הם תמיד רוצים בטובתנו. הם לא תמיד יודעים איך.להקשיב להורים! תמיד!
הם רוצים בטובתינו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם תמיד רוצים בטובתנו. הם לא תמיד יודעים איך.להקשיב להורים! תמיד!
הם רוצים בטובתינו
בדיוק זה:ומה זה אומר?
אל תסגור דברים אף פעם בצורה רעה
כי לך תדע איפה תפגוש את האדם הזה שוב
ותצטרך ממנו טובה..
מה הבעיה שידע את האמת D:בדיוק זה:
בדיוק בימים האחרונים חשבתי על המשפט הזה כשרציתי להגיד לאיזה מישהו מה דעתי עליו, אבל יש סיכוי לא רע שאני אתקל בו בעתיד.
בדיוק זה:
בדיוק בימים האחרונים חשבתי על המשפט הזה כשרציתי להגיד לאיזה מישהו מה דעתי עליו, אבל יש סיכוי לא רע שאני אתקל בו בעתיד.
בקצרה: אני מחפש עבודה חדשה, מנכ"ל של איזה חברה התעניין ושלח לי מייל, התכתבנו קצת ובלי להיכנס יותר מדי לפרטים ההודעות וההתנהלות שלו הראו לי שכנראה זה לא מישהו שאני רוצה לעבוד בחברה שלו. אבל לא ראיתי צורך להגיד לו את זה ככה ולהסביר למה בבוטות כי כאמור יש מצב שאתקל בו מתישהו כי לעולם אין לדעת וגם כי הוא עובד עם עוד חברות בתחום וכו' אז אני פחות רוצה שיזכור אותי לרעה.מה הבעיה שידע את האמת D:
צודק..בקצרה: אני מחפש עבודה חדשה, מנכ"ל של איזה חברה התעניין ושלח לי מייל, התכתבנו קצת ובלי להיכנס יותר מדי לפרטים ההודעות וההתנהלות שלו הראו לי שכנראה זה לא מישהו שאני רוצה לעבוד בחברה שלו. אבל לא ראיתי צורך להגיד לו את זה ככה ולהסביר למה בבוטות כי כאמור יש מצב שאתקל בו מתישהו כי לעולם אין לדעתו גם כי הוא עובד עם עוד חברות בתחום וכו' אז אני פחות רוצה שיזכור אותי לרעה.
בקצרה: אני מחפש עבודה חדשה, מנכ"ל של איזה חברה התעניין ושלח לי מייל, התכתבנו קצת ובלי להיכנס יותר מדי לפרטים ההודעות וההתנהלות שלו הראו לי שכנראה זה לא מישהו שאני רוצה לעבוד בחברה שלו. אבל לא ראיתי צורך להגיד לו את זה ככה ולהסביר למה בבוטות כי כאמור יש מצב שאתקל בו מתישהו כי לעולם אין לדעתו גם כי הוא עובד עם עוד חברות בתחום וכו' אז אני פחות רוצה שיזכור אותי לרעה.
טוב לא באמת אף פעם כנראה, יש כל מיני מקרים מצבים ואנשיםעם המשפט שלא לסיים אף פעם ברע לא מסכים..
משהו כזה 😃תגיד לו שמצאת מקום אחר ותודה על ההזדמנות..
בגיל הטיפש עשרה אנחנו לא מוכנים לשמועהם תמיד רוצים בטובתנו. הם לא תמיד יודעים איך.
מנקודת בתור ״בן״ ובתור ״הורה״. חלק מהעצות שאנחנו נותנים מייצגות את הרצונות/חלומות/פחדים שלנו וכמובן את עולם הידע שלנו.בגיל הטיפש עשרה אנחנו לא מוכנים לשמוע
בגיל 20-30 אנחנו שומעים אבל לא מקשיבים
בגיל 30-40 אנחנו מקשיבים אך עדין מתמרדים
בגיל 40-50 אנחנו רוצים כל כך לשמוע עצה,אבל לפעמיים ההורה הולך כבר לעולמו..ואין מי ייעץ
בהחלט.מנקודת בתור ״בן״ ובתור ״הורה״. חלק מהעצות שאנחנו נותנים מייצגות את הרצונות/חלומות/פחדים שלנו וכמובן את עולם הידע שלנו.
חשוב להכיר בעובדה שמה שהיה נכון בתקופה x , לא בהכרח נכון לתקופה y.
בנוסף אני בכלל לא בטוח שייעוץ עם הורים יכול להיות אובייקטיבי בגלל המעורבות הרגשית
בהחלט התloveת.all you need is love
טוב התלהבתי
Login • Instagram"Your pump is like tomorrow You can never reach tomorrow because once it's tomorrow, Then it's today again You'll never stop chasing tomorrow You always want to Live Another Day And Tomorrow Never Dies."
dom mazzetti