הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה בושם אתם משתמשים/רוצים לקנות?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
שאלה למומחים פה - אתם מזמינים בשמים על עיוור בלי להריח קודם בסופר פארם או עם דוגמית? איך יודעים מה טוב בלי להריח, סתם המלצות פה ושם או שיש איזה אתר ביקורות פופולרי או וואטאבר?
אני קונה לעיתים רחוקות יחסית, עד עכשיו קניתי בסופר פארם אחרי שהרחתי, עכשיו אני רואה ששווה יותר להזמין ב KSP או מקומות אחרים אבל אין מצב שאזמין משהו בלי להריח. לא חושב שאפשר להסתך על ביקורות של אנשים אחרים בזה.
בשמים שהיו לי על עיוור זה רק כאלה שקיבלתי מתנה מהאישה/משפחה, לשמחתי זה תמיד קלע לטעם שלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאלה למומחים פה - אתם מזמינים בשמים על עיוור בלי להריח קודם בסופר פארם או עם דוגמית? איך יודעים מה טוב בלי להריח, סתם המלצות פה ושם או שיש איזה אתר ביקורות פופולרי או וואטאבר?

בודק קודם כל את אחוז הריכוז בבושם, רשום בעטיפת הבושם ובדכל התחתית הבקבוק
E.d.t/E.d.p/Perfume זה בעצם אחוזי ריכוז בכמויות בין האלכוהול בבושם לבין השמנים בבושם, ככל שאחוז השמנים גבוה יותר, הסבירות שביצועיו יהיו בולטים יותר והריח יהיו פחות סינטטי, ולכן מחירו גבוה יותר (אבל ממש ממש ממש לא מה שתמיד קורה בפועל)

Heres-the-Difference-Between-EDP-EDT-and-EDC-in-Perfumes.png

url

- בודק לאיזה צורך אני צריך את הבושם (אם זה לעבודה, למפגשים יותר אינטימיים, יש כאלה שמתאימים יותר לחורף, יש כאלו שלקיץ, אבל לא חייב להיכנס לדקויות כאלו אם אתה קונה בושם אחד בלבד)

- בודק לאיזה ריחות אני מתחבר, מתוקים/פראשים/עדינים/גסים יותר

- לדעתי בלי להריח זה טעות לקנות לא משנה איזה בושם, מהסיבה שטעם הוא דבר אינדיבידואלי, יהיו בשמים שימכרו בכל העולם וכולם ימליצו עליהם, ואתה לא תבין על מה כל ההתלהבות, זה למה עולם הבשמים הוא סוג של Love it or hate it, כי ברגע שאתה מתחבר ונחשף, זה כמו לחפש בשוק מלא מוצרים את המוצר שהכי מאפיין את הריח שלדעתך מציג את עצמך.
אז דעתי, תשקיע בעצמך כמה ימים אפילו של בדיקות עד שתקנה משהו שתיהיה שלם איתו, בושם אחד טוב יכול לפתוח לך את כל החיבה לתחום (כמו בשעונים שקורה להרבה)

- בחזרה למה עושים:
הולך ובודק ריחות שמעניינים אותי, ובוחן אותם על העור, כמה זמן הם מחזיקים? איך התצוגה שלהם מרגישה בכל פרק זמן? (יש בשמים שבהתזה ובחצי שעה הראשונה מרגישים בריח אחד, ולאחר מכן הריח מקבל צורה אחרת לגמרי, זה עניין של שכבות וחשוב שאם הבושם עליך ומקרין כמה שעות שתדע שאחרי זמן הריח העיקרי שנשאר הוא ריח שאתה מתחבר אליו גם כן)

שוב חוזר לעניין הצורך כשהוא על עליי, אם הוא לעבודה, ויום עבודה שלי הוא 8 שעות, אני מצפה ממנו להקרין בהתאם.
המון בשמים "חזקים" אחרי שעה וחצי לא נשאר מהם זכר על העור/בגד.

ובסוף, קונה את האחד שאני הכי שלם איתו ועונה על הצרכים שלי

נערך לאחרונה:
אגב אתר נחמד שאנשים מדרגים בשמים ומציינים איזה ניחוחות יש בו (אולי לא תמיד מדויק אבל נחמד כדי לקבל כיוון לפני שמריחים)
Search by notes
תרשמו בחיפוש שם של בושם שמעניין אתכם ותראו למטהמה אנשים אומרים

• פותח/ת השרשור
קשה נורא להשיג את הבושם
Acqua di gio Profumo parfum
אם מישהו מעוניין אני מוכר אחד חדש 75 מל 😃

קבצים מצורפים

• 20211014_224920.jpg
    20211014_224920.jpg
    KB 34 · צפיות: 64
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית