עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפרי גם ככה זול יחסית 100 שקל לשימוש מידי פעם לא כל הזמן אני עייף. אבל פעם בשבוע יש יום כזה ,אז זה יחזיק די הרבה זמן לא?יותר זול ואתה שולט על המינונים כרצונך. אבל אתה יכול גם לקנות פרי מוכן, בחירה שלך
סחטיין עליך..(רק לימים עייפים)הפרי גם ככה זול יחסית 100 שקל לשימוש מידי פעם לא כל הזמן אני עייף. אבל פעם בשבוע יש יום כזה ,אז זה יחזיק די הרבה זמן לא?
חולק אחי.היחיד שנגיש לנו בארץ עם נוסחא במינונים שהוכחו במחקרים כעובדים ולא חצי גרם של איזה בלנד מסריח או חצאי מינונים זה Pre Kaged.
ציטרולין טהור לא מאלט, 6 זה דיי ויותר.חולק אחי.
בטא אלנין 1.6 בתוסף הנ״ל
(מחקרים הראו תוצאות מ2-4 גרם)
צטרולין 6.5 גם כן בסקלה הנמוכה 6-8
קפאין 274 שווה ערך אולי לטבליה אחת
2 אספרסו מגרדים אולי 160 מג ואני לארגציטרולין טהור לא מאלט, 6 זה דיי ויותר.
בוא אלנין לא אפקטיבי אם אין לך ריכוז דם של 179 גרם לפי המחקרים אז חסר פואנטה לא משנה כמה ישימו לך שם אם אתה לא לוקח את התוסף 7 ימים בשבוע זה לא תורם לכלום.
274גרם קפאין זה כמו 2 אספרסו זה מספיק ל90% מהאנשים לא כולם coffee junkies
חברה שלי קנדית המשפחה שלה בטורונטו ועשיתי הזמנה של Gorilla mode ואמא שלה שלחה לנו את זה לארץ
Gorilla Mode | Premium Stimulant Pre-Workout - Gorilla Mind
זה pre workout הכי טוב שיצא לי להשתמש, וגם הכי טעים, לא נמכר בארץ אבל ולא עושים משלוחים לארץ.
תלוי איזה אספרסו אתה שותה, שחור חזק זה 120מג קפאין כל אחד .2 אספרסו מגרדים אולי 160 מג ואני לארג
ובטא אלנין בהנחה שיש מינון גבוה 3.5
אזי אפילו יום כן יום לא יתן אפקט
תלוי גם בבטן ריקה וכו
ניסיתי את פרא קגיד ואת כל התפריט של iherb
מיסטר הייד
לטעמי הטוב והחזק ביותר
(כל אחד על פי צרכיו)
קניתי עובד מעולה אחרי 20 דק בערך הרגשתי שכל הגוף כבר חם לעבודה ועוד לפני שהזזתי משהו וערנות כאילו אני יכול לעשות אין ספור תרגילים ממש אנרגטיטרם ניסיתי!!
אבל מאסל פארם השיקו פחית(כמו מונסטר)
300מג קפאין 600מג bcaa
אני כבר מזמין(ואעדכן בטעם)
8.5 ₪
היכן רכשת,בארץ?קניתי עובד מעולה אחרי 20 דק בערך הרגשתי שכל הגוף כבר חם לעבודה ועוד לפני שהזזתי משהו וערנות כאילו אני יכול לעשות אין ספור תרגילים ממש אנרגטי
כן בהחלט 100 שקלים לא כזה יקרהיכן רכשת,בארץ?
נראה לי שלא הבנו אחד את השני..כן בהחלט 100 שקלים לא כזה יקר
אה לא ,קניתי את הפרי וורקאוט בארץ ,אנחנו לא מדברים על אותו הדבר -.-נראה לי שלא הבנו אחד את השני..
אתה קנית קדם אימון של מאסל פארם?
ואני מדבר על פחית שתיה מוכנה
אה לא ,קניתי את הפרי וורקאוט בארץ ,אנחנו לא מדברים על אותו הדבר -.-
נראה טובב
יוצא 2-3 שקלים יקר יותר מקדם אימון(אבקתי)נראה טובב
ז"א פחות טוב.יוצא 2-3 שקלים יקר יותר מקדם אימון(אבקתי)
*אבל זה בלי צטרולין,ובלי בטא אלנין
לגוון/בדרכים/אם נתקעת וכוז"א פחות טוב.