הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
טסט אנתת שבועות 1-20: 250 מ"גx2 ew
פריגנל שבועות 2-20 250 יחב"לx2 ew
קיבלתי המלצה על לטרוזול במקום ארימידקס. האם חובה לצרוך את הלטרוזול במהלך הסייקל או רק אם יש תופעות לוואי שעלולות להעיד על פיתוח ג'ינו (כמו עקצוץ בפטמות)?
דוסטינקס - יש צורך?
סיום שבוע 20 טמוקסיפן וכלומיד. בהתחלה תכננתי להכניס גם דקה ולהתחיל את הPCT החל מהשבוע ה19 אבל מכיוון שאין את זה החלטתי מהשבוע ה20.
איך הסייקל?

אחוזי שומן
תזונה
אימונים
כמות טסט נלקחת
ורק אז ai
יש גם דברים שהם לא AI שיעשו AI במידה כזאת או אחרת דוגמת פרווירון או מסטרון, די בטוח שיש עוד חטיפים בסגנון
לי לקח חודשיים להוריד כמות עצומה 527e2
המון המון הליכות
הפסקה מהtrt

*לזכות* הלוטרזול הוא גם מוריד אסטרוגן וגם מונע המרה,כך שגם הטסט עולה בעקיפין
אבל הוא לא בריא בכלל

לטרוזול מרסק את האסטרוגן ואז עולה בחזרה ליותר ממה שהוא היה לפני, צריך לעבוד חכם
מה שהיית יכול לעשות זה להביא ארגזים של ארומסין ולהריץ אותך כי הם suicidal inhabitor = מנטרל את היכולת של הארומטאז לפעול בכלל ולא רק מעקב או מרסק זמנית
לטווח קצר פחות חזק מ ארימדקס וקל וחומר לטרזול אבל לטווח ארוך נותן תשואה יותר טובה
אבל לא הליכות אלא אימוני כוח ריצות, להזיז את עצמך להוריד אחוזי שומן ובעיקר תזונה הכי אידיאלי יותר מכל כדור או המצאה, פשוט אנשים חושבים שיש להם בעיה מיוחדת וקופצים לפתרונות קסם לפני הבייסיק

לטרוזול מרסק את האסטרוגן ואז עולה בחזרה ליותר ממה שהוא היה לפני, צריך לעבוד חכם
מה שהיית יכול לעשות זה להביא ארגזים של ארומסין ולהריץ אותך כי הם suicidal inhabitor = מנטרל את היכולת של הארומטאז לפעול בכלל ולא רק מעקב או מרסק זמנית
לטווח קצר פחות חזק מ ארימדקס וקל וחומר לטרזול אבל לטווח ארוך נותן תשואה יותר טובה
אבל לא הליכות אלא אימוני כוח ריצות, להזיז את עצמך להוריד אחוזי שומן ובעיקר תזונה הכי אידיאלי יותר מכל כדור או המצאה, פשוט אנשים חושבים שיש להם בעיה מיוחדת וקופצים לפתרונות קסם לפני הבייסיק
אבל גם אסטרדיול אנחנו צריכים במינון מסויים
אם הוא מנטרל לגמרי?!

ריצה אני לא מסוגל,לכן הכנסתי הליכות קשוחות
וזה הוכיח את עצמו

אבל כן,לוטרזול זה תותח כבד ביותר
מ527 -> לקטן מ70 תוך שבוע

לטרוזול יותר בכיוון של מנטרל לגמרי
זה מנטרל ארומוטאז
יש לך הרבה ארומוטאזים, אל תדאג..
אגב בשבוע שהשתמשתי בו,הרגשתי ש״התחטבתי״
מבלי לעשות כלום,לא נפיחות בבטן,לא הרגשתי נוזלי..
זה הצד ״הנחמד״

שאר התופעות שאלוהים ישמרנו 😃

אגב בשבוע שהשתמשתי בו,הרגשתי ש״התחטבתי״
מבלי לעשות כלום,לא נפיחות בבטן,לא הרגשתי נוזלי..
זה הצד ״הנחמד״

שאר התופעות שאלוהים ישמרנו 😃
זה מה שקורה בהתחלה, בשימוש ממושך אתה כבר מייבש והעור יבש כזה ומפרקים מתחילים לצעוק הצילו
להוריד רמות אסטרוגן זה כיף, לרסק אותם או להשאיר אותם נמוכים ליותר מדי זמן זה כבר לא כיף חחחחח

למעשה מדובר ברוב
מחקר שעשיתי, מבוסס על עובדות או דעה אישית.?
אני לא חושב שאשפר לענות על שאלה כזאת כי אנחנו לא באמת יודעים איך מתפרס גרף המשתמשים לאורך השנים.

