הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה בושם אתם משתמשים/רוצים לקנות?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
בושם פגז
לא נופל מהקריד
חולה עליו, ממש טוב, יש לי גם את האינטנס שלו.
אוד זה שמן שמופק מעץ אגרווד שמודבק בפטריה מסויימת, מה שיש בשוק זה סינטטי.
אמיתי עולה כמה מאות דולרים לגרמים בודדים

חולה עליו, ממש טוב, יש לי גם את האינטנס שלו.
אוד זה שמן שמופק מעץ אגרווד שמודבק בפטריה מסויימת, מה שיש בשוק זה סינטטי.
אמיתי עולה כמה מאות דולרים לגרמים בודדים
ריח חזק בצורה קיצונית בשעה הראשונה,אחר כך מגיע הריח והחותם הנעים שלו

באמת the one מחזיק הרבה זמן? שמעתי שהוא לא משהו בעניין המשך זמן דווקא מפתיע לשמוע, מצטער שלא הבאתי אותו עכשיו

רוב הזמן כשאני משתמש בו זה בשעות הערב ותמיד הוא נשאר לי עד סוף היום וריח די חזק. נניח אם אני משווה אותו לsauvage אז הthe one מחזיק יותר זמן לי.
מה שכן עם הדיור אני יותר בשעות יום אז כנראה זיעה וחום מנדף אותו יותר והthe one בערב אז יותר קריר. אבל אני סתם מנחש לא בטוח

ריח חזק בצורה קיצונית בשעה הראשונה,אחר כך מגיע הריח והחותם הנעים שלו
האף הישראלי לא רגיל לריחות כאלו, לצערי הבושם הזה הופסק מייצור, תשמור על מה שיש לך.
הנה עוד כמה טובים ביותר

קבצים מצורפים

• IMG_20201214_145350.jpg
    IMG_20201214_145350.jpg
    KB 80.3 · צפיות: 63
  • IMG_20200820_101411.jpg
    IMG_20200820_101411.jpg
    KB 138.3 · צפיות: 67
  • IMG_20191103_113725.jpg
    IMG_20191103_113725.jpg
    KB 100.8 · צפיות: 64
איזה תחמושת 😃
תהנה
*ובהחלט אני משתמש בו בתבונה(טיפין טיפין)

• פותח/ת השרשור
וואו נשמע כמו משהו שצריך לבדוק 😃
יש לך הרבה נסיון עם הזמנות מ KSP? כי ראיתי ברשת מלא תלונות

השירות לקוחות שלהם קצת בעייתי מהסיבה שאין מענה טלפוני, והשירות ניתן רק בוואטספ והמענה הוא איטי וקצר.. מבחינת הזמנות הם מעולים והמחירים שלהם כרגע לדעתי הכי טובים בשוק
התכוונתי מבחינת ״עוצמה״ חזק ברמות!
נשאר על הגוף גם אם משפשפים עם ליפא 😃
יש לטום פורד ריחות נהדרים
הבעיה עם כל אלה,שהם יקרים מאוד

מאוד רוצה לשים את היד על אחד הבשמים שלו, אבל המחיר מונע ממני כרגע
מעלה את אחוזי יחסי המין שלכם ב30%
ברצינות ריח מטורף.
תן קצת הסבר עליו
רוב הזמן כשאני משתמש בו זה בשעות הערב ותמיד הוא נשאר לי עד סוף היום וריח די חזק. נניח אם אני משווה אותו לsauvage אז הthe one מחזיק יותר זמן לי.
מה שכן עם הדיור אני יותר בשעות יום אז כנראה זיעה וחום מנדף אותו יותר והthe one בערב אז יותר קריר. אבל אני סתם מנחש לא בטוח

לא מתוק מידי בריח שלו אחרי זמן?
אגב חברים תרגישו חופשי להציע הצעות להחלפה פה או למכירה אם זה לא נוגד את חוקי הפורום, אפשר לחסוך פה הרבה כסף אחד לשני ביוזמה כזו

שאלה למומחים פה - אתם מזמינים בשמים על עיוור בלי להריח קודם בסופר פארם או עם דוגמית? איך יודעים מה טוב בלי להריח, סתם המלצות פה ושם או שיש איזה אתר ביקורות פופולרי או וואטאבר?

One million, בושם כמעט לא מוכר, בטח לא חרוש, נקנה בעיקר על ידי צפונים, ערסים משום מה בקושי קונים אותו, מומלץ

שאלה למומחים פה - אתם מזמינים בשמים על עיוור בלי להריח קודם בסופר פארם או עם דוגמית? איך יודעים מה טוב בלי להריח, סתם המלצות פה ושם או שיש איזה אתר ביקורות פופולרי או וואטאבר?

גם אני אף פעם לא הבנתי את זה... במיוחד לאנשים שיש להם טעם ספציפי בבשמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית