הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה בושם אתם משתמשים/רוצים לקנות?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
נכנסתי קצת חזק לעולם הבישום לאחרונה, חשבתי לפתוח דיון, שנוכל לעזור אחד לשני לפני קניה, ולשתף על התנסויות עם בשמים

אז איזה בושם ומה סגנון שלו? (אם הוא לא מוכר)
איך הביצועים? (מי שלא מכיר, הכוונה למחמאות, עוצמה, וכמה זמן מריחים)

החדשים שבדרך אליי
Versace Erros E.D.P - מתוק מאוד, בושם מסיבות בעיקר, חזק מאוד, ולפחות 10 שעות נשאר על הגוף, אחרי 5-6 שעות משאיר ריח מתוק וטוב (הרבה מחמאות מבחורות)

Acqua di geo Profumo E.D.P - עוד לא יצא לי לנסות אשמח לשמוע ממי שיש

ומתלבט אם להביא את Versace Blue jeans - בושם עם ארומה של פעם אבל צעירה יחסית, ריח מתוק ומנטה גרגירי קצת, די ייחודי ומחזיק לפחות 8-10 שעות על הגוף מתאים לכל אירוע ולכל מזג אוויר, לפעמים קצת אגרסיבי לאנשים

נערך לאחרונה:
paco rabanne - invictus
השתמשתי בו בעבר
היום יש לי the scent - boss
וגם sauvage - dior
מאוד אוהב את הריחות הטיפה מתוקים האלה
שני הבשמים שאני משתמש כרגע נשארים להמון זמן, הבת זוג שלי אמרה שעדיין מריחים אפילו אחרי מקלחת

RYP48_Z_P_8435415012690_1.png

LE MALE של ג'אן פול
איתו קרוב ל10 שנים
גם מוטיבציה לחיטוב..

השתמשתי בו בעבר
היום יש לי the scent - boss
וגם sauvage - dior
מאוד אוהב את הריחות הטיפה מתוקים האלה
שני הבשמים שאני משתמש כרגע נשארים להמון זמן, הבת זוג שלי אמרה שעדיין מריחים אפילו אחרי מקלחת
למה החלפת?

כשהתחלתי להתעניין יותר הבנתי שזה תחום רחב ויש פורומים / אתרים שלמים שמתעסקים רק בזה.
חוץ מהריח הראשוני יש גם דירוגים של זמן החיים של הבושם, אפטר-ריח וכו׳

יש בשמים שמתקרבים לאלף או יותר לבקבוק קטן, וגם שם יש batchים מוצלחים יותר וכאלה שלא (נגיד משהו שיוצר ב02/20 יכול להיות ידוע לשמצה מבחינת ביצועים לעומת משהו שיוצר לפני ויצא יותר מוצלח) ואנשים אשכרה מדרגים וככה אתה יודע איזה שנתון כדאי לקנות של אותו הבושם
זה יותר רלוונטי בבשמים יקרים, אבל אם אתה מוציא הרבה כסף זה משהו ששווה לבדוק

AVENTUS של CREED לדוגמה נחשב לקלאסיקה ואני אישית אהבתי, הביצועים בהתאם אבל גם המחיר (פה כדאי לברר איזה batch עדיף)

נערך לאחרונה:
Rochas Man אחלה ליומיום
Dior Sauvage קצת חרוש אבל ריח ממש טוב לדעתי
Mont Blanc Explorer
D&G The One EDP מתאים לשעות ערב וימים קרירים לטעמי, נשאר המון שעות

בתור חובב בשמים שלא יוצא מהבית ללא בישום, כן, אפילו לאימון, חשוב בושם טוב ושלא יהיה יקר

עבור לדף המבוקש

לאחרונה קניתי את זה, מאוד מרוצה, גם נשאר הרבה על הגוף

אני הכי אוהב את הישנים, יש לי פולו ירוק משנת 1981 ,מריח כמו גבאי בית כנסת בשנות ה 90

מעולה:sarcastic:

פרנהייט של דיור, יצא בסוף שנות ה80. לא זול ואף פעם אין עליו הנחה בחגים 🤦‍♂️

מורכב מריחות שנחשבים מאוד גבריים:

The fragrance is structured around fresh notes of Sicilian Mandarin, a blend of masculine Wood and Leather, and a Violet accord

כמו כל בושם, הוא מריח קצת אחרת על אנשים שונים.

זה בושם שצריך להתנדף קצת כדי שהריחות הטובים יבלטו, אם אתה מנסה אותו אז תן לו לפחות שעה על הגוף לפני שאתה בוחן את הריח.

*לא בושם צעיר ורענן*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית