הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

What's your two cents about life?

ומה זה אומר?
בדיוק זה:
אל תסגור דברים אף פעם בצורה רעה
כי לך תדע איפה תפגוש את האדם הזה שוב
ותצטרך ממנו טובה..

בדיוק בימים האחרונים חשבתי על המשפט הזה כשרציתי להגיד לאיזה מישהו מה דעתי עליו, אבל יש סיכוי לא רע שאני אתקל בו בעתיד.

בדיוק זה:

בדיוק בימים האחרונים חשבתי על המשפט הזה כשרציתי להגיד לאיזה מישהו מה דעתי עליו, אבל יש סיכוי לא רע שאני אתקל בו בעתיד.

אתה יכול להגיד לו מה אתה חושב, אבל תדאג להתנסח בצורה מכובדת.

מה הבעיה שידע את האמת D:
בקצרה: אני מחפש עבודה חדשה, מנכ"ל של איזה חברה התעניין ושלח לי מייל, התכתבנו קצת ובלי להיכנס יותר מדי לפרטים ההודעות וההתנהלות שלו הראו לי שכנראה זה לא מישהו שאני רוצה לעבוד בחברה שלו. אבל לא ראיתי צורך להגיד לו את זה ככה ולהסביר למה בבוטות כי כאמור יש מצב שאתקל בו מתישהו כי לעולם אין לדעת וגם כי הוא עובד עם עוד חברות בתחום וכו' אז אני פחות רוצה שיזכור אותי לרעה.

נערך לאחרונה:
בקצרה: אני מחפש עבודה חדשה, מנכ"ל של איזה חברה התעניין ושלח לי מייל, התכתבנו קצת ובלי להיכנס יותר מדי לפרטים ההודעות וההתנהלות שלו הראו לי שכנראה זה לא מישהו שאני רוצה לעבוד בחברה שלו. אבל לא ראיתי צורך להגיד לו את זה ככה ולהסביר למה בבוטות כי כאמור יש מצב שאתקל בו מתישהו כי לעולם אין לדעתו גם כי הוא עובד עם עוד חברות בתחום וכו' אז אני פחות רוצה שיזכור אותי לרעה.
צודק..
עם המשפט שלא לסיים אף פעם ברע לא מסכים..

בקצרה: אני מחפש עבודה חדשה, מנכ"ל של איזה חברה התעניין ושלח לי מייל, התכתבנו קצת ובלי להיכנס יותר מדי לפרטים ההודעות וההתנהלות שלו הראו לי שכנראה זה לא מישהו שאני רוצה לעבוד בחברה שלו. אבל לא ראיתי צורך להגיד לו את זה ככה ולהסביר למה בבוטות כי כאמור יש מצב שאתקל בו מתישהו כי לעולם אין לדעתו גם כי הוא עובד עם עוד חברות בתחום וכו' אז אני פחות רוצה שיזכור אותי לרעה.

תגיד לו שמצאת מקום אחר ותודה על ההזדמנות..

הם תמיד רוצים בטובתנו. הם לא תמיד יודעים איך.
בגיל הטיפש עשרה אנחנו לא מוכנים לשמוע
בגיל 20-30 אנחנו שומעים אבל לא מקשיבים
בגיל 30-40 אנחנו מקשיבים אך עדין מתמרדים
בגיל 40-50 אנחנו רוצים כל כך לשמוע עצה,אבל לפעמיים ההורה הולך כבר לעולמו..ואין מי ייעץ

בגיל הטיפש עשרה אנחנו לא מוכנים לשמוע
בגיל 20-30 אנחנו שומעים אבל לא מקשיבים
בגיל 30-40 אנחנו מקשיבים אך עדין מתמרדים
בגיל 40-50 אנחנו רוצים כל כך לשמוע עצה,אבל לפעמיים ההורה הולך כבר לעולמו..ואין מי ייעץ
מנקודת בתור ״בן״ ובתור ״הורה״. חלק מהעצות שאנחנו נותנים מייצגות את הרצונות/חלומות/פחדים שלנו וכמובן את עולם הידע שלנו.
חשוב להכיר בעובדה שמה שהיה נכון בתקופה x , לא בהכרח נכון לתקופה y.
בנוסף אני בכלל לא בטוח שייעוץ עם הורים יכול להיות אובייקטיבי בגלל המעורבות הרגשית

מנקודת בתור ״בן״ ובתור ״הורה״. חלק מהעצות שאנחנו נותנים מייצגות את הרצונות/חלומות/פחדים שלנו וכמובן את עולם הידע שלנו.
חשוב להכיר בעובדה שמה שהיה נכון בתקופה x , לא בהכרח נכון לתקופה y.
בנוסף אני בכלל לא בטוח שייעוץ עם הורים יכול להיות אובייקטיבי בגלל המעורבות הרגשית
בהחלט.
הכל נכון לנקודת הזמן
כנל לגבי ה״חוסר״ אוביקטיביות,מכיון שהם ההורים שלנו..
אבל שאתה צעיר מה אתה יודע,המילה של ההורים היא הכל בשבילך

"Your pump is like tomorrow You can never reach tomorrow because once it's tomorrow, Then it's today again You'll never stop chasing tomorrow You always want to Live Another Day And Tomorrow Never Dies."

dom mazzetti

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית