הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטריט לחדר כושר

UrNsFace

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
Upper/Lower 4 Day Bodybuilding Workout
**למסה**https://www.muscleandstrength.com/workouts/upper-lower-4-day-gym-bodybuilding-workout
מה חושבים עליה למישהו שעשה סטריט עד עכשיו ועובר לחדר כושר ?
וכמה חזרות לעשות בתרגילים? נגיד באופן כללי מורכבים לעומת בידודים
ושאלה אחרונה מה אפשר לעשות במקום דדליפט ? אני יודע שזה תרגיל חשוב אבל יש לי apt די נאצי למי שמכיר וזה גורם לי לכאב גב תחתון חזקים אז אני לט מוכן עדיין לעשות את זה עד שאטפל ברצינות בבעיה

תודה לעוזרים

מה חושבים עליה למישהו שעשה סטריט עד עכשיו ועובר לחדר כושר ?
מזל טוב
ממליץ על משהו מהלינקיה, העדפה אישית שלי 3 פעמים בשבוע full body עם טווח חזרות של 6-12 תרגילים מרוכבים בעיקר בתחלה

ושאלה אחרונה מה אפשר לעשות במקום דדליפט ? אני יודע שזה תרגיל חשוב אבל יש לי apt די נאצי למי שמכיר וזה גורם לי לכאב גב תחתון חזקים אז אני לט מוכן עדיין לעשות את זה עד שאטפל ברצינות בבעיה
דדליפט עובד על גב תחתון (זוקפים), המסטרינג, טרפזים, רגליים בכללי ואחיזה (בערך בסדר הזה אם אני לא טועה לא בדקתי)
אתה יכול לבחור לעשות back extensions במקום ולא לשכוח סקואט בשביל רגליים וshrugs לטרפזים
כך או כך ממליץ לתרגל דדליפט וטכנקיה שלו עם משקלים לא גבוהים מידי ולצלם ולעלות פה לפורום, לראות פיזיו כדי לתקן את הAPT, לאמן בטן ולמתוח hip flexors

• פותח/ת השרשור
מזל טוב

ממליץ על משהו מהלינקיה, העדפה אישית שלי 3 פעמים בשבוע full body עם טווח חזרות של 6-12 תרגילים מרוכבים בעיקר בתחלה

דדליפט עובד על גב תחתון (זוקפים), המסטרינג, טרפזים, רגליים בכללי ואחיזה (בערך בסדר הזה אם אני לא טועה לא בדקתי)
אתה יכול לבחור לעשות back extensions במקום ולא לשכוח סקואט בשביל רגליים וshrugs לטרפזים
כך או כך ממליץ לתרגל דדליפט וטכנקיה שלו עם משקלים לא גבוהים מידי ולצלם ולעלות פה לפורום, לראות פיזיו כדי לתקן את הAPT, לאמן בטן ולמתוח hip flexors
אני שונא לעשות full body ויש לי ארבעה ימים לפחות בקבוע להשקיע אז הכל טוב
יש לי גם כוח זאת אומרת הגוף שלי מורגל לאימונים כבר, פשוט ברור שבהתחלה אתחיל במשקלים יחסית נמוכים, העפת מבט בקישור ששלחתי?
מזל טוב

Back extensions אגב זאת בדיוק התנועה שאני לא מסוגל לעשות בשום אופן בלי כאבים….
בכללי להפעיל את הגב התחתון אין מה לעשות אני אוותר בנתיים על הגב התחתון
התכנית בלי נקיה נראית חמודה, עדיף ab בהתחלה נכון ?
ואיך אני יודע שמיציתי את התכנית נגיד ואני צריך לעבור לחדשה ?

העפת מבט בקישור ששלחתי
כן, לי אישית נראה קצת עמוס אבל כל תוכנית שאתה תתקדם איתה לאט לאט ותעבוד בטווח החזרות (במה ששלחת אגב יש המלצות לחזרות גם) המתאים תעבוד
אז אל תעשה עד שתתקן את זה
התכנית בלי נקיה נראית חמודה, עדיף ab בהתחלה נכון ?
היא נחמדה כן אין הבדל יותר מידי מה תעשה בהתחלה כל עוד התוכנית בנויה באופן שכל שריר עובד לפחות פעמיים בשבוע ויש התקדמות ושימוש בתרגילים מורכבים...
אחרי כמה חודשים בדרך כלל, לפי הרגשה או אי התאמה לצרכים שלך לאותה התקופה כמו שינוי בימים שאתה יכול להתאמן
בדרך כלל תוכניות פיתוח גוף מגוונים לפעמים או מחליפים תרגילים אבל לא כל שני וחמישי תן לתוכנית שלושה חודשים לפחות ואתה תראה תוצאות

שמע בגדול גם סקוואט עושה את התנועה הזאת, פשוט בטווח יותר קצר. יש מלא תרגילים מורכבים שעושים את זה. אני במקומך הייתי יותר משקיע במכונות.
כשהיא לא עובדת יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית