עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השתמשתי אני בפיור פלטינום ולא יצאתי מרוצה בכלל..הרגשתי כאילו אין חומר פעיל שם/מדולל ביותר,השתמשתי בטסט אננטט.
צירפתי לך תמונה של מה שהשתמשתי
עזבו אתכם מכל הדילרים בשקל האלה בארץ, תזמינו מאירופה וזהו.
הודו אשש, deuspharma היא חברה הודית והיא אמינה מאוד.הודו גם תופס ?
כן כמו שאמרו מעלי, DeusMedical אמינה ומאוד איכותית , מניסיון עם הטסט שלהם הוא מעולה ואני יודע ממקור ראשון שאנאבר שלהם גם פצצה.הודו גם תופס ?
רק מקור אמין והכל פיקסכן כמו שאמרו מעלי, DeusMedical אמינה ומאוד איכותית , מניסיון עם הטסט שלהם הוא מעולה ואני יודע ממקור ראשון שאנאבר שלהם גם פצצה.
סוס מנצח לא מחליפים אם וורטקס היה טוב תמצא דילר שיביא לך וורטקס.מחיפוש שעשיתי בפורום לא כל כך הבנתי אם החברה מומלצת או לא, עד עכשיו השתמשתי בטסט e של ורטקס ואין תלונות אבל הדילר נעלם לי ומה שיש לי אופציה כעת להביא זה את הטסט של פיור
איכותי או לא? במידה וכן, האם ויאל מקורי חייב להיות עם קוד?
לאחרונה קשה קצת להשיג אותם משום מה..הייתי בעבר משתמש המון בורטקס ונעלמו מהשוק לאחרונהסוס מנצח לא מחליפים אם וורטקס היה טוב תמצא דילר שיביא לך וורטקס.
לאחרונה קשה קצת להשיג אותם משום מה..הייתי בעבר משתמש המון בורטקס ונעלמו מהשוק לאחרונה
עזבו אתכם מכל הדילרים בשקל האלה בארץ, תזמינו מאירופה וזהו.
השתמשתי אני בפיור פלטינום ולא יצאתי מרוצה בכלל..הרגשתי כאילו אין חומר פעיל שם/מדולל ביותר,השתמשתי בטסט אננטט.
צירפתי לך תמונה של מה שהשתמשתי
איזה חברות מאירופה היית ממליץ?עזבו אתכם מכל הדילרים בשקל האלה בארץ, תזמינו מאירופה וזהו.
אכן כן,יש קוד ועבר בדיקה בהצלחהאיזה חברות מאירופה היית ממליץ?
היה לך קוד לבדוק שהתרופה מקורית?
איזה חברות מאירופה היית ממליץ?
אכן כן,יש קוד ועבר בדיקה בהצלחה
שים לב ששאר השאלות מופנות לjewtrt ולא אליי 😃ליטרלי התעלמת מכל השאלות שלו חחחח