בחומרי ug שבדרך כלל יש בהם פחות חומר פעיל ולכן אדם שמזריק 300 מג בפועל מקבל עוד פחות[/QUOTE]
אני לא בטוח שאתה צודק .
בסופו של דבר רוב החברות שיש זה עסק פראי ויש אדם שעומד מאחוריהן ויש לו מטרה שהלקוחות יהיו מרוצים גדולים וחטובים - שהלקוחות יחסור

בעיניי סייקל ראשון אידאלי יהיה 400 מ״ג[/QUOTE]

בזה אני מסכים איתך. סייקל ראשון יכול להסתיים ב 400 מג טסט.
אבל ככול שיעבור הזמן והניסיון אפשר בהחלט לעלות ל750 ואפילו ל1000.
אני כרגע על 650 כי יש אני מה שנקרא מנסה להשאר במינון הגיוני אבל תאכלס שרוצים להמשיך לגדול ולגדול ולעולם במשקל נקי צריך לעלות מינונים בסופו של דבר

מחקר שעשיתי, מבוסס על עובדות או דעה אישית.?
אני לא חושב שאשפר לענות על שאלה כזאת כי אנחנו לא באמת יודעים איך מתפרס גרף המשתמשים לאורך השנים.

כמובן שלא עשיתי מחקר, אבל בוא נחשוב רציונלית (ואני מדבר רק בארץ) - אין קליניקות לפוריות הגבר, הטסט׳ של באייר יקר מאוד ולא תמיד פשוט להשיג. כל אלו הובילו אותי לחשוב ככה ובנוסף חברים בגילי או יותר ירדו מטסט׳ וחזרו להיות טבעיים אחריי pct. באמת קשה לי לחשוב שהג׳ים ברו הרגיל יחייה על טסט׳ כל חייו אחריי מספר סייקלים.

לגביי שאר הדברים שכתבת, אני מסכים. אין ספק שאחריי מספר רב של סייקלים און שום היגיון לתת 400/500 מ״ג.

הובילו אותי לחשוב ככה ובנוסף חברים בגילי או יותר ירדו מטסט׳ וחזרו להיות טבעיים אחריי pct.
נכון יש כאלו שעושים סייקל 2 ומפסיקים אבל יש כאלו שלא מפסיקים
יש ימבה אבל ימבה אנשים שחיים על טסט.
תתפלא לא כולם נראים כמו מר ישראל.

אגב שמעתי לא פעם ולא פעמיים שטסטווירון דיפו יותר חלש מטסט אנדרגראונד.
בפועל יש באמפולות כ 180 חומר פעיל. לעומת האנדרגראונד שבדכ יש כ 250 חומר פעיל ל1 cc

נכון יש כאלו שעושים סייקל 2 ומפסיקים אבל יש כאלו שלא מפסיקים
יש ימבה אבל ימבה אנשים שחיים על טסט.
תתפלא לא כולם נראים כמו מר ישראל.

אגב שמעתי לא פעם ולא פעמיים שטסטווירון דיפו יותר חלש מטסט אנדרגראונד.
בפועל יש באמפולות כ 180 חומר פעיל. לעומת האנדרגראונד שבדכ יש כ 250 חומר פעיל ל1 cc

לא אתווכח, אני דברתי מניסיון של כמה חבר׳ה בודדים. זה לא מדגם מספיק גדול. אם אתה מכיר עשרות או מאות חבר׳ה של חיים על טסט׳ אז כנראה שאתה צודק

לא אתווכח, אני דברתי מניסיון של כמה חבר׳ה בודדים. זה לא מדגם מספיק גדול. אם אתה מכיר עשרות או מאות חבר׳ה של חיים על טסט׳ אז כנראה שאתה צודק
אהלן אח
כתבתי וכנראה לא ראית..
מה עושה אדם כמוני,שגם כמות trt מקפיצה לו את הe2

אהלן אח
כתבתי וכנראה לא ראית..
מה עושה אדם כמוני,שגם כמות trt מקפיצה לו את הe2

אכן פספסי את זה.
לצערי אין לי שמץ 🫤 אני יודע שיש אנשים שחיים על trt יחד אם חוסמי אסטרוגן, אבל זה צריך להיות מנוטר ע״י הרופא שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית