מה ההבדל בין מלטודקסטרין

מצב
השרשור נעול

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
מלטודקסטרין וdetrose איזה פחמימה כל אחד מהם
ומה יותר טוב לאנרגיה תוך כדי אימון ...
ולמה יש יותר קלוריות
עכשיו אני רוצה לראות את המבינים פה

עכשיו אני רוצה לראות את המבינים פה

קודם כל כדאי שתנסח את השאלה שלך בצורה הרבה יותר נחמדה כי אף אחד לא חייב לך שום הסבר,התחושת זלזול הזאת מורידה את החשק לענות לך על השאלה סתם שתדע,כל טענה שמישהו מביא לך אתה דואג לתת איזה מיתוס מ2002 בלי נימוק מספק.

אז אולי במקום לפתוח 400 אשכולים באותו נושא תישאר עם מיץ אורז שלך? אתה יותר מתוסבך מאישה בחיי

מלטודקסטרין 4 קלוריות לגרם, דקסטרוז 3.4 קלוריות לגרם.
מה יותר טוב? מה יביא לך יותר אנרגיה תוך כדי אימון?
אלו שאלות שמניחות שיש לזה בכלל אפקט וזה לא נכון לכל מקרה של אימון התנגדות.

למה חסרה לך אנרגיה באימון?
מה קורה עם השאלות על התפריט? למה אתה כ"כ בבלאגן עם התזונה שלך?

האשכולות האחרים שלך ננעלו. תרכז בבקשה את כל השאלות שלך באשכול אחד. עדיף גם שתסביר רציונל לכל שאלה.

נערך לאחרונה:
מלטודקסטרין 4 קלוריות לגרם, .
לדעתך יש הבדל גדול בין מלטודקסטרין לבין סוכר ?
רוב הגיינרים משתמשים במלטודקסטרין ועושה רושם כי זה סתם נשמע טוב יותר , סה"כ כמות גדולה בזה בפה ומרגישים את השיניים נושרות.

• פותח/ת השרשור
מלטודקסטרין 4 קלוריות לגרם, דקסטרוז 3.4 קלוריות לגרם.
מה יותר טוב? מה יביא לך יותר אנרגיה תוך כדי אימון?
אלו שאלות שמניחות שיש לזה בכלל אפקט וזה לא נכון לכל מקרה של אימון התנגדות.

למה חסרה לך אנרגיה באימון?
מה קורה עם השאלות על התפריט? למה אתה כ"כ בבלאגן עם התזונה שלך?

האשכולות האחרים שלך ננעלו. תרכז בבקשה את כל השאלות שלך באשכול אחד. עדיף גם שתסביר רציונל לכל שאלה.
תודה על התשובה
אשמח אם תסביר לי על ההבדל בינהם וממה כל אחד עשוי ,
אני יודע שדקסטרוז הוא סוכר ענבים...
ולמה שה לא יתן אנרגיה באימון ?
ועוד שאלה האם זה יכול לעזור לאפקט הפאמפ בגלל הסוכר שנכנס לשריר?

אני לא מבין מספיק כדי לענות על השאלות האלו, אבל אני מבין מספיק לומר שזה התעסקות בקטנות.
תוכנית אימונים טובה, מספיק שינה ומים, ומספיק חלבון ואבות תזונה הם הדברים הכי חשובים להתקדמות שלך באימונים.

לא משנה אם תאכל סוכר לבן או סירופ אגבה, בסופו של דבר לפיתוח גוף וכוח ההבדל אם בכלל קיים זניח.

מה שכן, לבריאות שלך גם המיקרו חשובים, סוכר לבן עם בקושי וויטמינים ומינרלים לעומת הממתיקים האחרים. ירקות ודגנים מלאים יתנו לך וויטמינים ומינרלים שפחמימות ריקות לא יתנו לך.

כשאתה שואל לגבי אימונים, הבריאות לא קשור לשאלה.

אשמח אם תסביר לי על ההבדל בינהם וממה כל אחד עשוי ,

בשורה התחתונה שניהם = גלוקוז

__

ולמה שה לא יתן אנרגיה באימון ?
תוספת פחמימות לא משפרת ביצועים באימוני כוח בכל תסריט.
זה יכול לעזור אולי כשעושים כמה אימוני כוח ביום, אימון במצב צום או אימון ארוך שמגיעים בו לכשל שוב ושוב.
לא ריאלי עבור המתאמן הממוצע.

אם דיברת על אימוני סיבולת/אירובי - זה עולם אחר ופחמימות כן יכולות לעזור. מכיוון שדיברת על פאמפ אני מניח שאתה מתמקד באימוני כוח.

אם אתה מעוניין בשיפור ביצועים אתה יכול לשקול לתסף קריאטין או קפאין, או לקחת מאמן טוב.
___

ועוד שאלה האם זה יכול לעזור לאפקט הפאמפ בגלל הסוכר שנכנס לשריר?
לא מכיר דבר כזה

79450d_edeb1fd6fb684c358c5773b3e111ca4e~mv2.png

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מספיק כדי לענות על השאלות האלו, אבל אני מבין מספיק לומר שזה התעסקות בקטנות.
תוכנית אימונים טובה, מספיק שינה ומים, ומספיק חלבון ואבות תזונה הם הדברים הכי חשובים להתקדמות שלך באימונים.

לא משנה אם תאכל סוכר לבן או סירופ אגבה, בסופו של דבר לפיתוח גוף וכוח ההבדל אם בכלל קיים זניח.

מה שכן, לבריאות שלך גם המיקרו חשובים, סוכר לבן עם בקושי וויטמינים ומינרלים לעומת הממתיקים האחרים. ירקות ודגנים מלאים יתנו לך וויטמינים ומינרלים שפחמימות ריקות לא יתנו לך.

כשאתה שואל לגבי אימונים, הבריאות לא קשור לשאלה.
תותח אתה אלחנן
אתה מכיר את הרמה שלי, שין לב שיש פה תגובות של ילדים שלא מבינים ואני לא מתייחס אליהם אפילו,
חושבים שאני עוד אחד שהתחיל להתאמן חח

אנשים פה פשוט בורים בכושר מצטער..
אז למה אתה בכל זאת שואל שאלות פה? 🤦‍♂️
אתה פשוט בור שלא מסוגל לקבל דעות אחרות משלך
אתה מוזמן ללכת לעשות מה שבא לך, לטעות ולחזור אלינו
אתה לא מבין כלום אם אתה לא שותה אורז טחון עם מים ומזריק סוכר לשריר תוך כדי אימון!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית