הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Ido234
  • פורסם בתאריך

Ido234

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי, אז לאחרונה עברתי לAb, אבל לצערי לא הרגשתי איתה טוב. השילוב של הכתפיים והחזה גרם לי לעומס.. ובקושי הצלחתי לסיים כל אימון. כנל לגבי גב רגליים קדמית.. היה ארוך מדי וכבר אחרי סקוואט ודדליפט נהיה לי קשה מאוד להמשיך את האימון. החלטתי לעבור לabc ככה שגם יהיה לי יותר זמן התאוששות.. התחלתי איתה שבוע והאמת מרגיש מצויין. יש רק בעיה אחת, רציתי לדעת האם בעייתי שיום אחרי האימון גב אני מבצע דדליפט? יכול לפגוע בהתאוששות ובהתקדמות בתרגילי גב? תודה!
בכל מקרה זאת התוכנית-
A חזה יד אחורית
בנצ פרס 3
לחיצה בשיפוע חיובי עם משקולות 3
מקבילים 3
6 סטים ליד אחורית (משתדל לגוון בתרגילים)
B גב יד קדמית
מתח 3
משיכת פולי אחיזה רחבה 3
חתירה 3
6-7 סטים ליד קדמית (גם פטישים וכו..)
C רגליים כתפיים בטן
סקוואט 3
דדליפט 3
פשיטת ברכיים 3
תאומים 3
לחיצת כתפיים 3
הרחקה לצדדים 3
פרפר הפוך 3
10 דקות בטן

תודה לעוזרים

מה המטרה שלך? כוח? פיתוח גוף? או שניהם?

אין כאן הרבה סטים כל אימון, לדעתי אתה יכול לעשות AB ופשוט לשים שעון על המנוחות שלך שהאימון יהיה קצר יותר, ולהוריד משקל כדי שתספיק את האימון.

כמה חזרות את עושה בכל סט?

ומה תוכנית ההתקדמות שלך באימונים? במשקל או סטים וכמה?

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך? כוח? פיתוח גוף? או שניהם?

אין כאן הרבה סטים כל אימון, לדעתי אתה יכול לעשות AB ופשוט לשים שעון על המנוחות שלך שהאימון יהיה קצר יותר, ולהוריד משקל כדי שתספיק את האימון.

כמה חזרות את עושה בכל סט?

ומה תוכנית ההתקדמות שלך באימונים? במשקל או סטים וכמה?

היי, פיתוח גוף עלייה במסה. לגבי חזרות בתרגילים ה״גדולים״ 6-8 בדדליפט 5 ובאחרונים 10 חזרות. מודע לזה שאין הרבה סטים אבל שוב Ab גם היה לי קשה וגם לא הרגשתי שאני מתאושש כמו שצריך לאימון השני

היי, פיתוח גוף עלייה במסה. לגבי חזרות בתרגילים ה״גדולים״ 6-8 בדדליפט 5 ובאחרונים 10 חזרות. מודע לזה שאין הרבה סטים אבל שוב Ab גם היה לי קשה וגם לא הרגשתי שאני מתאושש כמו שצריך לאימון השני

למה אתה מתאמן למטרות פיתוח גוף ועושה דדליפט?
אתה בוחר תרגילים מורכבים שדורשים המון אנרגיה, וגם מבצע אותם בעצימות גבוהה,
בהנחה ואתה מתאמן את שאר האימון בנפח של פיתוח גוף זה מתכון מנצח לאימון של 3 שעות.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתאמן למטרות פיתוח גוף ועושה דדליפט?
אתה בוחר תרגילים מורכבים שדורשים המון אנרגיה, וגם מבצע אותם בעצימות גבוהה,
בהנחה ואתה מתאמן את שאר האימון בנפח של פיתוח גוף זה מתכון מנצח לאימון של 3 שעות.

לא כל כך הבנתי אותך.. למה שלוש שעות? בכל מקרה דדליפט אני עושה פעם בשבוע לא כל אימון

אני מעדיף פחות להעיר לתוכניות פיתוח גוף, כי אני בעיקר מתעסק בפיתוח כוח.

אבל לדעתי בחירת התרגילים והמשקל כאן הוא הבעיה, ואני גם סבור שאני לך תכנון התקדמות ראוי.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף פחות להעיר לתוכניות פיתוח גוף, כי אני בעיקר מתעסק בפיתוח כוח.

אבל לדעתי בחירת התרגילים והמשקל כאן הוא הבעיה, ואני גם סבור שאני לך תכנון התקדמות ראוי.

אז מה אתה מציע? למה בעייתי?

אז מה אתה מציע? למה בעייתי?
לבחור תרגילים ומשקלים שמאפשרים התאוששות, והרכבת תכנון התקדמות במשקלים או בחזרות או בסטים שיאפשרו אדפטציה ויכולת התאוששות מאימון לאימון.

או שתיקח מאמן טוב שכבר יודע איך לעשות את כל זה ויותר, ומלבד שיחסוך לך חודשים ואולי שנים של טעויות, הוא גם יכול למנוע פציעות ותסכול.

אני ממליץ על @OA שמלבד המקצועיות שלו, הוא גם דוגמה אישית למה שהוא מדריך אחרים, ותמיד שמח לעזור.

אל תעוף על עצמך @OA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית