הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 שאלות בנוגע למחטים+מצורף תמונה.

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
ערב טוב לכולם, לאחרונה החלטתי לשנות גודל מחט לכתף במקום מחט כחולה 1/4 0.6x30mm, לרדת למחט כחולה 1 0.6x25mm. האם זה בסדר וזה מגיע לשריר? נתתי זריקה היום עם ה-1 והיה סבבה אבל שואל כדי לוודא, צירפתי תמונות של המחטים המדוברות.
שאלה שנייה, מחר עובר גם להזרקות בישבן ונוסע לרכוש מחטים להזרקה בישבן, רציתי לדעת מה מידת המחט המומלצת להזרקה בישבן? תודה רבה.

קבצים מצורפים

• IMG20211005003814.jpg
    IMG20211005003814.jpg
    KB 172.5 · צפיות: 57
  • IMG20211005003740.jpg
    IMG20211005003740.jpg
    KB 235.2 · צפיות: 56
מקובל לכתוב מידות של מחטים בגאג'ים כאשר ככל שהמספר g יותר גדול המחט יותר דקה
אם לא תכתוב בg אף אחד לא יבין אותך
שואבים עם 21g
מזריקים עם 23g
ככה מקובל

חסרון במחט דקה לוקח הרבה זמן עד שהנוזל יוצא
יתרון פחות כואב

ככל שנפח הזריקה יותר גדול צריך להזריק במחט יותר עבה
ישבן מקובל לעבוד עם 23g אבל גם 25g יסלח לך
לגבי האורך.. אם זה יגיע לשריר או לא זה תלוי באחוז שומן שלך
ואתה תרגיש חדירה של השריר כדי להגיד לנו
הכי הרבה אם זה ייעצר בsubq תדע לפעם הבאה ויהיה לך קצת גולה אם זה נפח גדול של זריקה
אגב גם אם הזרקת לsubq זה עדיין 'יעבוד'

• פותח/ת השרשור
שואבים עם 21g
מזריקים עם 23g
ככה מקובל

יתרון פחות כואב

הכי הרבה אם זה ייעצר בsubq תדע לפעם הבאה ויהיה לך קצת גולה אם זה נפח גדול של זריקה
תודה על התשובה
תודה על התשובה
שואבים עם 21g
מזריקים עם 23g
ככה מקובל

יתרון פחות כואב

רגע אבל איך אדע אם זה ייעצר בsubq? הזרקתי עכשיו היה סבבה אבל לא יכול לדעת האם זה עצר בשומן.

רגע אבל איך אדע אם זה ייעצר בsubq? הזרקתי עכשיו היה סבבה אבל לא יכול לדעת האם זה עצר בשומן.
שאתה מזריק בישבן אתה אמור להרגיש את זה נכנס לעור ושזה נכנס אחרי השכבת שומן/עור שיש שם לשריר אתה גם אמור להרגיש את זה
אין לי דרך להסביר את זה בצורה יותר ברורה מה אתה אמור להרגיש אבל זה רקמות שמרגישות טיפה שונה

• פותח/ת השרשור
שאתה מזריק בישבן אתה אמור להרגיש את זה נכנס לעור ושזה נכנס אחרי השכבת שומן/עור שיש שם לשריר אתה גם אמור להרגיש את זה
אין לי דרך להסביר את זה בצורה יותר ברורה מה אתה אמור להרגיש אבל זה רקמות שמרגישות טיפה שונה
סבבה תודה על העזרה

חחח שתיהיה בריאים כולכם אני לא מסוגל לדחוף צלצל כזה לתחת.

גג משתמש ב26G לוונטרוגלוט.

ביום יום אני משתמש ב27 לכתפיים.

יאח אתה דוחף 0.2ml על פעם, לך תעשה subq בבטן ועזוב אותנו בשקט, מי שבסייקל נותן 1ml מינימום כל זריקה, בנפח כזה זה פחות נוח לעבוד בגאג'ים כאלה
גם חצי cc עובד יופי לכתפיים עם מחט 27, זה היה הפרוטוקול שלי בחודש הראשון.
והכל תלוי במשקל שלך
ולוונטרוגלוט אתה יכול לתת גם 3 סיסי בלי בעיה.

עריכה:
לא אמרתי שמה שפותח הנושא עושה זה טעות רק צייניתי שזה כבר לא 1980 ואפשר לעשות את כל הסייקלים בצורה יותר נוחה, לא חייב צלצלים לתחת וגם אם הסייקל שלך הוא 2 סיסי בשבוע אז פשוט תחלק את הזריקות ל2 או 3 , גם תקבל רמות יותר יציבות בלי פיקים וקריסות וגם תוכל להשתמש במחט שלא תרגיש בכלל, מבחינתי זה Winwin.

זה הכל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
והכל תלוי במשקל שלך

עריכה:
לא אמרתי שמה שפותח הנושא עושה זה טעות רק צייניתי שזה כבר לא 1980 ואפשר לעשות את כל הסייקלים בצורה יותר נוחה, לא חייב צלצלים לתחת וגם אם הסייקל שלך הוא 2 סיסי בשבוע אז פשוט תחלק את הזריקות ל2 או 3 , גם תקבל רמות יותר יציבות בלי פיקים וקריסות וגם תוכל להשתמש במחט שלא תרגיש בכלל, מבחינתי זה Winwin.

זה הכל.
התחלתי לפצל בין כתפיים לישבן כי אני 2ml חומרים בשבוע.. כשהכנסתי 2 מל לכתפיים הרגשתי לחץ לא ברור כאילו הם לא מסתדרות אם כמות כזו..לכן התחלתי לעשות זריקה טסט לכתף וזריקה בולד לישבן והרבה יותר נוח לי

התחלתי לפצל בין כתפיים לישבן כי אני 2ml חומרים בשבוע.. כשהכנסתי 2 מל לכתפיים הרגשתי לחץ לא ברור כאילו הם לא מסתדרות אם כמות כזו..לכן התחלתי לעשות זריקה טסט לכתף וזריקה בולד לישבן והרבה יותר נוח לי
כן נשמע בגדול אחלה.

תראה בסופו של דבר זה עניין של נוחות ואם נוח לך בשיטה כזאת או אחרת מי אני שיגיד לך לעשות אחרת, הסיבה היחידה שהגבתי פה זה לשתף את הדעה האישית שלי.

וכן בלי ספק 2סיסי במכה אחת לכתף זה לא תופס חחח חייב או לפצל את זה לשלוש זריקות או כמו שאתה עושה.

אתה מזריק את הכל ביום אחד פעם בשבוע ?

• פותח/ת השרשור
כן נשמע בגדול אחלה.

תראה בסופו של דבר זה עניין של נוחות ואם נוח לך בשיטה כזאת או אחרת מי אני שיגיד לך לעשות אחרת, הסיבה היחידה שהגבתי פה זה לשתף את הדעה האישית שלי.

וכן בלי ספק 2סיסי במכה אחת לכתף זה לא תופס חחח חייב או לפצל את זה לשלוש זריקות או כמו שאתה עושה.

אתה מזריק את הכל ביום אחד פעם בשבוע ?
שני טסט כתף,שלישי בולד ישבן, חמישי טסט כתף ,שישי בולד ישבן וראשון ורביעי פרגניל זה הזריקות שלי. מינונים 250 מג בזריקה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך, סתם שאלה , למה בולד ולא פרימו ?
האמת בולד כול סייקל שעשיתי איתו הייתי מרוצה..הוא עובד לי..פרימו הבנתי קשה להשיג אחד כמו שצריך תקן אותי אם אני טועה

לישבן ממליץ על אורך של 1 אינץ׳ לפחות ו 25G למרות שאני נתתי גם עם 5/8 אינץ׳ ללא בריחות שמן.

כתפיים אפשר להשתמש במחטים פחות ארוכים, במיוחד אם אתה בא״ש נמוך.

האמת בולד כול סייקל שעשיתי איתו הייתי מרוצה..הוא עובד לי..פרימו הבנתי קשה להשיג אחד כמו שצריך תקן אותי אם אני טועה
אין לי מושג אף פעם לא השתמשתי שאלתי כי פרימו וטסט זה משהו שאני קורא עליו הרבה אז שאלתי למה דווקא הולד ולא פרימו

והכל תלוי במשקל שלך

עריכה:

זה הכל.

רגע שאלה לסייקל של 500 טסט בשבוע.
שזה 250 זריקה אני יכול לתת בכתף עם 27 ואני לא ארגיש כלום ?

לפי דעתי כן אין בעיה, תחלק את זה ל3 זריקות ראשון שלישי וחמישי ואין בעיה

אם זה אסטר ארוך אין באמת סיבה לחלק ל3 זריקות, אלא אם כן המדדי הורמונים שלך יהיו לא תקינים. רוב רובם של האנשים יעשו 2 זריקות כל 3 וחצי ימים וזה יהיה מספיק.

אם מדובר על אסטר קצת כמו טסט פרופ׳ לדוגמה אז EOD מבחינת תדירות זריקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית