הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוקים נגד התורה אסור, אבל חוקים כנגד האנושות בתורה מותר

הפשיעה בסין היא ממש נמוכה.
Crime in China

אלפים נטבחו במרכז אפריקה: "רצח העם רק מחמיר" - וואלה! חדשות
https://www.haaretz.co.il/news/world/africa/.premium-1.2822695
חשש: הרפ' של מרכז אפריקה על סף רצח עם
מעוניין בעוד טבח באפריקה בגלל סיבה של דת?

לא הבנתי מה כתבת בשורה האחרונה.
סין אתה לא תשמע את אחוז הפשעים האמיתי... בכל מקרה מדבר על הדיקטטורה שמה

ולמה פרשת מלהזכיר את הודו כי כל הפשע שיש שמה לא מתעניין בדת? וזה סותר את מה שאתה טוען

ואפריקה זה שבטים שהורגים אחד את השני פשוט גם מוסלמים חלק מהחגיגה

סין אתה לא תשמע את אחוז הפשעים האמיתי... בכל מקרה מדבר על הדיקטטורה שמה

ולמה פרשת מלהזכיר את הודו כי כל הפשע שיש שמה לא מתעניין בדת? וזה סותר את מה שאתה טוען

ואפריקה זה שבטים שהורגים אחד את השני פשוט גם מוסלמים חלק מהחגיגה
טענת על הפשיעה בסין ועכשיו אתה טוען שכל מה שקורה שם זה שקר?נחמד לדעת.

רצח העם הבנגלי – ויקיפדיה
ביקשת הודו, קיבלת.

השורה האחרונה זאת נטו גזענות דוחה.

טענת על הפשיעה בסין ועכשיו אתה טוען שכל מה שקורה שם זה שקר?נחמד לדעת.
יפה שאתה משנה את מה שאני אומר בשביל לצאת צודק דמגוגיה בשקל אפשר לשאול בן כמה אתה? כי רמת הדיון שלך זה של ילד בן 6
טענתי שיש שמה פשע ללא קשר לדת
יפה נתתי לי מוסלמים שהורגים מוסלמים תותח
השורה האחרונה זאת נטו גזענות דוחה.
אוקיי מצטער שהעובדות דוחות אותך
facts don't care about your feelings תחפש איזה מימ שאתה אוהב בגוגל ותשמור אותו

דת לא הופכת בן אדם לבן אדם רע זה בן אדם רע עושה את הדת רעה אתה לוקח דוגמה אחת לזה שדת זה חרא ומבסס עליה את כל המחשב שלך על דת אם היית הולך לזקא אולי היית הופך לחרדי

יפה שאתה משנה את מה שאני אומר בשביל לצאת צודק דמגוגיה בשקל אפשר לשאול בן כמה אתה? כי רמת הדיון שלך זה של ילד בן 6
טענתי שיש שמה פשע ללא קשר לדת

יפה נתתי לי מוסלמים שהורגים מוסלמים תותח

אוקיי מצטער שהעובדות דוחות אותך
facts don't care about your feelings תחפש איזה מימ שאתה אוהב בגוגל ותשמור אותו

דת לא הופכת בן אדם לבן אדם רע זה בן אדם רע עושה את הדת רעה אתה לוקח דוגמה אחת לזה שדת זה חרא ומבסס עליה את כל המחשב שלך על דת אם היית הולך לזקא אולי היית הופך לחרדי
אני לא משנה דבר, אני משתמש בטיעונים שלך כנגדך. איפה טענתי שאם לא היה דת בעולם לא הייתה פשיעה?
תצטט אותי, אני אמתין.

מוסלמים רוצחים מוסלמים-עדיין דת.

עובדות?אתה סתם גזען דוחה. אבל זה מה שיפה באינטרנט, כל ליצן מגדל זוג ביצים.

איפה כתבתי שדת הופכת למישהו אדם רע?
תצטט אותי.

אני לא משנה דבר, אני משתמש בטיעונים שלך כנגדך. איפה טענתי שאם לא היה דת בעולם לא הייתה פשיעה?

כנראה לא הבנתי אותך נכון שמח שהצלחתי לשכנע אותך שדת לא הופכת מישהו לאדם רק ולא גורמת לפשיעה או רצח או כל דבר אחר
עובדות?אתה סתם גזען דוחה. אבל זה מה שיפה באינטרנט, כל ליצן מגדל זוג ביצים.
אפשר הסבר למה אני גזען?

אני רואה שהרבה קרה מאז שהייתי כאן לאחרונה.

אז אפתח בכך שלך @xArtur בכלל לא אגיב מהסיבה שציינתי בהתחלה.
יש לך מקורות לזה?
אתה נראה לי לוקח בצורה מאוד מצומצמת את הציבור הדתי ובכלל לא מבין את הכוונה שלו שהיא מאמין בניגוד לאתאיסט (או יותר נכון נטורוליסט)
(אבל גם בצורה המצומצמת שאתה בוחר) אם אחוזים נמוכים יותר זה רק בגלל שיש פחות דיווח
תגיד לי שהאלימות בתלמודי תורה חרדים לא נמוכים יותר משל כלל האוכלוסיה.
לא צריך להיות מדען כדי להסתובב בכמעט כל ישיבה בארץ ולראות שמדובר באנשים פחות אלימים משאר האוכלוסיה.
אם זה באמת חשוב לך, בוא נעשה סיבוב בישיבות, תלמודי תורה ובתי ספר ותגיד לי מה אתה רואה.

דיווחים של דקירות במוסדות דתיים נמוכים בהרבה משאר האוכלוסיה.

לגבי גירושין, אין פחות דיווח, הכל רשום, הנה כתבה מynet מחקר: דתיים מתחתנים מאוחר יותר, חרדים מתגרשים יותר

לגבי פשע, אם נאמין שהאלימות והגירושין נמוכים יותר, אפשר גם להאמין שהדבר נכון גם בפשע.

תקרא את זה נתוני הפשיעה: חילונים כפול מהחרדים - כיכר השבת

תריץ חיפוש בגוגל, תראה לי סטטיסטיקה אחרת, אני פתוח, אין לי בעיה לומר שטעיתי, אבל תראה לי.

בתוך כל סטטיסטיקה לפשע, זה כולל גם אלימות, הם הולכים ביחד.
שוב פעם אתה בוחר את העם היהודי בניגוד לכל שאר הדתות
ושוב פעם גם פה יש אבל כי אני מוכן לזרום איתך רק על העם היהודי שאתה אומר ידוע בחוכמתו אתה מדבר אך ורק על אשכנזים (IQ ממוצע של אשכנזים זה 115+-2 מזרחים 95+-2 IQ ממוצע בעולם זה 100 (כתבתי +-2 כי אני פשוט לא זוכר כמה במדויק)) אז או שאלוהים גזען או שזה לא נקודה ששווה לך להכניס לדיון

דרך אגב חשוב לציין שזה שיש הרבה גאונים בעם לא אומר שכל השאר לא טיפשים שאפשר לשלוט בהם (גם רוב הגאונים שעליהם אתה מדבר לא מאמינים)

לגבי את מי זה משרת וכלי שליטה שוב פעם אתה נתפס רק ליהדות אבל גם פה זה תופס
לא אכתוב יותר מידי רק שתמונה אחת שווה אלך מילים (דרך אגב זה נתונים מ2012 לא אתפלא אם לרוב יש פי 2 אם לא הרבה יותר משהיה אז (העולם חזר מהמשבר של 2008 (ואפשר להכנס לדיון על כלכלה עכשיו אבל כנראה יש להם הרבה יותר היום)))
72545
גלשת מהנושא.
העניין לא היה כמה היהודים חכמים, העניין הוא שאנחנו לא טפשים, האמירה הזאת שהדת היא כלי לשלוט בטיפשים לא נכונה.

בחרתי ביהודים, כי היא הדת הכי מוסכמת.
רוב הנצרות והאיסלם מבוססים על כך שאלוקים הוציא את היהודים ממצרים (למעט קומץ נוצרים או מוסלמים "חדשים").
אבל זה נכון לכל דת, תוכיח שמדובר באנשים טפשים.

לגבי מבחני הIQ, לא רק שצריך לבדוק איזה אוכלוסיות בדקו, כי אחרי השואה לדוגמה היה להרבה חוקרים גישה לאשכנזים מתורבתים, ומזרחיים פחות.

אבל גם אם נניח תצליח להוכיח את אמיתת הבדיקות האלו, זה לא מוריד את העיקרון שלי, שאי אפשר לקטלג דתיים כטפשים.

מה גם, שIQ בודק סגנון חשיבה מאוד ספציפי, קשר לייחס עליונות אפילו אינטלקטואלית לבעלי IQ גבוה, חלק לא מבוטל מהם מתקשים לתקשר נורמלי עם בני אדם אחרים. יש עוד דברים מעבר ל IQ.

ועכשיו תורך להביא ראיה לטענה שמזרחיים טפשים יותר.

תגיד לי שהאלימות בתלמודי תורה חרדים לא נמוכים יותר משל כלל האוכלוסיה.
לא צריך להיות מדען כדי להסתובב בכמעט כל ישיבה בארץ ולראות שמדובר באנשים פחות אלימים משאר האוכלוסיה.
אם זה באמת חשוב לך, בוא נעשה סיבוב בישיבות, תלמודי תורה ובתי ספר ותגיד לי מה אתה רואה.

דיווחים של דקירות במוסדות דתיים נמוכים בהרבה משאר האוכלוסיה.

לגבי גירושין, אין פחות דיווח, הכל רשום, הנה כתבה מynet מחקר: דתיים מתחתנים מאוחר יותר, חרדים מתגרשים יותר

לגבי פשע, אם נאמין שהאלימות והגירושין נמוכים יותר, אפשר גם להאמין שהדבר נכון גם בפשע.

תקרא את זה נתוני הפשיעה: חילונים כפול מהחרדים - כיכר השבת

תריץ חיפוש בגוגל, תראה לי סטטיסטיקה אחרת, אני פתוח, אין לי בעיה לומר שטעיתי, אבל תראה לי.

בתוך כל סטטיסטיקה לפשע, זה כולל גם אלימות, הם הולכים ביחד.

מוזמן לפתוח חדשות על כל הפגנה בירושלים או בני ברק ולראות כמה לא אלימים חרדים הם בול כמו שאר האוכלוסיה יש אלימים בכל חברה

חרדים מתגרים פחות כי לא מסתכלים בעין יפה על גרושות והחברה הרבה יותר שמרנית

לדעתי אתה משווה חברה מאוד מצומצמת של "דתיים" (רק אנשים שאתה תופס כמאמנים) לחברה הכללית כי מרגיש לי שאתה לא מחשיב את כל משפחות הפשע כדתיות למרות שהם כן מאמינים (והילד מלמעלה לא מדבר רק על דתיים כמוך אלא על הדת ועל אנשים מאמנים)
לשת מהנושא.
העניין לא היה כמה היהודים חכמים, העניין הוא שאנחנו לא טפשים, האמירה הזאת שהדת היא כלי לשלוט בטיפשים לא נכונה.

בחרתי ביהודים, כי היא הדת הכי מוסכמת.
רוב הנצרות והאיסלם מבוססים על כך שאלוקים הוציא את היהודים ממצרים (למעט קומץ נוצרים או מוסלמים "חדשים").
אבל זה נכון לכל דת, תוכיח שמדובר באנשים טפשים.

לגבי מבחני הIQ, לא רק שצריך לבדוק איזה אוכלוסיות בדקו, כי אחרי השואה לדוגמה היה להרבה חוקרים גישה לאשכנזים מתורבתים, ומזרחיים פחות.

אבל גם אם נניח תצליח להוכיח את אמיתת הבדיקות האלו, זה לא מוריד את העיקרון שלי, שאי אפשר לקטלג דתיים כטפשים.

מה גם, שIQ בודק סגנון חשיבה מאוד ספציפי, קשר לייחס עליונות אפילו אינטלקטואלית לבעלי IQ גבוה, חלק לא מבוטל מהם מתקשים לתקשר נורמלי עם בני אדם אחרים. יש עוד דברים מעבר ל IQ.

ועכשיו תורך להביא ראיה לטענה שמזרחיים טפשים יותר.

לפני שאני מתחיל עם הוכחות
אמרת שיהודים נחשבים עם חכם, ולמה זה כי הם זוכי פרסי נובל ומדענים עכשיו אני אשאל אותך כמה מהם מזרחים? זה אמור להוכיח לך את מה שבקשת

חוכמה לא מגיעה מדת או לא בדת זה גנים ותרבות (

תקשיב לקחתי כדור שינה לפני שתי דקות והוא גומר אותי תזכיר לי להמשיך את זה מחר כל הראש שלי מתסובב

אבל לגבי הוכחותReligiosity and intelligence - Wikipedia
https://emilkirkegaard.dk//en/wp-co...a-Analysis-and-Some-Proposed-Explanations.pdf

למען הסר ספק זה שאני רואה בן אדם מזרחי ברחוב לא יגרום לי לחשוב שהוא טיפש

תצטט אותי.
ציטוט:
על כך שהדת הינה מקור כל הרשע בעולם?

ספר את זה למחנות עבודה בצפון קוריאה
לבעלי חיים שמתעללים בהם
ולילדים שאונסים אותם חילונים

ארתורו אתה מונע משנאה טהורה\טרול מאוד מוצלח\איש מאוד חולה
האמירה הזאת שהדת היא כלי לשלוט בטיפשים לא נכונה
אני לא יודע למה הוא התכוון בטיפשים אבל במקור שלה דת נוצרה כשכולם היו "טיפשים" כי לא היה הסבר לשום תופעה שהיום היא ברורה לנו מאליו כמו נניח גשם או ברק או מוות וכו'
היה צריך לתת הסבר מניח על הדעת והדבר הכי הגיוני אז היה שמישהו שולט בהכל ועושה ברקים כשהוא כועס ומוריד גשם כשהוא מרוצה וכו'

מוזמן לפתוח חדשות על כל הפגנה בירושלים או בני ברק ולראות כמה לא אלימים חרדים הם בול כמו שאר האוכלוסיה יש אלימים בכל חברה
המטרה של החדשות הוא להציג בפניך את מה שמפתיע. הרי הציבור החרדי ידוע בעדינות שלהם, אז בחדשות מחפשים את האירועים החריגים האלו.

אני זוכר שזה היה כותרת ראשית שבישיבת פוניבז' בחורים היכו את אחד הרבנים. על זה נאמר "מתןך גנותם אתה שומע את שבחם". זה לא חדשות שבבית ספר חילוני תלמידים היכו מורה.
אבל במוסד חרדי זה חדשות.

בו איתי לישיבה, תראה בעיניים שלך מה קורה ואיך ההתנהגות של התלמידים, בלי העין הסלקטיבית של החדשות, ונלך לבית ספר חילוני כדי להשוות.
חרדים מתגרים פחות כי לא מסתכלים בעין יפה על גרושות והחברה הרבה יותר
ההסבר לא מעניין, אני טענתי, וגיביתי, זה הכל.
לדעתי אתה משווה חברה מאוד מצומצמת של "דתיים" (רק אנשים שאתה תופס כמאמנים) לחברה הכללית כי מרגיש לי שאתה לא מחשיב את כל משפחות הפשע כדתיות למרות שהם כן מאמינים (והילד מלמעלה לא מדבר רק על דתיים כמוך אלא על הדת ועל אנשים מאמנים)
תסכים איתי שאי אפשר להגדיר גבר אישה רק בגלל שהוא חושב שהוא אישה, כמו שאי אפשר להגדיר אדם הליקופטר רק כי זה מה שהוא חושב.
אני מגדיר דתי כל אדם ששומר דת, לפחות ברמה הכי בסיסית שלה, עם כיפה, שבת, כשרות, צניעות, לימוד תורה, וההלכות של התורה.
גם אם הוא מתמודד עם אחד מהפרטים האלו, אסכים להגדיר אותו דתי.

לא אגדיר את מי שחושב שהוא דתי אך לא שומר אף פרט דתי.
את מי אתה מגדיר דתי?
לפני שאני מתחיל עם הוכחות
אמרת שיהודים נחשבים עם חכם, ולמה זה כי הם זוכי פרסי נובל ומדענים עכשיו אני אשאל אותך כמה מהם מזרחים? זה אמור להוכיח לך את מה שבקשת
שוב סטית מהנושא, הIQ הוא לא הנקודה, הנקודה היא שלהגדיר דתי מכל סוג כטיפש הוא לא נכון.
אני לא יודע למה הוא התכוון בטיפשים אבל במקור שלה דת נוצרה כשכולם היו "טיפשים" כי לא היה הסבר לשום תופעה שהיום היא ברורה לנו מאליו כמו נניח גשם או ברק או מוות וכו'
היה צריך לתת הסבר מניח על הדעת והדבר הכי הגיוני אז היה שמישהו שולט בהכל ועושה ברקים כשהוא כועס ומוריד גשם כשהוא מרוצה וכו'
זה ניסיון דיפלומטי יפה להסביר את כוונתו.
אני לא חושב שזה מה שהוא התכוון, אבל פוליטקאי בהחלט תוכל להיות.

אבל אשיב גם באותה לשון, שגם המדע אם כן זה כלי לשליטה בטיפשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית