עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להגיע לתחרות עם כאלו משקלים זה מביך למשקל 85בכל מקרה הייתי אומר משקלים למישהו מן המניין במ.ג שלך-
בנץ 120 לפחות
סקוואט 150 לפחות
דד 180 לפחות
(סינגלים)
להגיע לתחרות עם כאלו משקלים זה מביך למשקל 85
למה שמישהו מהמניין ילך לתחרות תחשוב שדוד מהפלפל היה עולה איתך על הבמהמישהו מן המניין זה לא מישהו תחרותי,
אבל תהנה מהספק.
למה שמישהו מהמניין ילך לתחרות תחשוב שדוד מהפלפל היה עולה איתך על הבמה
לכל אחד יש זכות זה לא אומר שזה לא מביךעלו גרועים יותר.
כל עוד זה לא ספורט אולימפי לכל אחד הזכות לנסות ולהשתתף.
אני בקטגוריה שלך.תמיד רציתי להשתתף בתחרות powerlifting סתם לכיף כזה, מצד שני לא מתחשק לגמרי להשפיל את עצמי
איזה רף בערך הייתם שמים כמכובד או כיחס של משקל גוף למשקל או בערך מספרים למישהו ששוקל 85 קילו
אתה סתם מתוסכל שוויתרת על תחרות כי אתה לא מקום ראשון.למה שמישהו מהמניין ילך לתחרות תחשוב שדוד מהפלפל היה עולה איתך על הבמה
לכל תחרות מגיעים כדי לנצח לחוש אפשר בביתאני בקטגוריה שלך.
אל תצפה שלא אנסה בכל הכוח לתת את המקסימום שלי 😉
אבל צחוק בצד, אני נשאל הרבה ממתאמנים מתי הזמן להתחרות, לדעתי אין תשובה טובה ומדויקת יותר מ"מתי שמתחשק לך".
חסרונות של תחרות,
1. זה עולה כסף, לא רק הרישום, גם סינגליט חגורה ושרוולים שמשום מה כל מתחרה קונה גם אם טכנית רק סינגליט מספיק.
2. זה לחץ וסטרס לא פשוט.
3. עלול להתיש אותך נפשית עם גם ככה הביטחון עצמי לא גבוה. ראיתי מתחרה אחד שכל התחרות רצה לברוח כי לא היה האיש הכי חזק בכל תחרות מכל הקטגוריות. חי בסרט עם ביטחון עצמי שביר.
היתרונות,
1. זה חוויה נחמדה וכיפית, אפילו רק לבוא לצפות.
2. זה בונה אותך מנטלית הלחץ והחששות. אתה לומד להתמודד ולא לברוח.
3. זה מחייב, זה גורם לך להתאמן ברצינות, וכנראה שתוסיף משקל מכובד בתקופה לפני התחרות. תקרא כמה משקל הבחור כאן הוסיף לתרגילים שלו תוך חודש וחצי שעבדנו יחד לפני התחרות.Login • Instagram אני אמנם מאמן טוב 😍 אבל בלי התמסרות ועבודה קשה שרק תחרות תגרום לך לעשות, זה לא היה קורה.
4. אתה תפגוש אנשים חזקים, ותלמד הרבה מאוד, גם בתור צופה.
זה נטו החלטה אישית.
אתה סתם מתוסכל שוויתרת על תחרות כי אתה לא מקום ראשון.
אולי לכן אתה לא מקום ראשון 😉
תדע לך, תחרות ראשונה לא מגיעים לנצח, מגיעים לחוש, רק אחר כך מנסים לנצח.
גם אם אתה מסוגל להרים משקל שמנצח תחרות, מול שופטים, קהל, ציוד חדש, תחרות ארוכה, מנוחות קבועות, לא תצליח לתפקד כמו במכון, לכן מגיעים לתחרות ראשונה כדי להתמודד עם זה, ורק אחר כך תצליח לבוא לנצח.t
לכל תחרות מגיעים כדי לנצח לחוש אפשר בבית
הגישה הזו לא נכונה מלכתחילה,
אם תמיד רצית, מה אכפת לך מה אחרים יגידו על הביצועים שלך?
חוץ מזה שמשקל גוף זה ממש לא הדבר היחיד שיכול לתת צפי לביצועים שלך.
מי אתה? בן כמה? גובה? כמה זמן מתאמן?
בתחריות בילדינג שהייתי לפעמים באו אנשים עם עבר של 4 חודשים במכון סתם בשביל הכיף והניסיון.
בכל מקרה הייתי אומר משקלים למישהו מן המניין במ.ג שלך-
בנץ 120 לפחות
סקוואט 150 לפחות
דד 180 לפחות
(סינגלים)
חסרונות של תחרות,
1. זה עולה כסף, לא רק הרישום, גם סינגליט חגורה ושרוולים שמשום מה כל מתחרה קונה גם אם טכנית רק סינגליט מספיק.
2. זה לחץ וסטרס לא פשוט.
3. עלול להתיש אותך נפשית עם גם ככה הביטחון עצמי לא גבוה. ראיתי מתחרה אחד שכל התחרות רצה לברוח כי לא היה האיש הכי חזק בכל תחרות מכל הקטגוריות. חי בסרט עם ביטחון עצמי שביר.
היתרונות,
1. זה חוויה נחמדה וכיפית, אפילו רק לבוא לצפות.
2. זה בונה אותך מנטלית הלחץ והחששות. אתה לומד להתמודד ולא לברוח.
3. זה מחייב, זה גורם לך להתאמן ברצינות, וכנראה שתוסיף משקל מכובד בתקופה לפני התחרות. תקרא כמה משקל הבחור כאן הוסיף לתרגילים שלו תוך חודש וחצי שעבדנו יחד לפני התחרות.Login • Instagram אני אמנם מאמן טוב 😍 אבל בלי התמסרות ועבודה קשה שרק תחרות תגרום לך לעשות, זה לא היה קורה.
4. אתה תפגוש אנשים חזקים, ותלמד הרבה מאוד, גם בתור צופה.
לא מתאים הטרול כאן אחילהגיע לתחרות עם כאלו משקלים זה מביך למשקל 85
לא טרול תחשוב שהוא עושה 180 דד ולפניו עשו 300לא מתאים הטרול כאן אחי
הגזמת
לא טרול תחשוב שהוא עושה 180 דד ולפניו עשו 300
לא אמרתי שהוא צריך למשוך 300 אבל שלפחות יבוא עם משקל ברמה משהו מענייןגם זה שמושך 300 כנראה שלא עושה את זה בתחרות הראשונה בניסיון הראשון שלו.
עד שלא קפצת מבניין אל תעביר ביקורת על אנשים שקופצים מבנייניםעד שלא הוכחת את עצמך אל תעביר ביקורת על אחרים, זה לא לעניין
למה בדיוק אני חייב להתחרות כדי להעביר ביקורת?
לא אמרתי שהוא צריך למשוך 300 אבל שלפחות יבוא עם משקל ברמה משהו מעניין
אתה מבין את המשמעות של תחרות?
אם הוא בא עם 180 נגד מישהו שעושה 300 אין תחרות
עד שלא קפצת מבניין אל תעביר ביקורת על אנשים שקופצים מבניינים
למה בדיוק אני חייב להתחרות כדי להעביר ביקורת?
כי?על משקלים של אחרים?
לא אמרתי שהוא חלשכמו שיבוא אלייך מישהו שלא מתאמן ויגיד לך איזה חלש אתה שאתה מושך 200 ק"ג דדליפט...
שזה יהיה תחרות ולא בוא תרים 100 דד על במהמה המדד שלך למביך? הביצועים של מי אם לא שלך?
אתה נראה לי פספסת את הפואנטה של תחרות להרים 180 דד הוא יכול כל יום לתחרות הולכים כדי להתחרות