הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלון דעות , PCT או קרוז ?

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
מעניין אותי לדעת מה דעת חברי הפורום פה, אני אתן לכם סיטואציה ותגידו לי מה דעתכם ומה יותר כדאי.

בחור המתאמן כמה שנים מחליט שהוא קופץ על אנאבולים ומחליט לעשות 2 סייקלים בשנה (נצמד לנגזרות טסטסרון ללא 19-nor ) , כל סייקל בממוצע הוא בין 12-16 שבועות.
האם לאותו אדם כדאי יותר לעשות BnC או לעשות PCT אחרי כל סייקל בהנחה שהוא רוצה לעשות 2 סייקלים בשנה.

מה דעתכם ?

לפי החישוב שלי לאותו אדם לא יהיה כדאי לעשות PCT כי אם כל סייקל הוא 3-4 חודש וPCT של חודש חודשים כבר שרפנו חצי שנה אז אם הוא רוצה לעשות עוד סייקל אין בעצם לגוף מנוחה.

הכל היפוטטתי ולמטרת דיון פורה.

אשמח לשמוע דעות והסבר 😃

לגמרי
מה הרגשת אחרי?
איל היו הבדיקות?

זה היה אחרי סייקל של 750 טסט,450 npp ו40 מג דיבול,אחד הסייקלים הכי קלאסים והכי דבילים שיש ברגע שמבינים קצת את הכימיה .
התחלתי אותו בלי ארמידקס ודוסטינקס כי דביל וצעיר והאמנתי שאם מישהו מנהל בפורום הזה הוא יודע על מה הוא מדבר ,חודש לתוך הסייקל הגוף התמוטט ,לא הצלחתי כבר להשתלט על האסטרו ופרולקטין ,ג'ינו נעורים החמיר ,דכאון ,רעידות ,ליבידו מת כמעט לגמרי הסייקל הופסק אחרי שבועיים כאלה.
לגאון הדור היה רעיון ,"קח טריפו זה ישקם אותך"הוא אמר
בפועל ? סירסתי את עצמי לכמעט שלושה חודשים .
טעות אדירה .

בחיים לא שמעתי על זה איזה זוי, אתה יכול לפרט בדיוק מה המאפיינים של זה ? יותר מאוחר אשב לקרוא על זה בהחלט מאוד מעניין.

זה החומר שנותנים לעברייני מין מורשעים כל שלושה חודשים ,מה שמוכר יותר בשם סירוס כימי.
בילדרים אחרי בלאסטים אכזריים נותנים מיקרו דוז חד פעמי שמגיע "בעט" מוכן להזרקה .
משהו שהייתי שוקל אחרי סייקל מטורף שלא הצלחת להתאושש ממנו בדרך השמרנית או כמו שציינתי למעלה אחרי שנים של בלאסטים.

זה היה אחרי סייקל של 750 טסט,450 npp ו40 מג דיבול,אחד הסייקלים הכי קלאסים והכי דבילים שיש ברגע שמבינים קצת את הכימיה .
התחלתי אותו בלי ארמידקס ודוסטינקס כי דביל וצעיר והאמנתי שאם מישהו מנהל בפורום הזה הוא יודע על מה הוא מדבר ,חודש לתוך הסייקל הגוף התמוטט ,לא הצלחתי כבר להשתלט על האסטרו ופרולקטין ,ג'ינו נעורים החמיר ,דכאון ,רעידות ,ליבידו מת כמעט לגמרי הסייקל הופסק אחרי שבועיים כאלה.
טעות אדירה .

זה החומר שנותנים לעברייני מין מורשעים כל שלושה חודשים ,מה שמוכר יותר בשם סירוס כימי.
משהו שהייתי שוקל אחרי סייקל מטורף שלא הצלחת להתאושש ממנו בדרך השמרנית או כמו שציינתי למעלה אחרי שנים של בלאסטים.
מההודעות שלך אני די חושב שאנחנו מכירים (ולא שכבנו עדיין)

זוכר כמה היה בעט? (מקווה בשבילך ש0.1)

איך אתה היום,השתקמת?
המשכת עם סייקלים?

• פותח/ת השרשור
טעות אדירה .

וואו, שמע איזה חוויה רעה, מה מצבך כיום ?

יש לך מקור להפנות לזה?
https://www.reddit.com/r/PEDsR/comments/azvgrf/triptorelin_single_dose_pct/

Triptorelin Restores Bodybuilders Hormones

אתה יכול לכתוב פרוטוקול מדויק, נולבה דקהפפטיל מינונים מדוייקים ימי הזרקה כמה מינון מהנולבה
כמה זמן אחרי הסייקל?
האם אפקטיבי אחרי nor19 ועוד, האם הרמות טסט חוזרות
א. אני לא רופא, אני לא מתיימר להיות ואני לא מתכוון לספק שום שירות רפואי כלשהו. אין לראות בשום דבר ממה שאני טוען\אומר\כותב כהמלצה. נא להתייעץ עם הרופא המטפל לפני השימוש.
ב. זה תחום יחסית חדש - כרגע מה שמקובל ועושה רושם שעובד פלאים זה להפגיז נולבדקס ליומיים (נניח 120מג ולמחרת 100מג) ולאחר מכן להשתמש במזרק טריפטורלין מוכן מראש כפי שמגיע מבית מרקחת עם 0.1 מג חומר פעיל.

לדעתי טריפו מתאים רק למקרים כאלה ,אנשים שהיו בבלאסט וקרוז של שנים ,אני לקחתי זריקה אחרי סייקל של npp ,טעות .
הוא אמור להתאים לכל מקרה , מהקל ועד החמור ביותר. הרבה יותר יעיל,זול ומהיר משאר האפשרויות. וכל זה בתנאי שהשימוש נעשה כמו שצריך.

* יש לזכור שבסופו של יום מדובר בתרופה שנועדה לסירוס כימי של עברייני מין(וגם זה לא קבוע כמובן,מחדשים להם את הזריקה כל חודש בשביל לשמור על האפקט , והם מקבלים מינון הרבה הרבה יותר גבוה מ0.1) אם אני לא טועה הם מקבלים 11.25מג שזה יותר מפי 100

* התרופה הינה GNRH ופועלת על ידי הפרשה מידית וחזקה של LH\FSH . מה שקורה אצל עברייני מין זה שהם מקבלים הרבה מנות ולאורך זמן. מצבורי הLH\FSH כבר "מתרוקנים" \ "מתעייפים" ומתחילה להיווצר הפעולה שלשמה נועדה התרופה במקור - סירוס כימי זמני , מה שבסבירות גבוהה מאוד לא יקרה ולא יכול לקרות במזרק מוכן מהרוקח(כפי שהוא מגיע באריזה הסגורה שלו מהמפעל) במינון 0.1

*גם ילדים מקבלים זריקות כאלה במקרים שרוצים לעצור להם את ההתבגרות ( למי שמתפתח מוקדם מדי)

וואו, שמע איזה חוויה רעה, מה מצבך כיום ?

כמעט חמש שנים אחרי ,עשיתי שנה וחצי הפסקה עד שאזרתי אומץ לחזור ,היום הרבה יותר טוב אחרי שהבנתי מה עושה לי טוב ומה לא .
בשנה האחרונה מנסה למצוא את מינון הטסט הכי נמוך שאני יכול לקחת כדי להפסיק לצרוך ai .

אני שומר נגיעה

הtrt שלי ירד מ300 בשבוע בהדרגה ל150 טסט ו150 מאסט שהוחלף בפרימו במינון זהה.
סייקל הבא אני הולך לנסות להריץ עם טסט באותו מינון .
כמה נותן 150 טסט במרקרים?
פיזיולוגי או סופר פיזיולוגי
תודה

והאם 150 טסט חיצוני,שיתנו ערך פיזיולוגי
שווי ערך לאדם ״רגיל״ שהגוף שלו מייצר לבד?
א תלוי כמה אדם רגיל מייצר
ב תלוי איך אותו אדם ספציפי איך הגוף שלו 'אוכל' את ה150 טסט הזה
ג בהערכה גסה כן

איזה הורה יזריק לילד שלו את זה וירצה לעצור לו את הגדילה, למה שיעשו את זה
למה אתה חושב שזה החלטה של הורה?
זה מתחיל ברופא משפחה ונגמר באנדו- ילדים או גניקולוג
זה נועד לעצור במקצת התפתחות מינית מוקדמת. למשל לדחות מחזור או את צמיחת השדיים אצל ילדות

למה אתה חושב שזה החלטה של הורה?
זה מתחיל ברופא משפחה ונגמר באנדו- ילדים או גניקולוג
זה נועד לעצור במקצת התפתחות מינית מוקדמת. למשל לדחות מחזור או את צמיחת השדיים אצל ילדות
זה רק דוחה?
זה לא יכול לגרום להתפתחות להיות לא מלאה או משהו?

אם 150 חיצוני,גם ככה מביא למצב פיזיולוגי וגם ככה מביא איתו מעט ת.לוואי..
אז אני לא רואה סיבה לא להעלות מינון,לכיון סופר פיזיולוגי.
או שאני לא מבין נכון תעולם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית