הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
טסט אנתת שבועות 1-20: 250 מ"גx2 ew
פריגנל שבועות 2-20 250 יחב"לx2 ew
קיבלתי המלצה על לטרוזול במקום ארימידקס. האם חובה לצרוך את הלטרוזול במהלך הסייקל או רק אם יש תופעות לוואי שעלולות להעיד על פיתוח ג'ינו (כמו עקצוץ בפטמות)?
דוסטינקס - יש צורך?
סיום שבוע 20 טמוקסיפן וכלומיד. בהתחלה תכננתי להכניס גם דקה ולהתחיל את הPCT החל מהשבוע ה19 אבל מכיוון שאין את זה החלטתי מהשבוע ה20.
איך הסייקל?

דוסטינקס - יש צורך?
אין צורך
פריגנל שבועות 2-20
שבוע 3-4 עד 22
סיום שבוע 20 טמוקסיפן וכלומיד
החל מהשבוע ה23

האם חובה לצרוך את הלטרוזול במהלך הסייקל או רק אם יש תופעות לוואי שעלולות להעיד על פיתוח ג'ינו (כמו עקצוץ בפטמות)?
רק אם יש רגישות אין צורך לקחת סתם

סייקל 20 שבעות טסט 500 מג בשבוע
פרגניל משבוע 4 וממשיך כל הסייקל ואפילו שבועיים - שבועיים וחצי אחרי הסייקל.
גמרת פרגניל מתחיל כלומיד/טמוקסי.
בעצם אחרי הזריקה האחרונה אתה משייט על פרגניל בערך שבועיים וחצי שלוש ואז מתחיל כלומיד/טומקסי

• פותח/ת השרשור
אין צורך

שבוע 3-4 עד 22

החל מהשבוע ה23

רק אם יש רגישות אין צורך לקחת סתם

סייקל 20 שבעות טסט 500 מג בשבוע
פרגניל משבוע 4 וממשיך כל הסייקל ואפילו שבועיים - שבועיים וחצי אחרי הסייקל.
גמרת פרגניל מתחיל כלומיד/טמוקסי.
בעצם אחרי הזריקה האחרונה אתה משייט על פרגניל בערך שבועיים וחצי שלוש ואז מתחיל כלומיד/טומקסי
תשובה מפורטת, מנומקת. תודה רבה!!!

מה דעתך על אורך סייקל כזה?
כי ממה שידוע לי נהוג בדרכ עד 16 או אפילו 18 שבועות
אפשר לעשות 10 אפשר לעשות 20
כל אחד ומה שבא לו
ככל שהסייקל ארוך ככה התאוששות ככל הנראה תהיה יותר קשה.
אבל כל אחד יחליט עבור עצמו

סייקל יחסית ארוך (20 שבעות) יש סיכוי שגוף יתרגל בשלב מסוים למינון. זה עלול לגרום להרגשה של פלטה וחוסר התקדמות, תלוי עד כמה הריצפטורים שלך טריים.
אני במקומך הייתי מתחיל ב150 ועולה ל250 ומסיים ב500. משחק עם המינון בסוג של פרמידה.

אפשר להוריד מעט טסט ולקחת גם מסטרון ,אני כל סייקל על מסטרון ללא ספק הסטרואיד האהוב עליי בזריקות ,אין שום סינריו שהוא לא יועיל בו .
נשמע שזה לא סייקל ראשון ,אז למה רק טסט ?

אפשר להוריד מעט טסט ולקחת גם מסטרון ,אני כל סייקל על מסטרון ללא ספק הסטרואיד האהוב עליי בזריקות ,אין שום סינריו שהוא לא יועיל בו .
נשמע שזה לא סייקל ראשון ,אז למה רק טסט ?
דווקא נראה שזה ראשון שלו

סייקל יחסית ארוך (20 שבעות) יש סיכוי שגוף יתרגל בשלב מסוים למינון. זה עלול לגרום להרגשה של פלטה וחוסר התקדמות, תלוי עד כמה הריצפטורים שלך טריים.
אני במקומך הייתי מתחיל ב150 ועולה ל250 ומסיים ב500. משחק עם המינון בסוג של פרמידה.

20 שבועות זה בסדר גמור. אם הגוף מתאושש מסייקל ראשון של 16 שבועות אין שום סיבה שזה לא יקרה ב20 שבועות.

להתחיל ב 150 מ״ג זה רעיון מיותר לחלוטין, כנ״ל 250 מ״ג. שיתחיל מ 400 מ״ג ומעלה. מי לכל הרוחות בונה סייקל טסט׳ בסגנון פרמידה?

לפותח הפוסט
AI - תישאר עם ארימידקס. הוא יותר עדין ביחס ללטרוזול.
אין צורך לקחת AI ״על עיוור״, מומלץ לעשות בדיקות דם או לחכות לתופעות לוואי שמעידות על e2 גבוה ורק אז לקחת.

דוסטינקס - אין צורך כלל.

פרגניל - אני באופן אישי לא משתמש בפרגניל בסייקל כזה, אם אתה מעוניין תתחיל להשתמש בשבוע 3/4 ועד שבועיים וחצי-שלוש אחריי הזריקה האחרונה.

נולבדקס - מתחיל ישר אחריי הפרגניל. אני לוקח 40 מ״ג למשך שבועיים ואז 20 מ״ג למשך שבועיים ופיניטו.

מצד אחד יש יתרון לרשתות חבריות, מצד שני כל אידיוט היום יכול להתחבא מאחורי מקלדת ולכתוב פרוטוקל כזה הזוי.
בחור בריא עם רמות טסט׳ תקינות שיעשה סייקל של 150 מ״ג בשבוע = מזריק טסט׳ לחינם. אשכרה לעשות קרוז לפניי שהתחלת סייקל 🤣🤣🤣

מצד אחד יש יתרון לרשתות חבריות, מצד שני כל אידיוט היום יכול להתחבא מאחורי מקלדת ולכתוב פרוטוקל כזה הזוי.
בחור בריא עם רמות טסט׳ תקינות שיעשה סייקל של 150 מ״ג בשבוע = מזריק טסט׳ לחינם. אשכרה לעשות קרוז לפניי שהתחלת סייקל 🤣🤣🤣

הפרוטוקול הקלאסי גם דבילי ,אפשר להתחיל מ300 שבועי לראות איך הגוף מגיב,ממש לא חייבים חצי גרם .

הפרוטוקול הקלאסי גם דבילי ,אפשר להתחיל מ300 שבועי לראות איך הגוף מגיב,ממש לא חייבים חצי גרם .

בוא תגיד לי מה בדיוק יתן 300 מג שבועי לאדם צעיר עם טסטסטרון בנורמה / גבוה? אני חושב כמוך - לא חייב ישר להתאבד כל טסט׳ וטרן ודיבול…אני עצמי עשיתי סייקל ראשון של 420 מ״ג וזה היה טוב, אפילו טוב מאוד ואני בן 30+…אז בחור צעיר בשיא שלו סביר להניח ירגיש עלייה כלשהי על 300 מ״ג, השאלה האם שווה להשבית את הציר ולמרוח את הזמן על המינון הזה…

בוא תגיד לי מה בדיוק יתן 300 מג שבועי לאדם צעיר עם טסטסטרון בנורמה / גבוה? אני חושב כמוך - לא חייב ישר להתאבד כל טסט׳ וטרן ודיבול…אני עצמי עשיתי סייקל ראשון של 420 מ״ג וזה היה טוב, אפילו טוב מאוד ואני בן 30+…אז בחור צעיר בשיא שלו סביר להניח ירגיש עלייה כלשהי על 300 מ״ג, השאלה האם שווה להשבית את הציר ולמרוח את הזמן על המינון הזה…

סייקל ראשון שלי היה בגיל 31 חצי גרם "קלאסי" ,וואלה בכיף הייתי יכול להוריד מאה מג אחי .
בהנחה שסייקלים זה לכל החיים ,למה לא להתחיל נמוך יותר לראות איך הגוף מגיב ?
אני נורא רגיש לאסטרוגן ויש לא מעט כמוני .

סייקל ראשון שלי היה בגיל 31 חצי גרם "קלאסי" ,וואלה בכיף הייתי יכול להוריד מאה מג אחי .
בהנחה שסייקלים זה לכל החיים ,למה לא להתחיל נמוך יותר לראות איך הגוף מגיב ?
אני נורא רגיש לאסטרוגן ויש לא מעט כמוני .

כמו שאמרתי - 400 זה אחלה בטח לחבר׳ה בגיל שלי ושלך. הכל תלוי בנתונים של המשתמש.
אני לא מסכים שסייקלים זה לכל החיים. לא חסר אנשים שעושים מספר סייקלים ומפסיקים, למעשה מדובר ברוב.

לגביי אסטרוגן גבוה, לדעתי זה לא צריך להיות המדד לקביעת מינון הסייקל. למה? כי יש אנשים שגם מינון של trt יביא אותם לרמות e2 גבוהות. במצב כזה אין להם לאן לרדת במינון.
דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון הוא שימוש בחומרי ug שבדרך כלל יש בהם פחות חומר פעיל ולכן אדם שמזריק 300 מג בפועל מקבל עוד פחות ואנחנו שוב חוזרים למצב בוא המינון משבית את הציר ובקושי מורגש.

בעיניי סייקל ראשון אידאלי יהיה 400 מ״ג ומעלה בשילוב עם אוראלי שלא מומר לאסטרוגן. זה היה הסייקל שלי וברגע שהכנסתי אוראלי (וינסטרול) הסייקל שלי הפך מאחד טוב למדהים, גם מבחינת כוח, גם מבחינת תוצאות וגם מבחינת מראה.

אז איך אפשר להתמודד עם זה? רק עם AI?
אחוזי שומן
תזונה
אימונים
כמות טסט נלקחת
ורק אז ai
יש גם דברים שהם לא AI שיעשו AI במידה כזאת או אחרת דוגמת פרווירון או מסטרון, די בטוח שיש עוד חטיפים בסגנון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית