הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט פחות מסוכן לנשים?

מישמישמישמיש

מושעה
590
209
נק' מוניטין:
327
590
209
טרנסג'נדרים לוקחים טסט כל החיים והם לא מתפגרים יותר מידי מהר
אבל תקנו אותי אם אני טועה אם אני עכשיו מתחיל סייקל (יותר נכון לא סייקל) ופשוט מזריק כל שבוע 250 מג (סתם זרקתי מספר)
זה כן עומד לפגוע לי בבריאות עוד X שנים

אנשים לוקחים trt כדי לשפר את החיים שלהם וזה אפילו מאריך את שנותיהם ומונע התקפי לב וכיוצא בזה
אין יותר מדי בעיה עם סטרואידים באופן עקרוני כאשר מדובר בלדמות רמות טסט טבעיות פלוס טיפה, הבעיה מתחילה כאשר עושים להם abuse ואתה גורם לגוף שלך לעבוד עם רמות שהוא לא אמור להגיע אליהם במצב טבעי
לסטרואידים במינון גבוה יש נטייה להעלות כולסטרול וכדוריות דם אדומות היינו לעשות את הדם צמיגי
אם אתה עושה את האירובי שלך, תורם פה ושם ודם ודואג למשטר נוזלים אין סיבה שזה יפגע לך בבריאות
אם אתה מ#יין לרצפטורים את הצורה ולא עושה מדי פעם הפסקות אז כן יש חשש כזה או אחר לבריאות של כל מיני מערכות בגוף שלך

בסופו של דבר יש לך טסט שהגוף שלך מייצר
אם תכניס טסט חיצוני כדי להגיע לרמות האלה ואפילו טיפה מעבר אפילו באופן מאוד ממושך לא אמור להיות בעיה באופן עקרוני פרט לסיכון לעקרות שעולה דרסטית באם אין hcg ברקע עקב השבתה ממושכת של הציר

אם תכניס מינוני על שיגרמו לך להגיע להרבה יותר מאשר הגוף האנושי יכול לייצר באופן טבעי אז המשוואה עלולה להשתנות אם כי זה תלוי במגוון רחב של גורמים

• פותח/ת השרשור
אנשים לוקחים trt כדי לשפר את החיים שלהם וזה אפילו מאריך את שנותיהם ומונע התקפי לב וכיוצא בזה
אין יותר מדי בעיה עם סטרואידים באופן עקרוני כאשר מדובר בלדמות רמות טסט טבעיות פלוס טיפה, הבעיה מתחילה כאשר עושים להם abuse ואתה גורם לגוף שלך לעבוד עם רמות שהוא לא אמור להגיע אליהם במצב טבעי
לסטרואידים במינון גבוה יש נטייה להעלות כולסטרול וכדוריות דם אדומות היינו לעשות את הדם צמיגי
אם אתה עושה את האירובי שלך, תורם פה ושם ודם ודואג למשטר נוזלים אין סיבה שזה יפגע לך בבריאות
אם אתה מ#יין לרצפטורים את הצורה ולא עושה מדי פעם הפסקות אז כן יש חשש כזה או אחר לבריאות של כל מיני מערכות בגוף שלך
אז אתה אומר שכל עוד אני משתמש בטסט אבל נמצא בטווח הנורמה של גברים הכל בסדר וזה יכול לעשות רק טוב הבעיה של טסט זה רק שיוצאים מטווח הנורמה של גברים?

נגיד אני מתחיל להזריק 100 מג טסט כל שבוע (מניח שזה לא יוציא אותי מטווח הנורמה) אבל זה כן יפגע ביצור טסט טבעי אז חוץ מזה שהייצור הטבעי יפגע כל השאר יהיה אותו דבר?

אז אתה אומר שכל עוד אני משתמש בטסט אבל נמצא בטווח הנורמה של גברים הכל בסדר וזה יכול לעשות רק טוב הבעיה של טסט זה רק שיוצאים מטווח הנורמה של גברים?

נגיד אני מתחיל להזריק 100 מג טסט כל שבוע (מניח שזה לא יוציא אותי מטווח הנורמה) אבל זה כן יפגע ביצור טסט טבעי אז חוץ מזה שהייצור הטבעי יפגע כל השאר יהיה אותו דבר?
זה קצת יותר מורכב מזה אבל בגדול כן וזה יכול להאריך חיים ולשפר את איכותם וזה למה רופאים מרשים לעצמם לרשום TRT לאנשים שצריכים את זה היינו למי שהציר עושה תאקלים

זה קצת יותר מורכב מזה אבל בגדול כן וזה יכול להאריך חיים ולשפר את איכותם וזה למה רופאים מרשים לעצמם לרשום TRT לאנשים שצריכים את זה היינו למי שהציר עושה תאקלים
לא יודע לגבי טסט אם כן/לא בריא, אבל באופן כללי בריאות ובמיוחד אריכות ימים וכו' זה לא שיקול של רופאים אם לתת לאדם טיפול כלשהו, השיקול זה לטפל נקודתית בבעיה שיש לאותו בנאדם (במקרה הזה תקלה בייצור טסט בגוף באופן טבעי), לא מעניין אם זה דופק משהו אחר או יעשה נזק בעוד כמה עשרות שנים.

לא מעניין אם זה דופק משהו אחר או יעשה נזק בעוד כמה עשרות שנים.
יש מחקרים בנושא לגבי טסט במינוני trt
חוסר בטסט לעומת רמות מספקות של טסט
טסט מאריך ומשפר איכות חיים חד משמעית

הבעיה המרכזית בארץ זה שהחומרים ללא פיקוח ולא עצם היותם "חומרים".

במידה והיה פרוטוקלים מסודרים מקופות החולים וליווי של רופאים היה סיכוי לא רע שזה היה משפר חיים של הרבה אנשים.

טרנסג'דרים דווקא מתפגרים מוקדם יותר ביחס לאוכלוסיה הכללית, לאו דווקא באופן ישיר מהטסט אבל זה יכול להיות אחד הגורמים.

ברמת העיקרון טסט הוא הורמון לא ממש בעייתי, רוב התופעות הפחות רצויות שלו הוא הפרת האיזון של הקולסטרול, קצת בעיות קרדיווסקולריות וזהו בערך. במיוחד במינונים נמוכים.

יש מחקרים בנושא לגבי טסט במינוני trt
חוסר בטסט לעומת רמות מספקות של טסט
טסט מאריך ומשפר איכות חיים חד משמעית
סבבה לא אמרתי אחרת, התייחסתי רק לסיבה שרופאים נותנים או לא נותנים טיפול מסויים ואין לזה קשר לבריאות ואריכות ימים

אבל תקנו אותי אם אני טועה אם אני עכשיו מתחיל סייקל (יותר נכון לא סייקל) ופשוט מזריק כל שבוע 250 מג (סתם זרקתי מספר)
זה כן עומד לפגוע לי בבריאות עוד X שנים
מה קרה לך?
אתה מתקלקל לנו?

קודם אתה רוצה להתחרות אצל הנשים, ועכשיו להזריק?

מה שטסט חיצוני צריך לעבור בגוף, ומה שזה גורם אחר כך. אין מחקר על זה, אבל לדעתי זה לא בריא ולא איך שהגוף שלנו בנוי. האם תמות בגיל צעיר? לא יודע, אבל בריא זה לא.

לדעתי זה לא בריא
כאשר משתמשים בטסט חיצוני לדמות ייצור טבעי יש מחקרים וספרות עשירה בנושא, trt זה אחד הדברים שכן נחקרו

כאשר מדובר על רמות שהגוף לא יכול לייצר באופן טבעי זה כבר סיפור אחר ושם התגובה שלך יותר מתאימה

כאשר משתמשים בטסט חיצוני לדמות ייצור טבעי יש מחקרים וספרות עשירה בנושא, trt זה אחד הדברים שכן נחקרו

כאשר מדובר על רמות שהגוף לא יכול לייצר באופן טבעי זה כבר סיפור אחר ושם התגובה שלך יותר מתאימה
הבחור ששאל הוא צעיר וכנראה עם רמה נורמלי של טסט בגוף, כל טסט חיצוני אצלו זה מעבר לנורמה.

אני לא מבין בגרמים, אבל 100 גרם בשבוע לא יתן לך בדיקות דם של טסט מעל הנורמה?

הבחור ששאל הוא צעיר וכנראה עם רמה נורמלי של טסט בגוף, כל טסט חיצוני אצלו זה מעבר לנורמה.

אני לא מבין בגרמים, אבל 100 גרם בשבוע לא יתן לך בדיקות דם של טסט מעל הנורמה?
הוא דיבר על מג וכתב בטעות או הטריל גרמים
די בטוח שאם תישאר חי כדי לספר אחרי 100 גרם לשבוע
כמעט בוודאות שבמיננונים כאלה יצמח לך זנב כמו בדרגון בול זי

הוא דיבר על מג וכתב בטעות או הטריל גרמים
די בטוח שאם תישאר חי כדי לספר אחרי 100 גרם לשבוע
כמעט בוודאות שבמיננונים כאלה יצמח לך זנב כמו בדרגון בול זי
ו100 מ"ג לא יגרמו לטסט בגוף להיות גבוה משמעותית מהנורמה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית