הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אוקסנדרולון (Anavar)

ubarilan

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי, אני מתכנן לעשות סייקל על אנאבר ורציתי לדעת למה אני צריך לחכות לאחר הסייקל. האם אני אצטרך pct, כמה שריר אני אאבד אחרי הסייקל והאם בכלל שווה לעשות סייקל של רק אנאבר.

אני לא רוצה להתמודד עם pct יותר מדי
אתה תדפוק לעצמך את הציר על כלום תוצאות..לא רוצה להתעסק עם pct? אז העולם הזה כנראה פחות מתאים לך. שוב,אומר לטובתך כדי שחלילה לא תפגע בעצמך בשביל כלום תוצאות+תבזבז כסף סתם..אבל בסופו של יום החלטה שלך, החלטה נכונה זה לא ,תהיה בטוח .

ככה או ככה תצטרך PCT סייקל אוראלי יגמור לך את הHTPA גם כן.
ובנוסף רב הסיכויים תרגיש חרא מאמצע הסייקל עד סופו כי לא יהיה לך טסטוסטרון להפוך לאסטרוגן אז מאוד כדאי לך להשתמש בחומר בסיס ככה שתרגיש 200% עד הסוף.

אז רגע...אם אני מבין נכון מה שנכתב פה
אז אם אני משלב אוקסנדרולון עם טסט אני לא מנטרל את הציר ההורמונלי? לא גומר על ה HPTA? לא מסיים את הסייקל מושבת והולך צעד וחצי אחורה???
איזה כייף לשמוע.

אתה יכול ללכת על סייקל אנאבר סולו, אתה לא הראשון ולא האחרון שיעשה את זה.
מומלץ לשלב טסט׳ אפילו במינון נמוך מהסיבות הנ״ל, היה והחלטת לוותר על חומר בסיס בשום אופן לא הייתי מוותר על pct - בוא נניח שהכל הולך לך חלק בסייקל ואתה עולה במסת השריר ואיכשהו מרגיש טוב לאורך כל הסייקל, אתה גמרת לעצמך את הציר. אם אתה בחור בריא וצעיר הציר יכול להשתקם בעצמו, אבל עד שזה יקרה אתה תאבד את כל הגיינז שצברת בסייקל, אז למה זה טוב?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול ללכת על סייקל אנאבר סולו, אתה לא הראשון ולא האחרון שיעשה את זה.
מומלץ לשלב טסט׳ אפילו במינון נמוך מהסיבות הנ״ל, היה והחלטת לוותר על חומר בסיס בשום אופן לא הייתי מוותר על pct - בוא נניח שהכל הולך לך חלק בסייקל ואתה עולה במסת השריר ואיכשהו מרגיש טוב לאורך כל הסייקל, אתה גמרת לעצמך את הציר. אם אתה בחור בריא וצעיר הציר יכול להשתקם בעצמו, אבל עד שזה יקרה אתה תאבד את כל הגיינז שצברת בסייקל, אז למה זה טוב?
pct יתקן את הציר מהר מספיק כדי שלא אאבד את הגיינז?

האם תתאושש מהר? תלוי בגנטיקה שלך.
בכל מקרה אל תצפה לשמור על כל מה שתשיג בסייקל, זה אף פעם לא עובד ככה.

אם אני מקפיא זרע
ולא מפסיק להזריק טסט .
נגיד 11 שבועות מינון של 500 .
ואז כל החיים 130-150 .
שווה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית