הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk 677

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
אני בן 25, טבעי מתאמן בערך 4-5 שנים מאוד אוהב את התחום ומשקיעה ואני רוצנ להתחיל להכנס לעולם אבל בהכי הדרגתיות שיש קודם לראות בכלל איך זה משפיעה עליי ואם זה מתאים לי…אני יודע שmk זה לא סטראויד וזה לא סארם זה gh רציתי לדעת מסייקל mk סולו למה אני יכול לצפות גם בתופעות לוואי וגם בתוצאות והאם שומרים את התוצאות כשמפסיקים…?

והאם צריך בדיקות דם לפני ואחרי וpct ? מהבדיקה שלי הבנתי שאין צורך כי זה לא פוגע בציר

נערך לאחרונה:
אני מתחיל להאמין שזה בוט..
נכון?
לא הגיוני שזה אשכול שני שלו והוא מתעלם מכל מה שכותבים לו..
אל תקח סארמס לבד בלי טסט כבסיס
תוצאות לא יהיה כמו שאתה חושב וזה בזבוז כסף אם תקח לבד

• פותח/ת השרשור
נכון?
לא הגיוני שזה אשכול שני שלו והוא מתעלם מכל מה שכותבים לו..
אל תקח סארמס לבד בלי טסט כבסיס
תוצאות לא יהיה כמו שאתה חושב וזה בזבוז כסף אם תקח לבד
איזה אשכול שני אולי אשכול מספר 7 או 8 שעונים לו את התשובה והוא שואל את אותה שאלה כול פעם...מוזר לא ברור לי למה הראש בקיר הזה..הרי הוסבר לו שזה סתם לא ייתן לו תוצאות והוא ממשיך לשאול...באמת חשוב לעזור לכול מי ששואל שאלות אבל פה זה מוזר כבר כאילו הוא לא מבין מה שמסבירים
סארמס ? אני מדבר איתך על mk זה gh
איזה gh נראלך mk מתקרב לgh אותנטי בכלל?

• פותח/ת השרשור
איזה אשכול שני אולי אשכול מספר 7 או 8 שעונים לו את התשובה והוא שואל את אותה שאלה כול פעם...מוזר לא ברור לי למה הראש בקיר הזה..הרי הוסבר לו שזה סתם לא ייתן לו תוצאות והוא ממשיך לשאול...באמת חשוב לעזור לכול מי ששואל שאלות אבל פה זה מוזר כבר כאילו הוא לא מבין מה שמסבירים

איזה gh נראלך mk מתקרב לgh אותנטי בכלל?

לא מבין את הכאב לב הזה כלפי זה שפתחתי נושאים פתחתי התייעצתי שאלתי לא נוח להם לענות כואב לכם אל תענו אף אחד לא חייב אותכם אני בא לאול וללמוד

לא מבין את הכאב לב הזה כלפי זה שפתחתי נושאים פתחתי התייעצתי שאלתי לא נוח להם לענות כואב לכם אל תענו אף אחד לא חייב אותכם אני בא לאול וללמוד
גבר
Mk 677 לבד
שאלת וענו לך בלאט

כנראה שיש לך בעיה לקבל החלטות, ההחלטה אם להכניס דבר כזה או אחר היא 100% שלך ולא של אף אחד אחר
לא משנה מה יכתבו לך וכמה אשכולות תפתח, אתה צריך לקבל החלטה.

וכן הדבר הכי קשה בעולם והמצרך הכי נדיר ביקום זה בעצם אנשים שעוזרים לאנשים אחרים לקבל החלטות אבל בוא תכלס.. גוף שלך, רוצה לעשות בו ניסויים, תפאדל. הרבה אנשים עושים ניסויים בגוף שלהם, זה לגמרי בחירה שלך.
חלק מהאנשים משתתפים בניסוי של אנשים אחרים כמו החיסון לקורונה, אבל ההחלטה מה להכניס לגוף שלך היא 100% שלך.

אתה מבין אבל שאנחנו עוזרים לך באהבה ועונים לך ואתה פותח שוב את אותו האשכול עם אותה השאלה? לא כאב לב חלילה תלמד ותחכים בשביל זה נועד הפורום אבל לשאול שאלה,לקבל עליה תשובה ולשאול אותה פעם אחר פעם למרות שקיבלת תשובה מספר פעמים זה לא מובן לי מדוע..זה הכול אבל זה עניין שלך ושיהיה לך בהצלחה בכול מקרה

אני יודע שmk זה לא סטראויד וזה לא סארם זה gh רציתי לדעת מסייקל mk סולו למה אני יכול לצפות גם בתופעות לוואי וגם בתוצאות והאם שומרים את התוצאות כשמפסיקים…?

אתה תעלה 10 קילו שריר ותרד לפחות 7-8 אחוז שומן וכל זה בחודש ימים

תאכלס לדעתי אם תיקח mk למשך 3 חודשים שזה זמן מטורף אתה תוכל לעלות על במה במר ישראל - לא בטוח תזכה אבל תוכל לעלות עם גוף מרשים.

תיקח בחשבון שאחרי 3 חודשים של שימוש בmk אתה תחחיל לגבוהה גם וכפות הידיים שלך יתחילו להתרחב.

מה אתה חושב שכל הבודי-בילדרים מפגרים ומבזבזים אלפי שקלים בחודש על gh, אינסטלין, טסט ודקה וכו'... ?? ממש לא - זה רק האנשים פה בפורום כותבים שטיות.
כל המקצוענים לוקחים mk חודש לפני תחרות ועולים לבמה

מה קרה לך Mk זה הרי gh וכל מי שלקוח gh יותר מחודש ימים עולה 10קילו שריר .

אתה תעלה 10 קילו שריר ותרד לפחות 7-8 אחוז שומן וכל זה בחודש ימים

תאכלס לדעתי אם תיקח mk למשך 3 חודשים שזה זמן מטורף אתה תוכל לעלות על במה במר ישראל - לא בטוח תזכה אבל תוכל לעלות עם גוף מרשים.

תיקח בחשבון שאחרי 3 חודשים של שימוש בmk אתה תחחיל לגבוהה גם וכפות הידיים שלך יתחילו להתרחב.

מה אתה חושב שכל הבודי-בילדרים מפגרים ומבזבזים אלפי שקלים בחודש על gh, אינסטלין, טסט ודקה וכו'... ?? ממש לא - זה רק האנשים פה בפורום כותבים שטיות.
כל המקצוענים לוקחים mk חודש לפני תחרות ועולים לבמה

מה קרה לך Mk זה הרי gh וכל מי שלקוח gh יותר מחודש ימים עולה 10קילו שריר .
שכחת לרשום שחובה להסניף יחד עם זה 5 גרם קריאטין

זה ממש, אבל ממש ושוב בדגש על ממש לא GH.

תצפה בעיקר לתחושת רעב. תחושה זו תקל עליך לאכול יותר ומשם סביר להניח תגיע עלייה במשקל. הרוב יהיה נוזלים, חלק יהיה שומן וחלק קטן מזה יהיה מסת שריר. מעבר לזה לא חושב שתרגיש משהו, אולי איכות השינה שלך תשתפר מעט.

בעיניי חומר מיותר לגמריי אלא אם כן אתה מישהו שלא מצליח להעלות במשקל גוף כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית