עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, אנאבר סולוללא טסט?
אני לא רוצה להתמודד עם pct יותר מדיללא חומר בסיס? אנאבר סולו? ביג no no
אתה תדפוק לעצמך את הציר על כלום תוצאות..לא רוצה להתעסק עם pct? אז העולם הזה כנראה פחות מתאים לך. שוב,אומר לטובתך כדי שחלילה לא תפגע בעצמך בשביל כלום תוצאות+תבזבז כסף סתם..אבל בסופו של יום החלטה שלך, החלטה נכונה זה לא ,תהיה בטוח .אני לא רוצה להתמודד עם pct יותר מדי
יפה סיכמת חברי לפורוםבקיצור, אם רוצים לסכם במשפט אחד, זה ללכת צעד אחד קדימה ולחזור שניים אחורה.
ואז להתקע במקום הרבה זמן (?)בקיצור, אם רוצים לסכם במשפט אחד, זה ללכת צעד אחד קדימה ולחזור שניים אחורה.
pct יתקן את הציר מהר מספיק כדי שלא אאבד את הגיינז?אתה יכול ללכת על סייקל אנאבר סולו, אתה לא הראשון ולא האחרון שיעשה את זה.
מומלץ לשלב טסט׳ אפילו במינון נמוך מהסיבות הנ״ל, היה והחלטת לוותר על חומר בסיס בשום אופן לא הייתי מוותר על pct - בוא נניח שהכל הולך לך חלק בסייקל ואתה עולה במסת השריר ואיכשהו מרגיש טוב לאורך כל הסייקל, אתה גמרת לעצמך את הציר. אם אתה בחור בריא וצעיר הציר יכול להשתקם בעצמו, אבל עד שזה יקרה אתה תאבד את כל הגיינז שצברת בסייקל, אז למה זה טוב?
pct יתקן את הציר מהר מספיק כדי שלא אאבד את הגיינז?
אתה לא תקשיב בסופו של דבר ותעשה את זהpct יתקן את הציר מהר מספיק כדי שלא אאבד את הגיינז?
האם תתאושש מהר? תלוי בגנטיקה שלך.
בכל מקרה אל תצפה לשמור על כל מה שתשיג בסייקל, זה אף פעם לא עובד ככה.
אם אני מקפיא זרע
ולא מפסיק להזריק טסט .
נגיד 11 שבועות מינון של 500 .
ואז כל החיים 130-150 .
שווה ?
אני בינתיים לא עושה כלום עד שיש לי את הכל מתוכנן. אם יש לך המלצות לסייקל ראשון לא מסוכן מדי אני אשמח לשמוע.אתה לא תקשיב בסופו של דבר ותעשה את זה
מה זה משנה ?