נק' מוניטין:
49
- 131
- 40
אני חושב שכל אחד שהולך לתחרות צריך ללכת כי הוא רוצה לנצחאתה רוצה להגיד לי שכל אחד שהולך לתחרות בטוח שיש לו סיכוי טוב לנצח?
התחרת פעם?
ולא מהסיבה שאני לא חושב שכרגע אני יכול לנצח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שכל אחד שהולך לתחרות צריך ללכת כי הוא רוצה לנצחאתה רוצה להגיד לי שכל אחד שהולך לתחרות בטוח שיש לו סיכוי טוב לנצח?
התחרת פעם?
אני חושב שכל אחד שהולך לתחרות צריך ללכת כי הוא רוצה לנצח
ולא מהסיבה שאני לא חושב שכרגע אני יכול לנצח
אוקיי אשאל אותך משהו אחר אם כולם היו שמה מרימים מקסימום של 100 דד לדעתך היית מתעניין?אז סבבה שאתה חושב ככה אבל המציאות רחוקה שנות אור.
רוב המתחרים באים בשביל החוויה והניסיון.
אוקיי אשאל אותך משהו אחר אם כולם היו שמה מרימים מקסימום של 100 דד לדעתך היית מתעניין?
לדעתך מישהו היה מתעניין?
אותם שיאים כמו עכשיו אבל תחרות המקסימום היה 100 דדברור זה הכל תלוי לפי מה אתה מודד,
מה הסטנדרט?
אם שיא הארץ היה 150 ק״ג אז למה לא?
אם שיא העולם היה 150 ק״ג אז בכלל ברור שכן.
כל דבר והישג נמדדים מול משהו, גם לפני מסי הסטנדרט היה אחר.
אותם שיאים כמו עכשיו אבל תחרות המקסימום היה 100 דד
לא שואל את זה שואל אותך האם היית הולך לצפות במשיהו מרים 100 קילוזה בדיוק כמו שתשאל למה יש אוהדים לליגות קטנות בכדורגל / כדורסל / כל ספורט תחרותי אחר.
כי זה מעניין אותם.
לא שואל את זה שואל אותך האם היית הולך לצפות במשיהו מרים 100 קילו
התשובה היא לא
הולכים לתחרויות כדי לראות רמה ו180 דד על משקל 85 זה לא רמה
אני בספקאתה יכול להישאר בבית וכנראה שאף אחד לא ישים לב.
אתה צריך ללכת למשהו כי אתה מרוויח ממנו משהו שיסתכם בתחושה טובה (הנאה/כיף/סיפוק...). אם מישהו נהנה להתחרות בלי סיכוי להיות מהמקומות הראשונים, למה שהוא לא יתחרה?אני חושב שכל אחד שהולך לתחרות צריך ללכת כי הוא רוצה לנצח
למה שהוא לא יעשה את זה במכון עם חברים שלו מה הקטע לעמוד על במה רק בשביל לעמוד על במה מזכיר לי מדליית השתתפות בכיתה אאתה צריך ללכת למשהו כי אתה מרוויח ממנו משהו שיסתכם בתחושה טובה (הנאה/כיף/סיפוק...). אם מישהו נהנה להתחרות בלי סיכוי להיות מהמקומות הראשונים, למה שהוא לא יתחרה?
כי הוא נהנה מזה. למה אתה נהנה להטריל כל הזמן את הפורום? אני לא מבין למה, אבל אני מבין שאתה נהנה מזה איכשהו ובגלל זה אתה עושה את זה.למה שהוא לא יעשה את זה במכון עם חברים שלו מה הקטע לעמוד על במה רק בשביל לעמוד על במה מזכיר לי מדליית השתתפות בכיתה א
אתה טיפש? מי מטריל אומר לך מה שאני חושבכי הוא נהנה מזה. למה אתה נהנה להטריל כל הזמן את הפורום? אני לא מבין למה, אבל אני מבין שאתה נהנה מזה איכשהו ובגלל זה אתה עושה את זה.
אתה באמת אומר לי עכשיו שאתה לא מטריל את הפורום? אני לא מדבר על האשכול הזהאתה טיפש? מי מטריל אומר לך מה שאני חושב
אה רק אם זה דורשאתה באמת אומר לי עכשיו שאתה לא מטריל את הפורום? אני לא מדבר על האשכול הזה
אני אתגעגע אליך.אני בספק
חחחחאתה טיפש? מי מטריל אומר לך מה שאני חושב