הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם חריגות

moonstone

משתמש מתחיל
30
10
נק' מוניטין:
10
30
10
צפה בקובץ המצורף 71853 צפה בקובץ המצורף 71853 שלום, אני בן 48 מתאמן 5 פעמים בשבוע, אימוני כוח, אחרי 3 חודשי חיטוב עם צריכת חלבון גבוהה וויטמינים, בבדיקות שעשיתי שבוע שעבר התקבלו תוצאות חריגות, אני לא לוקח שום חומרים מלבד וויטמינים וחלבון
מה דעתכם? יש מה לדאוג?

קבצים מצורפים

• 20211017_144850.jpg
    20211017_144850.jpg
    KB 64.1 · צפיות: 150
  • 20211017_144832.jpg
    20211017_144832.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 116
  • 20211017_144807.jpg
    20211017_144807.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 99
נערך לאחרונה:
האוריאה גבוה מפני שיש לך הרבה חלבון בתזונה.
ה-AST ובכלל פרמטרים של תפקודי כבד עולים מאוד ונשארים גבוהים לפחות 7 ימים לאחר פעילות גופנית, ואלו ערכים שצפוי לראות אצל אדם בריא שמתאמן.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח מולטי ויטמין של סולגאר ומגנזיום , ויטמין c מדי פעם, עכשיו הורדתי את הc בגלל שאני אוכל מספיק פירות הדר
האוריאה גבוה מפני שיש לך הרבה חלבון בתזונה.
ה-AST ובכלל פרמטרים של תפקודי כבד עולים מאוד ונשארים גבוהים לפחות 7 ימים לאחר פעילות גופנית, ואלו ערכים שצפוי לראות אצל אדם בריא שמתאמן.
ומה לגבי הטוססטרון?

אני לוקח מולטי ויטמין של סולגאר ומגנזיום , ויטמין c מדי פעם, עכשיו הורדתי את הc בגלל שאני אוכל מספיק פירות הדר

ומה לגבי הטוססטרון?
אם הטסטסטרון שלך היה ב35+ הייתי ממליץ לך לבקש מהרופא לעשות MRI של בלוטת יותרת המוח לראות שאין שם משהו שלוחץ עליה, 30 זה נורמטיבי בשאר העולם רק פה בארץ הטווח ערכים כזה נמוך(יש לך מקומות שהטווח הוא 15-40 לדוגמא ואם היית גר שם אז היית בנורמה אתה מבין ? ), עם כמה שטסט מעל הנורמה זה כיף זה יכול להעיד על בעיה בבלוטה.
דבר עם הרופא שלך הכי טוב בסופו של יום אנחנו אנשים בפורום.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה לשניכם, לדבר עם הרופא שלי, זה נחמד אבל הוא לא בכיוון, הוא בטוח שאני לוקח חומרים ואומר לי להפסיק לשתות חלבון ...

אוקיי, תודה לשניכם, לדבר עם הרופא שלי, זה נחמד אבל הוא לא בכיוון, הוא בטוח שאני לוקח חומרים ואומר לי להפסיק לשתות חלבון ...
זה הבדיקות דם שהוא בטוח בגללם שאתה על חומרים ? תחליף רופא.

אומר לי להפסיק לשתות חלבון
וואי יש רופאים שלא מובן לי איך פולטים בולשיט בלי לבדוק רק בגלל שהם רופאים 🤦‍♂️
היה לי פעם מקרה יותר גרוע, אקסית שלי שדאגה שאני שותה חלבון שאלה את רופא המשפחה שלה על זה והוא אמר שזה באמת יעזור לי לבנות שרירים אבל כשאני אפסיק לשתות את זה אז הכל יהפוך לשומן 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ וואי כמה המטומטמת רבה איתי אחרי זה על אבקות חלבון בגלל הדביל הזה 🙁😡

בכל מקרה אני הייתי שמח אם בגיל 48 היה לי טסט 30 אבל אני לא מבין בנושא כלום, לא היה לי מושג שזה יכול להעיד על בעיה דווקא 😳

• פותח/ת השרשור
כן, ברור לי שהרופא שלי פולט שטויות, זה לאחר התשובות ההזויות שקיבלתי בבדיקות הקודמות וגם אלה שלפניהן שבכולן היה טסט גבוה, אולי תמיד הוא היה במספרים האלה ,פשוט אף פעם לא בדקתי, עד לפני שנה בערך.
אני מרגיש מצוין אז אני לא יודע אם אני צריך לשנות משהו בתזונה או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית