הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלון דעות , PCT או קרוז ?

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
מעניין אותי לדעת מה דעת חברי הפורום פה, אני אתן לכם סיטואציה ותגידו לי מה דעתכם ומה יותר כדאי.

בחור המתאמן כמה שנים מחליט שהוא קופץ על אנאבולים ומחליט לעשות 2 סייקלים בשנה (נצמד לנגזרות טסטסרון ללא 19-nor ) , כל סייקל בממוצע הוא בין 12-16 שבועות.
האם לאותו אדם כדאי יותר לעשות BnC או לעשות PCT אחרי כל סייקל בהנחה שהוא רוצה לעשות 2 סייקלים בשנה.

מה דעתכם ?

לפי החישוב שלי לאותו אדם לא יהיה כדאי לעשות PCT כי אם כל סייקל הוא 3-4 חודש וPCT של חודש חודשים כבר שרפנו חצי שנה אז אם הוא רוצה לעשות עוד סייקל אין בעצם לגוף מנוחה.

הכל היפוטטתי ולמטרת דיון פורה.

אשמח לשמוע דעות והסבר 😃

אין פה דעה

יש פה שאלה שכל אחד צריך לשאול את עצמו - האם אני מוכן להיות צמוד/מכור/תלוי/זקוק לטסטוסטרון חיצוני כל ימי חיי .
האם אני מוכן לחיות עד סוף ימי עם זריקות קבועות

זהו.
למי שזה מתאים יכול לעשות בלאסט&קרוז .
מי שלא מוכן שימשיך עם סייקל או 2 בשנה

מעניין אותי לדעת מה דעת חברי הפורום פה, אני אתן לכם סיטואציה ותגידו לי מה דעתכם ומה יותר כדאי.

בחור המתאמן כמה שנים מחליט שהוא קופץ על אנאבולים ומחליט לעשות 2 סייקלים בשנה (נצמד לנגזרות טסטסרון ללא 19-nor ) , כל סייקל בממוצע הוא בין 12-16 שבועות.
האם לאותו אדם כדאי יותר לעשות BnC או לעשות PCT אחרי כל סייקל בהנחה שהוא רוצה לעשות 2 סייקלים בשנה.

מה דעתכם ?

לפי החישוב שלי לאותו אדם לא יהיה כדאי לעשות PCT כי אם כל סייקל הוא 3-4 חודש וPCT של חודש חודשים כבר שרפנו חצי שנה אז אם הוא רוצה לעשות עוד סייקל אין בעצם לגוף מנוחה.

הכל היפוטטתי ולמטרת דיון פורה.

אשמח לשמוע דעות והסבר 😃
מי שעושה PCT כמוני לדוגמה זה בשביל לא לגעת בחומרים כחצי שנה בהרך או קצת פחות זה הזמן מנוחה למערכת. הוא יכול לא לרדת מסייקלים או מTRT בכלל כל עוד הבדיקות דם תקינות והוא רוצה להפציץ כל השנה ולהרגיש ולהיות בסייקל כל השנה.

מי שעושה PCT כמוני לדוגמה זה בשביל לא לגעת בחומרים כחצי שנה בהרך או קצת פחות זה הזמן מנוחה למערכת. הוא יכול לא לרדת מסייקלים או מTRT בכלל כל עוד הבדיקות דם תקינות והוא רוצה להפציץ כל השנה ולהרגיש ולהיות בסייקל כל השנה.

למה שאני אומר את זה מקללים אותי

ממליץ פה לכול הצעירים או לחברה שרוצים ילדים בעתיד(וגם לאלו שעדיין לא מעניין אותם ובני 17)
תעשו 2 ילדים לפחות לפני שמתחתנים עם המחט
(הכוונה ל בלסט אנד קרוז כשיגרה)כי יום אחד תרצו ילדים ויש סיכוי שאתם תצאו לחתיכת פוסט סייקל של שנה וחצי ושל תסכולים עם בת הזוג ועם עצמכם שלא נדבר על שריר שבכלל לא יעניין אותכם ולמכון בטחמלא תוכלו להיכנס ״בכיף של פעם״
*כמובן שיש המון יוצא מן הכלל ולא כול שיתוק של הציר מחייב עקרות זה תלוי גם בבת הזוג כמובן ועל כול אחד שנדפק יש אחד שלא היה לו בעיה *
שורה תחתונה ממליץ למי שאין ילדים עדיין לעשות פוסט סייקל אפילו שזה מאד מתסכל בעיקר מנטלית.
שאתה צעיר אתה שם זין על הכול ובטח לא חושב על ילדים ומתפרע הכול טוב אתם צעירים הגוף חזק וגם משתקם מהר במידה ותתנו לו מנוחה ופוסט סייקל טוב ובדיקות דם

ממליץ פה לכול הצעירים או לחברה שרוצים ילדים בעתיד(וגם לאלו שעדיין לא מעניין אותם ובני 17)
תעשו 2 ילדים לפחות לפני שמתחתנים עם המחט
(הכוונה ל בלסט אנד קרוז כשיגרה)כי יום אחד תרצו ילדים ויש סיכוי שאתם תצאו לחתיכת פוסט סייקל של שנה וחצי ושל תסכולים עם בת הזוג ועם עצמכם שלא נדבר על שריר שבכלל לא יעניין אותכם ולמכון בטחמלא תוכלו להיכנס ״בכיף של פעם״
*כמובן שיש המון יוצא מן הכלל ולא כול שיתוק של הציר מחייב עקרות זה תלוי גם בבת הזוג כמובן ועל כול אחד שנדפק יש אחד שלא היה לו בעיה *
שורה תחתונה ממליץ למי שאין ילדים עדיין לעשות פוסט סייקל אפילו שזה מאד מתסכל בעיקר מנטלית.
שאתה צעיר אתה שם זין על הכול ובטח לא חושב על ילדים ומתפרע הכול טוב אתם צעירים הגוף חזק וגם משתקם מהר במידה ותתנו לו מנוחה ופוסט סייקל טוב ובדיקות דם
מקסימום מי שממש רוצה בלאסט אנד קרוז שיקפיא זרע לפני והכל טוב...

זרע נשמר ל5 שנים,מחתימים אותך שטיב הזרע לא מובטח!
הוא נכנס להקפאה ב-196 מעלות
בעת ״ההפשרה״ המון זרעים לא שורדים

אל תקחו את זה בקלות דעת
מדבר אדם עם נסיון

זרע נשמר ל5 שנים,מחתימים אותך שטיב הזרע לא מובטח!
הוא נכנס להקפאה ב-196 מעלות
בעת ״ההפשרה״ המון זרעים לא שורדים

אל תקחו את זה בקלות דעת
מדבר אדם עם נסיון
אנשים זורקים פה כל מיני משפטים "לא רוצה ילדים" לא צריך וכו...
משפטים של ילדים מפגרים... כן בני 20 ....
חכה שאתה מגיע לגיל 35 ולא יכול להביא ילדים ואף אשה נורמלית לא רוצה לחיות איתך... פה מתחילה הבעיה !
שום שריר ושום חיטוב ושום כלום לא שווה כשאשה שאתה אוהב לא רוצה להתחתן איתך

אני הקפאתי זרע , כבר שלוש שנים על trt ובלאסטים ,בשלוש שנים האלה הכנסתי להריון 2 בחורות, אחת מהן על סייקל של טרן ,עניין הפוריות כל כך לא חד משמעי .

אני הקפאתי זרע , כבר שלוש שנים על trt ובלאסטים ,בשלוש שנים האלה הכנסתי להריון 2 בחורות, אחת מהן על סייקל של טרן ,עניין הפוריות כל כך לא חד משמעי .
ברור.
גם נשים עם התקן,״נתפסות״ תמיד יש יוצא מהכלל.
בוא לא נשכח,שיש הריונות שנתפסים ונופלים אחרי חודש/חודשיים.

הכל תלוי באיכות העובר(בלוצ׳יסת) שזה אומר זרע מובחר וביצית מובחרת.

ברור.
גם נשים עם התקן,״נתפסות״ תמיד יש יוצא מהכלל.
בוא לא נשכח,שיש הריונות שנתפסים ונופלים אחרי חודש/חודשיים.

הכל תלוי באיכות העובר(בלוצ׳יסת) שזה אומר זרע מובחר וביצית מובחרת.

השורה התחתונה שלי היא לא לסמוך על זה כאמצעי מניעה ,כמות האנשים שאני מכיר שהביאו ילדים במהלך סייקל היא לא שפוייה.

השורה התחתונה שלי היא לא לסמוך על זה כאמצעי מניעה ,כמות האנשים שאני מכיר שהביאו ילדים במהלך סייקל היא לא שפוייה.
כאן נכנס לתמונה המשתנה,של איכות הזרע,הצמיגות/תנועתיות/מורפולוגיה..

אצלי לדוגמא בדיקת זרע אחת היתה טובה
ואחרי שנתיים הבדיקה היתה פחות טובה
ואני בלי חומרים

הייתי צריך לעבור השבחה וכו

• פותח/ת השרשור
אנשים זורקים פה כל מיני משפטים "לא רוצה ילדים" לא צריך וכו...
משפטים של ילדים מפגרים... כן בני 20 ....
חכה שאתה מגיע לגיל 35 ולא יכול להביא ילדים ואף אשה נורמלית לא רוצה לחיות איתך... פה מתחילה הבעיה !
שום שריר ושום חיטוב ושום כלום לא שווה כשאשה שאתה אוהב לא רוצה להתחתן איתך
שמע הכל תלוי, אני בן 27 וממש אנטי ילדים, חושב שזה מיותר ויש מספיק כאלה בעולם.

האם זה יכול להשתנות ? יכול להיות , מה אני אעשה אם זה יקרה ? יש מספיק אופציות, שנגיע לגשר הזה נחצה אותו, אני מעדיף איכות חיים על פני להיות פורה אבל להרגיש כמו חרא (מדבר מנקודת מבט של trt רפואי ולא BnC כמובן)

מה זה מה הפרוצדורה
לפני שפונים לivf
עוברים קודם כל הזרעה..
לוקחים את דגימת הזרע,מכניסים לתוך צנטריפוגה,עם נוזל כל שהוא,ומפרידים ממש בין כל הזרעונים,עד שיש בקרקעית את ההכי ״מובחרים״
נותנים לך את הדגימה,בתוך מבחנה ארוכה כזאת..
יש להגיע מהר לפרופסור שיעשה החזרה לאישה
ומחכים 14 יום שהבדיקה תראה >5

נכון מאוד אבל זה לא חכם.
זה כמו להגיד שאני עד היום שתיתי וודקה ונהגתי ולא היה תאונה - אז זה שטויות מותר לשתות ולנהוג.
הכל טוב ויפה ויש הרבה כאלו...
אהל מענין לדעת כמה אנשים אתה מכיר שעשו סייקל רצוף של 10-15 שנים ירדו מחומרים והזין שלהם עומד כמו טיל ???
אין כאלו ואם יש זה בגדר נס רפואי
האם זה יכול להשתנות
זה יכול להשתנות תוך זמן קצר מאוד יותר מהר ממה שאתה חושב.
בכלל בחיים מה שנכון וטוב לך היום לא בטוח שיהיה ככה גם מחר.

במקרה שלך אתה חיי על trt כהבחנה רפואית אז אין דרך אחרת. אבל אדם בריא שאין לו בעיות טסט ובמיוחד בתחילת שנות ה20 צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא עולה על סייקל של עשור פלוס

שמע הכל תלוי, אני בן 27 וממש אנטי ילדים, חושב שזה מיותר ויש מספיק כאלה בעולם.

האם זה יכול להשתנות ? יכול להיות , מה אני אעשה אם זה יקרה ? יש מספיק אופציות, שנגיע לגשר הזה נחצה אותו, אני מעדיף איכות חיים על פני להיות פורה אבל להרגיש כמו חרא (מדבר מנקודת מבט של trt רפואי ולא BnC כמובן)

למה שאני אומר את זה צוחקים עלי הצביעות פה בפורום זה משו משו.....

כי אתה מבטא כמו מפגר. וכבר רשמו לך את זה מספר פעמים

בסדר נכון
הרבה פעמים אנשים לא מבינים מה אני רוצה להגיד. באותה מידה אני יכול לקרוא גם לך מפגר שאתה לא מבין . אז בוא נפסיק לגדף אחד את השני . ואם הבנת את הקונספט של מה שאני מנסה להגיד אז למה להיות מציק ולהפוך את הפורום לFxp.
אני אמרתי בדיוק מה שהוא אמר שאני מעדיף איכות חיים ושרירים מאשר להיות פורה . וכולם יצאו עלי.
אמרתי זה פשוט במילים אחרות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית