עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טסט...?אני בינתיים לא עושה כלום עד שיש לי את הכל מתוכנן. אם יש לך המלצות לסייקל ראשון לא מסוכן מדי אני אשמח לשמוע.
מסוכן מידי ? מה זה נראה לך קראק קוקאין ? זה סייקל ויש לזה את המגרעות שלו בדיוק כמו שיש פלוסים , כל סייקל שיתן לך תוצאות יפות יקח ממך משהו בתמורה.אני בינתיים לא עושה כלום עד שיש לי את הכל מתוכנן. אם יש לך המלצות לסייקל ראשון לא מסוכן מדי אני אשמח לשמוע.
אני בינתיים לא עושה כלום עד שיש לי את הכל מתוכנן. אם יש לך המלצות לסייקל ראשון לא מסוכן מדי אני אשמח לשמוע.
היי, אני מתכנן לעשות סייקל על אנאבר ורציתי לדעת למה אני צריך לחכות לאחר הסייקל. האם אני אצטרך pct, כמה שריר אני אאבד אחרי הסייקל והאם בכלל שווה לעשות סייקל של רק אנאבר.
כול הכבוד על התגובה המושקעת שנתת לו, אבל שאלה, באמת יש חברה בפורום שמייעצים לאנשים ולא משתמשים/לא ראו מחט מעולם?1. תיקח בחשבון שחלק מהאנשים שנותנים לך פה יעוץ לגבי סייקל לא נגעו בחומרים בחיים וכל הידע שלהם מתבסס על כמה דקות קריאה.
2. אפשר לעשות כל סייקל שבא שלך . שילוב של איזה חומר שבא לך אם או בלי טסט , אפשר לעשות סייקל חודש ואפשר גם לעשות 10 שנים רצוף. מה שכן עדיף לעשות אחד טוב עם כבר עושים
3. אם תעשה טעות לא תמות והזין שלך לא ינשור הכל יחזור לקדמותו פשוט תלמד לקח לסייקל הבא.
4.הדבר היחיד הנכון שאני אומר לך שיש באתר מדריך אחד או אפילו כמה לעשיית סייקל ראשון- אלו מדריכים אוניברסליים שמקובלים כיום בעולם.
5. ועכשיו תשובה ישירה לשאלה - מה לצפות ומה יהיה- בסייקלים עולים בכוח בשריר ובמשקלי עבודה ויש ירידת אחוזי שומן. כשמפסיקים עם הסייקל הכל חוזר חזרה למצב הקיים לפני.
חלק מהשיגים כמובן ישמרו אצל חלק מהאנשים יוצר אצל חלק פחות .
בסייקל אתה סופר מן בלי סייקל אתה שוב אדם רגיל.
6. לגבי סטרואידים וכל הספורטאי עלית - דוגמנים בילדרים או סתם אנשים ענקיים וחטובים כל בשנה - הם תמיד בסייקל 365 ימים בשנה - חלק עושים בלאסט & קרוז וחלק פשוט עושים החלפת חומרים כל כמה חודשים.
זהו בגדול את שלי אמרתי בטוח יצוצו כל מיני תגובות עכשיו שיבקרו אותי או ינסו לתקן או ינסו להשמע חכמים ויגידו שאם תעשה חודש אנבר סולו תמות ויפול לך הזין וכו'.....
אבל רשמתי את האמת שלי על העולם הזה.
לא נדבר על פיזיק ועל ביצועים כי זה בכלל מיותר...באמת יש חברה בפורום שמייעצים לאנשים ולא משתמשים/לא ראו מחט מעולם
למה רק 11 שבועות 500 מג טסטאם אני מקפיא זרע
ולא מפסיק להזריק טסט .
נגיד 11 שבועות מינון של 500 .
ואז כל החיים 130-150 .
שווה ?
🤪🤪🤪🤪🤣
למה רק 11 שבועות 500 מג טסט
כאלו מה בשבוע ה 12 הזין נופל אז חייב להפסיק ???
אתה יודע זה מצחיק שאתה מסיק שמי שכן כביכול ממליץ דברים יודע רק מלקרוא דברים50 אחוז מיועצי הסייקליים לא נגעו מעולם
לא נדבר על פיזיק ועל ביצועים כי זה בכלל מיותר...
50 אחוז מיועצי הסייקליים לא נגעו מעולם.
מה 50 האחרים שכן נגעו- ל 25 אחוז יש וותק של סייקל וחצי.
אתה מבין
אתה יודע זה מצחיק שאתה מסיק שמי שכן כביכול ממליץ דברים יודע רק מלקרוא דברים
אתה לא מתייחס שכנראה הם כותבים מה שאנשים עם שנים של ניסיון על חומר כזה או אחר מייעצים ולא התייחסתי בכלל לרמת הידע שלהם מבחינת מדע, מחקרים וכו'.
חלק מהמוזרקים כאן עם חתיכת אגו ואם אדם שלא נגע עדיין בחומרים, ממליץ משהו שבן אדם אחר עם שנים של ניסיון בחומרים וכו' ממליץ משהו שכנראה כולם ממליצים אז תוקפים אותו כי "לא נגעת במחט אז אל תדבר דביל"
סבבה אין בעיה.כמה אנשים קיימים פה בפורום שהריצו 4-5 סייקלים או יותר? בודדים. עכשיו מגיע משתמש חדש ורוצה לקבל תשובות או תובנות ואם הוא יחכה לאותו משתמש בודד שיענה לו - הוא יכול להישאר ללא מענה.
אז כאן אתה יוצא מפגרזה פשוט כמו לקבל עצות "איך לתפוס זיון" מילד בטול....
בנוגע ל5, איך זה הגיוני? אם בסייקל עלית במסת שריר וכוח, אתה פיזית עכשיו עם יותר מסת שריר ויותר חזק, למה לרדת מהסייקל יקח את זה ממך? כל עוד המסה והכוח שצברת הם בגדר מה שאתה יכול להחזיק ולפתח כטבעי ולא מדובר על מסה לא אנושית או כוח על.1. תיקח בחשבון שחלק מהאנשים שנותנים לך פה יעוץ לגבי סייקל לא נגעו בחומרים בחיים וכל הידע שלהם מתבסס על כמה דקות קריאה.
2. אפשר לעשות כל סייקל שבא שלך . שילוב של איזה חומר שבא לך אם או בלי טסט , אפשר לעשות סייקל חודש ואפשר גם לעשות 10 שנים רצוף. מה שכן עדיף לעשות אחד טוב עם כבר עושים
3. אם תעשה טעות לא תמות והזין שלך לא ינשור הכל יחזור לקדמותו פשוט תלמד לקח לסייקל הבא.
4.הדבר היחיד הנכון שאני אומר לך שיש באתר מדריך אחד או אפילו כמה לעשיית סייקל ראשון- אלו מדריכים אוניברסליים שמקובלים כיום בעולם.
5. ועכשיו תשובה ישירה לשאלה - מה לצפות ומה יהיה- בסייקלים עולים בכוח בשריר ובמשקלי עבודה ויש ירידת אחוזי שומן. כשמפסיקים עם הסייקל הכל חוזר חזרה למצב הקיים לפני.
חלק מהשיגים כמובן ישמרו אצל חלק מהאנשים יוצר אצל חלק פחות .
בסייקל אתה סופר מן בלי סייקל אתה שוב אדם רגיל.
6. לגבי סטרואידים וכל הספורטאי עלית - דוגמנים בילדרים או סתם אנשים ענקיים וחטובים כל בשנה - הם תמיד בסייקל 365 ימים בשנה - חלק עושים בלאסט & קרוז וחלק פשוט עושים החלפת חומרים כל כמה חודשים.
זהו בגדול את שלי אמרתי בטוח יצוצו כל מיני תגובות עכשיו שיבקרו אותי או ינסו לתקן או ינסו להשמע חכמים ויגידו שאם תעשה חודש אנבר סולו תמות ויפול לך הזין וכו'.....
אבל רשמתי את האמת שלי על העולם הזה.
500? למתחיל?תדירות הזריקות יורדת לפעמיים בשבוע) 400-500 מ״ג למשך 12-16 שבועות.
כן זה מקובל ברוב העולם500? למתחיל?
זה מה שאני מכיר ממה שקראתי ושמעתי מאנשים.כן זה מקובל ברוב העולם
יש אנשים שאומרים שזה אפילו יותר מדיי ואפשר להשיג את אותם תוצאות גם עם 300 בשבוע
500? למתחיל?
אבל מכאן לעשיית דיון של איזה שילובים טוב ואיזה לא טוב וכמה זמן כדאי ומה לא כדאי וכו.... מתחיל להשמע מגוחך.
ואשכרה אולי ישאנשים שעוד מקשיבים לטמטום שחוגג .
מדויק מאוד ושמח שרשמת את זהבאופן כללי לא הייתי מקשיב יותר מידי למה שכותבים פה אנשים אנונימיים בפורום, מקום טוב לשמוע דעות שונות ומשם לעשות חושבים עם עצמך.
לא בדיוק מסכים איתך כי הכל אינדיווידואלי, חלק מהאנשים מגיבים לכמויות הרבה יותר נמוכות ולכן אין טעם להרית ישר 500, מה שיקבע זה :כן, 400-500 מ״ג
אתה מתכוון להשבית את הציר שלך בשביל 300 מ״ג בשבוע כאשר אנשים עושים trt על 140-200 מ״ג שבועי? בשביל זה אתה תעשה סייקל? להיות קצת מעל הממוצע? הרי בסופו של יום ה HPTA שלך ככה או ככה יושבת, אתה ככה או ככה צריך pct אז מה הטעם להגיע למינון שהוא קצת יותר גבוהה מהנורמה העליונה?
לגביי תופעות לוואי, לא רואה שום הבדל בין 300 נניח ל400 מ״ג (אני הרצתי פעמיים 420 והכל דבש), מה גם שרוב האנשים עושים 500 מ״ג והם פיקס.
דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון הוא ש99% מאיתנו משתמשים בחומרים ug ככה ש 400-500 מ״ג זה אפילו לא מדוייק. סביר להניח שמי שמריץ 500 מ״ג לדוגמה בפועל מקבל 85% מהחומר.
באופן כללי לא הייתי מקשיב יותר מידי למה שכותבים פה אנשים אנונימיים בפורום, מקום טוב לשמוע דעות שונות ומשם לעשות חושבים עם עצמך.
לגביי השאר, מסכים איתך.
לא בדיוק מסכים איתך כי הכל אינדיווידואלי, חלק מהאנשים מגיבים לכמויות הרבה יותר נמוכות ולכן אין טעם להרית ישר 500, מה שיקבע זה :
1. האם באמת החומר במינון שהאתר/ספק/דילר שלך אומר שהוא.
2. מה התגובה שלך לחומר.
יש אנשים כמוני ש85מג שבועי של TRT שם אותי מעל טווח הנורמה, (בערך 40nmol בפיק) ומבחינתי לעשות 250-300 זה מעולה כי הרמות שלי יהיו ממש גבוהות, אני יכול רק לשער שסביבות ה60/70 אז אין באמת פואנטה לעשות סייקל ראשון 500מג, סייקל שלישי או רביעי כן אין בעיה לעלות למינון כזה אבל לסייקל ראשון/שני 250 יהיה מספיק בהחלט במיוחד אם אתה זורק בפנים איזה אוראלי בקטנה כמו אנאבר להתחלה או סוף הסייקל.
מצד שני של המשוואה יש לך אנשים שעל 200מג בשבוע בקושי מגרדים את ה30nmol אז כן אני מסכים יצטרכו מינון גבוהה יותר.
אבל הדרך היחידה לדעת זה לעשות בדיקות דם ולדעת בוודאות שהחומר שאתה מקבל בהחלט מכיל את הכמות המוצהרת ע״י הספק.
בקיצור הכל תלוי באיזו דרך אתה רוצה ללכת, להגיד ״אני הולך על בטוח״ ומראש לוקח 500מג או בודק קודם איך הגוף שלך מגיב למינונים יותר נמוכים ואז עושה את החישוב שלך איזה סייקל יותר מתאים לך.
בסופו של דבר ככל שתתחיל עם מינימום נמוכים יותר שאפקטיבים עבורך יהיה לך יותר מקום להתקדם בעתיד כי תוכל לעלות כל פעם קצת במינון וזה יתן אפקט רציני מאשר מהתחלה לתת 500 ואז 700 וכבר בסייקל שלישי אתה דוחף גרם של טסט (לא שאני אומר שאנשים פה עושים את זה אני סתם נותן תאוריה).
כן מסכים איתך לגבי החומרים וכמה בתאחלס יש שם למרות שספק שמזייף מינון של טסטסטרון הוא ספק חרא זה חומר שיותר זול לייצר מכל סארם וחצי מתוספי התזונה שאתה קונה בסופר פארם חחח ...אני לא אומר ולא ממליץ לכל אחד לעשות 500 מ״ג סייקל ראשון. אני בשתי הסייקלים שלי הרצתי כ 400 מ״ג.
עם זאת להריץ סייקל של 300 מ״ג, במיוחד אם זה חומר ug שזה בטח איזה 250 מ״ג, לשם ההתנסות ולראות איך הגוף מגיב בעייני זה מיותר. אני אגיד לך מה יקרה בוודאות - אתה תשבית את הציר ולכן אני בעד ללכת על ״האמצע״. לא להרביץ ישר 500-600, אבל גם לא לבזבז את הזמן על סייקל של 200-300 מ״ג. בוא לא נשכח שגם pct זה לא הליך אידאלי לגוף ואתה דוחף תרופות לעצמך, אז לפחות שיהיה ״שווה״ את זה.
לגביי בדיקות דם, 99% לא עושים זאת ולכן אם נפנה לקהל הרחב זו עצה חכמה אבל שאחת שלא מיושמת.