הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

nokia n95 8 gb

Androxon

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
-237
132
0
שלום לכולם לא יודע אם זה קשור לכאן אבל בכל זאת אולי מישהו כאן מבין מזהו בעניינים האלו...
אז ככה אני רוצה לקנות את הנוקיה הנ"ל אכשיו אני נימצא בחברת פאלפון ובפאלפון את המכשיר הזה בכלל.
אכשיו השאלה שלי אם הנוקיה הזה יעבוד אם סים של פאלפון ??? או שצריך לפרוץ אותו בשביל זה..

אם אתה קונה את המכשיר בפלאפון לא צריך לפרוץ אותו.

אם זה מכשיר פתוח לכל הרשתות (סימפרי), אפשר להכניס לו איזה סים שרוצים.
אם זה מכשיר נעול לרשת מסוימת, צריך לפרוץ אותו בשביל לעשות את זה.
אני לא בעניינים לגבי פריצה לנוקיה, אז אין לי מושג אם היא קיימת.

• פותח/ת השרשור
אם אתה קונה את המכשיר בפלאפון לא צריך לפרוץ אותו.
בפאלפון אין N95 ,
וחוץ מיזה אני חושב לקנות פאלפון מחברה פרטית(זול הרבה יותר) ואכשיו אם אני שם שמה סים של פאלפון (אם יש בכלל אחד כזה) זה יעבוד??

בפאלפון אין N95 ,
וחוץ מיזה אני חושב לקנות פאלפון מחברה פרטית(זול הרבה יותר) ואכשיו אם אני שם שמה סים של פאלפון (אם יש בכלל אחד כזה) זה יעבוד??

תשאל במקום שאתה קונה ממנו אם המכשיר סים פרי והוא יעבוד ברשת פלאפון

יש לי את הפלאפון הזה בשנתיים האחרונות, אחד המכשירים היותר מסריחים שהיו לי בחיים, אני מתגעגע לימים של מגנום כשאני איתו הוא איטי, מעפן, וחסר כל דבר בעליל.

• פותח/ת השרשור
יש לי את הפלאפון הזה בשנתיים האחרונות, אחד המכשירים היותר מסריחים שהיו לי בחיים, אני מתגעגע לימים של מגנום כשאני איתו הוא איטי, מעפן, וחסר כל דבר בעליל.
דווקא חברים שלי מאוד מרוצים מהפלאפון הזה...
ותגיד הפאלפון הזה הוא עובד בחברת פאלפון או שרק באורנג ובסלקום?

כי אתה לא יודע להשתמש בו , יש לי אותו והוא פלאפון מעולה:s59:

מה זה לא יודע ממש קשה, תנסה לגלוש איתו באינטרנט זה הדבר הכי לא נוח ביקום והכי איטי בארץ, תנסה לצלם איתו וידאו ולעבור לתמונה לוקח שעה וחצי, תנסה להפעיל 5 תוכנות ביחד ולעבור בינהן אפשר ללכת לשירותים ולחזור, נוקיה זה סוס מת עם תוכנה מסריח, לא יודע מה יש לחדשים אבל עדיין אני עם נוקייה סיימתי.

אולי לצריכים שלך הוא לא מתאים אבל אני בהחלט מרוצה ממנו אין פלאפון טוב יותר ממנו במחיר שלו

היום אתה יכול להביא מכשירים כל כך הרבה יותר טובים במחירי זנות..

עוד 25 יום יוצא iPhone 4G והנוקיה הולך לזבל, מה שכן הוא עמיד נשפך עליו קולה, לילה בסיר אורז והוא חזר לתחייה

גנוב אולי, בכל מקרה אנ יאנסה למכור את שלי ב 200 דולר ב EBAY זה המחיר שם

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתכם אבל בארץ הפאלפון הזה מתחלק לשני סוגים סוג ראשון של סין וסוג שני של פינלד שהוא יקר ב200 שקל. אני הולך לקנות של פינלד (סין אני לא בוטח) וזה עולה בסביבות 2000ש"ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית