצה? יש לך תוצאות של בדיקות, ונאמר לך איך הן נעשו. השאר תלוי בך - רוצה תקבל, לא רוצה לך תעשה בדיקות משלך. מה הבעיה שלך?

אולי הוא נציג של אלה שנכשלו בבדיקות והוא מנסה "לרכך את הכישלון שלהם" 😆

נערך לאחרונה:
אולי הוא נציג של ה-FDA!

5HT, מה אתה רוצה? יש לך תוצאות של בדיקות, ונאמר לך איך הן נעשו. השאר תלוי בך - רוצה תקבל, לא רוצה לך תעשה בדיקות משלך. מה הבעיה שלך?
אמרתי בדיוק מה שכתבת כאן. רק אמרתי שכדאי תמיד להיות סקפטים. לאו דווקא בגלל אתר LBS אלא כל אתר אחר.
אני בקשרים טובים מאוד עם אתרים אחרים, אבל אין לי שום אינטרס לעשות פה מהומה או בלאגן. כמו שאתה רואה, לא כתבתי ספציפית על שום אבקה וגם לא שאלתי איזה נבדקו. אני מצטער אם אתה מרגיש מאוים מההודעות האלה איכשהו, כמו שאמרתי, אני רוצה להפסיק את הדיון הזה כי זה סתם מיותר מכאן...

אני לא מרגיש מאויים, בטח שלא ממך. אתה התחלת את הדיון המיותר הזה, ולא ברור מה המטרה. מצד אחד ניסית להגיד שהבדיקות לא היו רציניות ומצד שני אתה מנסה להגיד שלא ניסית להגיד כלום.
אתה מוכן להחליט?

אני לא מרגיש מאויים, בטח שלא ממך. אתה התחלת את הדיון המיותר הזה, ולא ברור מה המטרה. מצד אחד ניסית להגיד שהבדיקות לא היו רציניות ומצד שני אתה מנסה להגיד שלא ניסית להגיד כלום.
אתה מוכן להחליט?

מה עוד לא הבנת מה המטרה שלו? מנסה "בתמימות" לערער את האמינות של LBS, אני חושב שעדיף להמליץ לו לחזור לאלה ששלחו אותו ולהגיד- נכשלתי במשימה להכפשת LBS 😃

נערך לאחרונה:
אמרתי בדיוק מה שכתבת כאן. רק אמרתי שכדאי תמיד להיות סקפטים. לאו דווקא בגלל אתר LBS אלא כל אתר אחר.
אני בקשרים טובים מאוד עם אתרים אחרים, אבל אין לי שום אינטרס לעשות פה מהומה או בלאגן. כמו שאתה רואה, לא כתבתי ספציפית על שום אבקה וגם לא שאלתי איזה נבדקו. אני מצטער אם אתה מרגיש מאוים מההודעות האלה איכשהו, כמו שאמרתי, אני רוצה להפסיק את הדיון הזה כי זה סתם מיותר מכאן...

אני מתחיל לחשוב שיש לנו מבקר מהפורום השכן. אתה זוכר במקרה איזה אבקה נכשלה אז כישלון חרוץ בבדיקות מבחינת היחס בין המוצהר למה שקורה בשטח?
אני תמיד סקפטי, אפילו עשיתי בזה תואר.

גשש בלש מר לטיסימוס מריח נכון 👏
יפה שעד גרמניה הצלחת להריח אותו 😃

אם זה לא אתר מסחרי והחנות רק בשיתוף פעולה איך אני יכול לערער את אמינות האתר? למה כל המנהלים נכנסו מהר לתקוף את ההודעות?
אני לא מנסה לערער שום דבר, אני כן כותב גם בפורומים אחרים... זה משהו שאסור לי לעשות? לא מבין על מה היריבות והתוקפנות. סה"כ כתבתי את דעתי, לא ממש הסתרתי פרטים מזהים על עצמי, אין לי שום מניע וחבל שאתם ישר תוקפים ומחפשים תיאוריות קונספירציה.
מלכתחילה באתי לכתוב פה כי היה נדמה לי שיש פה קצת יותר גישה בוגרת... כנראה שלא.

לטיסימוס - זו היתה חברה ישראלית, לא זוכר את השם. המקרה היה עוד לפני שהאתר והפורום כאן היו קיימים, משהו בסביבות 2001-2002.

הדבר היחיד שנראה לנו מוזר שאתה מנסה באלגנטיות לנסות ולפקפק באמינות הבדיקות שהאתר עשה, אתה גם בוחר מילים יפות על מנת להסוות את הנסיון המכוער הזה.
תנסה לחשוב מה היית מרגיש אם היית מבזבז זמן בללכת למעבדה (משה הלך לפחות 5-6 פעמים), לבזבז כסף על בדיקות והחלבונים עצמם, ואז היה בא אחד כמוך ומפקפק בפרוייקט הזה שאף אחד לא הסכים לשים עליו שקל(אני מתכוון ששום אתר אחר לא היה מוכן להרים פרוייקט שכזה) חוץ ממשה בעל האתר ובזכות הגולשים שתרמו מהכסף היקר שלהם ! עכשיו בטח אתה מבין למה אנשים פה מדברים אליך ככה, אנחנו יודעים איזה מאמץ נעשה פה ולכן אנחנו עונים כך למי שמנסה לפקפק באמינות המוחלטת של הבדיקות.

נערך לאחרונה:
אם זה לא אתר מסחרי והחנות רק בשיתוף פעולה איך אני יכול לערער את אמינות האתר? למה כל המנהלים נכנסו מהר לתקוף את ההודעות?
אני לא מנסה לערער שום דבר, אני כן כותב גם בפורומים אחרים... זה משהו שאסור לי לעשות? לא מבין על מה היריבות והתוקפנות. סה"כ כתבתי את דעתי, לא ממש הסתרתי פרטים מזהים על עצמי, אין לי שום מניע וחבל שאתם ישר תוקפים ומחפשים תיאוריות קונספירציה.

לטיסימוס - זו היתה חברה ישראלית, לא זוכר את השם. המקרה היה עוד לפני שהאתר והפורום כאן היו קיימים, משהו בסביבות 2001-2002.

אני לא יודע איפה לא ראית גישה בוגרת. טענת טענה - אנשים ערערו עליה תוך הצבעה על הבעייתיות שבה. המשכת בטיעונים כאלה או אחרים, וזכותם של האנשים או לקבל אותם או למצוא אותם לא משכנעים. לא קרה כלום. כאמור, הפורום היה ונשאר עצמאי.
אתה כמובן זכאי לבקר בפורומים אחרים, טיב המשפט לגבי "היחסים הטובים" פשוט לא היה ברור לי (בנאדם לא כותב בפורומים שהוא לא ביחסים טובים איתם)ֿֿ, אלא אם אתה מתכוון "יש לי חברים מנהלים בפורומים אחרים" או משהו כזה, ואז, אם אותו פורום הוא פלטפורמה לשיווק מוצרים מסוימים, המשפט שלך נשמע מעט צורם.

• פותח/ת השרשור

אתה מערער את אמינות האתר כי האתר הוא זה שעשה את הבדיקות ולא החנות (מאסלהאוס) כי היא לא הייתה בשיתוף פעולה עם LBS כשעשינו את הבדיקות. לכן כל עוד אתה רושם שהאתר עשה משהו שיקרי או עשה קומבינה, אתה מתכוון ישירות ל LBS.
מותר לך לעשות הכל, ולרשום הכל, זה עדיין פורום חופשי וציבורי אבל אל תצפה לקבל ליטופים ומחמאות כשאתה מפנה אצבע מאשימה כלפי האתר ומנסה להוציא אותו לא אמין (או אותי יותר נכון) כאשר אני בזבזתי ימים שלמים וטלפונים ועוד הרבה זמן וכסף על הבדיקות. התרומות שנאספו דאז ממשתמשים היו כ-40% משווי הבדיקות, שאר ה 60% אני מימנתי מכספי האישי. אז עכשיו תבין למה "תוקפים" אותך, כי כל מה שאתה אומר זה לא נכון ואתה אישית לא ביקרת והיית איי פעם במעבדה שתוכל להצהיר דברים ואתה מתבסס רק על מקרה אחד שנקרא קובי עזרא. אני יכול לומר לך שבדיקות המעבדה עשו מהומה רבה ואני אפילו ישבתי עם מנהל בקטוכם על העניין כי הרבה התעניינו ושאלו והתקשרו לשאול על העניין וקיבלתי ממנו שיתוף פעולה מלא לגבי הבדיקות שנעשו ופירסומם. אני אגיד לך יותר מזה, בגלל שלא האמנתי בתוצאות בדיקות המעבדה של אולטימייס נוטרישן (ISO 93) אני מכספי האישי רכשתי עוד דלי, במיוחד ממקום אחר והכנסתי אותו שוב לבדיקת מעבדה כדי לבדוק שוב כי חשבתי שהמעבדה פישלה. הפלא ופלא התוצאות יצאו יותר גרועות מהבדיקה הקודמת שעשיתי, ומה עשיתי עם התוצאות? לא פירסמתי אותן. אז אם הייתי כזה מכור, וכל הפורום היה כזה מכור ותומך מאסלהאוס, דימטייז, ISS ומה שלא יוצא בכך, אני הייתי כרגע שם את הבדיקות מעבדה הללו בתור באנר שלם למעלה ומראה כמה חברות אחרות חרא, אבל יש לי מוסר וגם היה לי הרבה כאב ראש מהבדיקות מעבדה הללו והחלטתי לסיים את הפרוייקט ולסיים את הנושא הזה, מה גם שנסגר הברז ואנשים הפסיקו לתרום.

כמה ילדים בפורום + כאלה שבקושי התחילו את הלימודים שלהם מבינים יותר טוב.

אתה באמת השוואת עכשיו את האתר הזה לבין מנהל המזון והתרופות האמריקאי?
בין אם הוא טוב או לא, קצת נסחפת.
צודק. אני ילד בפורום ואני זה שאמר ששומן רווי זה לא בריא ושהוא שוקע בעורקים.
מה אני מבין? הרי בחדר של הרופא יש תמונה של פירמידת המזון והיא אומרת שהכי חשוב לאכול דגנים ושמנים מהצומח.

אלכס באמת נסחפת, בפורום שלנו אין הגיון והתבססות על עובדות ומחקרים עדכניים. וגם כולנו ילדים. (ואף אחד לא רופא)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צודק. אני ילד בפורום ואני זה שאמר ששומן רווי זה לא בריא ושהוא שוקע בעורקים.
מה אני מבין? הרי בחדר של הרופא יש תמונה של פירמידת המזון והיא אומרת שהכי חשוב לאכול דגנים ושמנים מהצומח.

אלכס באמת נסחפת, בפורום שלנו אין הגיון והתבססות על עובדות ומחקרים עדכניים. וגם כולנו ילדים. (ואף אחד לא רופא)

עם הציניות שלך עוד יחשבו שאתה רציני 😉

משה הבהיר את הנקודה מעולה, LBS הוא האתר הכי אמין בתחום ועל זה אין עוררין !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית