הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחזור שוב לגוף הזה (תמונה)

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
לפני שנה וחצי התחלתי במשקל 85, ניהלתי לוג אימונים, תזונה ותוספים לכל יום שעבר ואחרי 4 חודשים הגעתי למשקל 70 לגוף שתמיד רציתי (התמונה מצורפת).
עבר זמן ובשנה וחצי האחרונות לא שמרתי והעלתי את המשקל ל-88 קילו והתחלתי מחדש את החיטוב-בעצם לחזור על הלוג שניהלתי.
האימונים אותם אימונים, העצימות אירובי יותר גבוהה מבעבר והפעם אני גם משלב T3 (כדי להגיע לתמונה בחודש וחצי האחרון היו לי שני סייקלים של קלן-סייקל 18 יום, מנוחה 14 יום, סייקל 14 יום והגעה לתוצאה).
היום אני בסייקל הראשון ביום ה-10 אבל האמת שקשה לי לראות שאני מגיע שוב לתמונה הזאת-השאלה/ות:
1. אולי ה T3 דופק אותי קצת?
2. יודע שאין לי שריר ואין לי שאיפה לכך-רוצה להיות מה שבתמונה-אולי פעם קודמת שרפתי גם "עצמות" (אם זה בכלל אפשרי) ובגלל זה הגעתי לכזה מבנה או שנטו להמשיך עם הלוג שאז ניהלתי (בין אם כמות אימוני כוח-אימוני רק אירובי) ולקוות להגיע לתוצאה הרצויה עוד כחודש וחצי?
מבחינת תזונה הקלוריות זהות, בעבר היה גירעון יומי טיפה יותר גדול אבל הפעם עושה עוד קילומטר-שניים בהליכון בשביל זה
אשמח לעזרה
*התמונות הן של אחרי האימון האחרון לפני השקילה שהגעתי למשקל 70

קבצים מצורפים

• 20250910_050136.jpg
    20250910_050136.jpg
    1.4 MB · צפיות: 168
  • 20250910_050204.jpg
    20250910_050204.jpg
    1.1 MB · צפיות: 166
  • 20250910_050233.jpg
    20250910_050233.jpg
    KB 407.3 · צפיות: 176
לפני שנה וחצי התחלתי במשקל 85, ניהלתי לוג אימונים, תזונה ותוספים לכל יום שעבר ואחרי 4 חודשים הגעתי למשקל 70 לגוף שתמיד רציתי (התמונה מצורפת).
הערת צד: לפי התמונות זה לדעתי גובל במראה של תת משקל. אם בעתיד דעתך תשתנה לכיוון משקל נמוך יותר מ- 70 תשתף את המשקל מטרה עם הרופאה שלך.

עבר זמן ובשנה וחצי האחרונות לא שמרתי והעלתי את המשקל ל-88 קילו והתחלתי מחדש את החיטוב-בעצם לחזור על הלוג שניהלתי.
הבעיה שנמצאת מולך היא לא להצליח לרדת במשקל - כבר הוכחת לעצמך שאתה מסוגל ועשית את זה טבעי (אם הבנתי נכון). הבעיה היא לשמר את המשקל שאתה רוצה. אחרי ה-4 חודשים הקודמים הפסקת לנהל לוג אימונים, תזונה ותוספים לכל יום שעבר. זה מובן, יש לך דברים אחרים להתעסק בהם. הפעם אתה כן מתכוון לנהל לוג כזה להמשך חייך? כנראה שלא. אז מה ישתנה הפעם?

זה דורש הסתכלות לטווח ארוך ולסגל הרגלים שיעזרו לך להישאר במשקל המטרה.
אתה צריך להשקיע אנרגיה בלמצוא דרך להגיע לאיזון קלורי. בין אם זה לספור קלוריות, לאכול עד שאתה 80% מלא, להוריד כמות של ג'אנק פוד ל- X פעמים בשבוע ובשאר הזמן לאכול נקי, יש הרבה שיטות וכל אחד יתחבר לשיטה אחרת - אבל פה הפוקוס שלך צריך להיות.

המלצות שלי להמשך:
- תפסיק את החומרים. אין צורך בהם כדי להגיע למטרה שלך, והם אולי ימנעו ממך לפתח את ההרגלים שאתה צריך כדי לשמר את הגוף ב- 70 קילו.
- בפעם הקודמת ירדת 15 קילו ב-4 חודשים שזה יוצא בממוצע 850 גרם בשבוע, שזה כ1% מהמשקל ההתחלתי (אבל אחוז גבוה יותר מהמשקל הסופי).
הפעם תנסה לכוון ל-0.5% אחוז ירידה שבועית.
- עבור המטרה שלך אין צורך בלהשקיע מאמץ בלוג ומעקב מדוייק יומי. תשקיע את האנרגיה שלך בלמצוא גישה מאוזנת לאוכל שאתה מתחבר אליה.

• פותח/ת השרשור
אלא אם אתה רץ תחרותי למרחקים ארוכים, אין סיבה להיראות ככה
זה הגוף מטרה שלי-השאלה אם זה תוצאה של הרבה ריצות בלי אימוני כוח (עד משקל 85) שהחל ממנו התחלתי חיטוב עם אימוני כוח או פשוט תוצאה של החיטוב וירידה באחוזי שומן לאחוז נמוך

לא צריך להגזים, בתמונות יש שילוב של תאורה + מנח + עור עודף שגורמים להיראות פחות "בריא" מהמציאות.
מפוסט קודם המשתמש גבר בן 27 על גובה 1.86, ועל משקל 70 הוא נמצא במשקל תקין (אבל בטווח הנמוך).
אם המראה הרזה ללא מסת שריר גדולה זה מה שאתה רוצה - אתה יכול לחזור למשקל הזה (ולא מתחת).
אבל לא עם חומרים חבר.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להגזים, בתמונות יש שילוב של תאורה + מנח + עור עודף שגורמים להיראות פחות "בריא" מהמציאות.
מפוסט קודם המשתמש גבר בן 27 על גובה 1.86, ועל משקל 70 הוא נמצא במשקל תקין (אבל בטווח הנמוך).
אם המראה הרזה ללא מסת שריר גדולה זה מה שאתה רוצה - אתה יכול לחזור למשקל הזה (ולא מתחת).
אבל לא עם חומרים חבר.
תודה רבה על התגובה העניינית והשאלה אם ייתכן שבזמנים שהייתי ללא אימוני כוח ירדתי בהיקפי עצמות (אם זה בכלל אפשרי למרות שאני חושב שלא) או שפשוט הייתי עם כמעט ללא מסת שריר ואז החיטוב הביא למראה הזה?
אתה צודק בכל האבחנות שלך בכל אופן

ירדתי בהיקפי עצמות (אם זה בכלל אפשרי למרות שאני חושב שלא)
אם תהיה בתת תזונה הגוף יכול לפרק עצם כדי לקבל חומרים שהוא צריך ולא מקבל מהתזונה.
החסרון של זה - העצמות שלך יחלשו ותהיה בסיכון גבוה יותר לשברים.
אני מתאר לעצמי שזה מתרחש מכל המסה של העצם (או לפחות בצורה סימטרית סביב המרכז) ולא רק מהחלק החיצוני.

אני מקווה שזה ברור, אבל אל תנסה למנוע מעצמך אוכל כדי להקטין את העצמות.

בגדול זה לא אפשרי - והמראה מהתמונות למעלה זה תוצאה של מעט שריר ואחוז שומן נמוך אבל ובגבול התחתון של תקין.
שוב, אל תנסה לרדת מתחת לזה ותפסיק עם הקלן ו-T3. מציע לפנות לרופאה, לבקש בדיקות דם שגרתיות לראות שהכל תקין.

המלצה נוספת:
יש לך אנרגיה ורצון ללמוד, ורצון להשפיע על המראה של הגוף שלך ואיך שאתה מרגיש. תשקול לקחת איזה קורס או סדנה בתזונה, ולהעמיק את הידע בצורה פורמלית ומסודרת מבעל ידע. אתה יכול לפנות למוסדות הגדולים בארץ (ווינגייט, הג'ימנסיה ועוד) ולשאול אם הם מציעים קורסים כאלה.

נערך לאחרונה:
ידידי אין פה מה לנרמל, המראה הזה לא בריא. גם רצים מרתון מתאמנים על מסת שרירי ונראים פחות ניצולי שואה מאיך שנראית פה. מזכיר את התמונות של החטופים כמעט.
אתה 1.86, אין לך מה לשקול 70 קילו אם עברת גיל 16

אין מצב שזה לא טרול.
אין מצב שאתה מדבר איתנו על סייקל של קלן, בשביל להראות ככה.
אתה תהרוג את עצמך בשביל, בשביל זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית